Darıca Hayvanat Bahçesi 9,90tl/Büyükada KöşkOrman'da Romantizm

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 25.01.2012
Aktivite: Darıca Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı'na Giriş!
Konaklama: Büyükada KöşkOrman'da Romantik Tatil!
Fırsata Bak »
İndirim
34%
Fiyat
9,90 TL
Marmara Bölgesi'nin en büyük hayvanat bahçesi Darıca Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı sizi bekliyor! Sevdikleriniz ve çocuklarınızla keyifli bir gün için bugünün Groupon'una bir göz atın! En güzel karne hediyesi! 205 farklı ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
159 TL
Bugünün Groupon'u, Büyükada'nın en güzel otellerinden biri olan KöşkOrman'da sevdiğinizle birlikte romantik bir gün sunuyor! Büyükada'nın en güzel köşesinde, ikramlar ve özel lezzetlerle dolu bir gün geçirin!     İstanbul'un yanıbaşından ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
54%
Fiyat
27,90 TL
Yeme/İçme: Denize Nazır Kahvaltı Keyfi!

Dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini sofranıza getiren Marintürk Firehouse, bugünün Groupon'uyla sizi muhteşem deniz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi yaşamaya davet ediyor! Zengin Kahvaltı Tabağınız: Beyaz peynir Kaşar Tel peynir ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
71%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Cilt Bakımı ve Enfraruj ile Yenilenin!

Cildiniz kışın soğuk hava şartlarından kuruyor ve yıpranıyor. Makyaj malzemeleri, kapalı ortam ve stres, hepsi cildinizde olumsuz izler bırakıyor. Cildinizi ihtiyacı olan nem ve bakımdan mahrum bırakmayın. Bu Groupon'la Erenköy'de hizmet ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
70 TL
Bakım: İstanbul Boğazına Karşı Sumahan'da Huzur Dolu Bir Masaj!

Şehrin kalbini ve ruhunu besler Boğaz... Asya ve Avrupa'nın birleştiği noktada, İstanbul'un o çok meşhur silüetini tüm güzelliğiyle ayaklarınızın altına seren Hotel Sumahan on the Water, şimdi sizi seçeceğiniz bir masajla rahatlamaya davet ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
11,90 TL
Yeme/İçme: Pizzabulls Lezzeti Kapınızda!

Bugünün Groupon'u Türkiye'nin en leziz pizzalarını 30 dakikada tutkunlarıyla buluşturan Pizzabulls'tan kocaman, leziz bir pizza ve pizzanın vazgeçilmezi Coca-Cola'dan oluşan harika bir menü sunuyor! Fast food sektörüne ömrünü vermiş iki ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
119 TL
Tur: Sömestir Tatilinde Uludağ Keyfi!

Kışın keyfini doyasıya sürebileceğiniz yalnızca size özel 2 günün tadını çıkarmak için bugünün Groupon'u sizi Uludağ'a davet ediyor! Üstelik ulaşım, konaklama ve 2 gün sınırsız skipass kullanımı dahil! Mevsimin en anlamlı hediyesi olan kar ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
199 TL
Eğitim: Kechi Sailing ile Kaptanlığa İlk Adımınızı Atın!

Türk-İtalyan tasarımcı ve mühendislerin proje çizgilerini taşıyan Türkiye'nin ilk seri üretim yelkenli markası, ödüllü Azuree tekneleriyle Kechi Sailing, kaptanlığa ilk adımınızı atmanızı sağlamak için sizi bekliyor! Groupon'unuzu ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Yeme/İçme: Yüzlerce Çeşitten Oluşan Denize Nazır Brunch!

Çamlıca ve Pendik Marintürk'teki iki şubesinde hizmet veren Beyce Sultan, size muhteşem adalar manzarası eşliğinde yüzlerce çeşitten oluşan zengin bir brunch sunuyor! Ilık ve aydınlık bir pazar gününü güzel değerlendirmenin en iyi yolu, ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
39 TL
Bağdat caddesi Yogasya'da Eğlenerek İncelin!

Hayatınıza sağlıklı bir şekilde esneklik katmak için, Bağdat Caddesi Yogasya sizi bekliyor! Bu Groupon'la hem eğlenmenin hem de spor yapmanın keyfini yaşayın! Yoga Yoga uygulaması beden, zihin ve ruh arasında birliğin sağlandığı bir sanat ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
39,50 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Sınırsız Şarapla Sofra Keyfi!

Avrupa ve Anadolu yakalarındaki üç şubesiyle günün her saati İstanbulluların vazgeçilmez mekanlarından olan Chocolate Bistro, güne güzel bir mola vermeniz ve sofra keyfini doyasıya yaşamanız için bugünün Groupon'unda sizi bekliyor! Şık ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28 TL
Aktivite: Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'ndan Beni Unutma ile Hüzün ve Tebessüm!

Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu sizi kendi sahnesinde hüzün ve tebessümü birarada yaşatan başarılı bir güldürü ile buluşturuyor!  Ali Poyrazoğlu, Özdemir Çiftçioğlu, Eser Ali Yıldırım ve Nur Gürkan'ın rol aldığı aldığı, Alzheimer hastalığına ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Konaklama: Ağva Tree Tops Otel'de Muhteşem Bir Tatil!

Göksu ve Yeşilçay nehrinin arasında yer alan Ağva Tree Tops Park Hotel, jakuzili ya da dilerseniz standart odalarda konaklama, kahvaltı, sınırsız çay ve beş çayı ikramlarıyla sizlere özel bir gün yaşatmak için kapılarını açıyor. Yeşilin ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,50 TL
Güzellik:Ali Gür Hair Club ile Tepeden Tırnağa Yenilenin!

Aynadaki yansımanızın mimarının başarılı eller ve koltuğa oturduğunuzda şüphe duymayacağınız güçlü bir bakış açısı olmasını istiyorsanız bugünün Groupon'uyla kendinizi ayrıcalıklı dokunuşlara teslim edebilirsiniz! Türkiye'de estetik ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Tiyatro: Pelin Batu Tiyatro Sahnesinde!

Pelin Batu ve Cüneyt Yalaz'ın başrollerini paylaştığı Tiyatro Boğaziçi'nin Eleni'den Mektuplar adlı oyunu 15 Şubat'ta Kozyatağı Kültür Merkezi'nde sahne alıyor! İki kardeşin geçmişlerini ve annelerinin gerçek kimliğini keşfetmeleri üzerine ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Tiyatro: Enis Fosforoğlu Şıpsevdi Oyunu ile Sahnede!

Kışın, koltukta battaniye altında kıvrılıp sıcak birşeyler içerken alınan keyfi veren en iyi ikinci şey, başarılı bir oyunu tiyatro koltuklarında seyre dalmaktır. Bugünün Groupon'uyla bir değişiklik yapın ve Enis Fosforoğlu'yla Şıpsevdi ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
19 TL
Tiyatro: "Benimle Delirir Misin?" Oyunu ile Kahkaha Dolu Bir Gece!

Evliliğin mi aşkı, aşkın mı evliliği öldürdüğü paradoksuna cevap arayan "Benimle Delirir Misin?" oyunu ikili ilişkilerin karanlık yüzüne neşeli bir ışık tutuyor! Bu Groupon ile hem gülüp hem düşünmeye varsanız, bu eğlenceli oyunu ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Tiyatro: Ayşen Gruda, Melda Gür ve Volkan Severcan ile Seyir Keyfi

Türkiye'nin ilk seri katilleri Mutlu ve Hatice Korkut çifti ödüllü yönetmen Selim Cihangir'in evini basarsa ne olur? Peki bu evde yaşananlar canlı yayın ile ekranlara gelirse? Ünlü İngiliz yazar Ben Elton'ın kaleme aldığı, Tarık ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
19 TL
Güzellik: Infrared Işın Özellikli Kas Stimülatörü ile Kısa Sürede Sıkılaşın!

Zahmetsizce bölgesel fazlalarınızdan kurtulmak, form kazanmak ve aynı anda kaslarınızı güçlendirmek istiyorsanız bugünün Groupon'u sizi Acıbadem Este Almond'da infrared ışın özellikli kas stimülatörü ile kısa sürede fit bir vücuda ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
18,90 TL
Yeme/İçme: Bağdat Caddesi Sasha Snack Cafe'de Lezzet!

Atıştırmalıkları basit ve hızlı bir yemek alışkanlığı olmaktan çıkararak taze ve kaliteli ürünler olarak tabağınıza getiren Bağdat Caddesi Sasha Snack, sizi leziz bir menüyle bekliyor! Bugünün Groupon'uyla sağlıklı atıştırmalıklarla ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
99 TL
Eğitim: Korku, Kilo, Stres, Uykusuzluk Gibi Sorunları Çözmeye Yardımcı Farkındalık Eğitimi

Şehir hayatının yarttığı sorunlarla baş etmek için farklı ve etkili yollar sunan Avigen Eğitim ve Danışmanlık Merkezi, hipnotik yöntemlerle farkındalık eğitimi ile huzura ve rahatlığa davet ediyor. Kendinizi tanımanız için muhteşem bir yol ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap