Adalarda Deniz, Club Aydınoğlu'nda Havuz Keyfi!

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 30.06.2012
Tur: Reis Turdan Adalar Tekne Turu!
Yeme/İçme: Karayel Restaurant'ta Adalar Manzarası Eşliğinde Zengin Balık Sofrası!
Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
39 TL
Son zamanlarda sürekli "Ada sahillerinde bekliyorum"u mırıldanıyorsanız ve kendinizi yandan çarklı ada vapurlarında hayal etmeye başladıysanız bugünün Groupon'u sizi hayellerinizin ötesine taşıyor! Şehrin kalabalığından, iş yerinizin ya da ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
57 TL
Balık pazarı, mutfak ve masa arasında harcayacağınız enerjiyi eğlence ve lezzet dolu bir gece için kendinize saklayabilirsiniz! Bugünün Groupon'u sizi Karayel Restaurant'ta adalar manzarası eşliğinde sevdiklerinizle beraber ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Aktivite: Club Aydınoğlu'nda Havuz Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla kendinizi geleneksel bir yöntemle ödüllendirin! Club Aydınoğlu ile günlük ve sezonluk havuz girişleri sizlerle! 20 dönüm arazi üzerine kurulan Club Aydınoğlu, yepyeni bir yaşam merkezi. Son teknoloji ile donatılan spor ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
93%
Fiyat
69 TL
Güzellik: Vücudunuzu Tatile White Club ile Hazırlayın!

Bugünün Groupon'uya sağlıklı bir şekilde incelebilir, hayalinizdeki vücuda sahip olabilirsiniz! Yaz ayları yaklaşırken bölgesel yağlarınızdan kurtularak ideal vücut ölçülerine kavuşmak istiyorsanız White Club, sizi güzellik sektörünün en ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Kryolan Ürünleriyle Makyaj Kursu!

Anıl Efe Ajans ile dört saatlik kişisel makyaj workshop'una katılın; kendi stilinizin uzmanı olun! Gece ve gündüz makyajlarından cilt yapısı ve yüz şekillerine uygun tüm teknikleri öğrenin! Eğitim İçeriği Temel Kozmetik  Renk Tanımları  ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
499 TL
Eğitim: 1 Yıllık Dil Eğitimi!

Anadolu yakasının iki yetkili TOEFL Merkezi'nden biri olan Bağdat Caddesi Avrupa Dilleri'nden TOEFL, IELTS, KPDS, İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca, Rusça, Türkçe ve iş İngilizcesi dillerinden seçeceğiniz 1 yıllık ya da ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
19,90 TL
Hizmet: Kıyafetleriniz Air Press İle Tertemiz Kapınızda!

Gömlekler, elbiseler ve bir türlü ütülenemeyen inatçı kumaşlar... Lekesi çıkmadı diye vedalaştığınız tüm kıyafetlerinize yeniden "merhaba" deyin! Air Press'in Göztepe şubesinde kuru temizlemeniz hazır! 1999 yılından beri kaliteli, ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Fotoğraf Atölyesi'nde Yeni Kareler Yakalayın!

Bugünün Groupon'uyla fotoğrafçılığa ilk adımınızı atın! Fotoğraf Atölyesi, 10 yılı aşkın süredir fotoğraf dünyasının içinde olan bir ekipten oluşuyor! Ekibin hizmet verdiği ana kategoriler;  Profesyonel fotoğraf ve film çekimleri Fotoğraf ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
54 TL
DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda Elemental Fitness & Spa'da Havuz Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla yaz aylarında şehirde çalışmak zorunda kalmışsanız veya tatilden önce yazın keyfini şehirde çıkarmaya başlamak istiyorsanız Hilton kalitesiyle yüzme keyfi sizlerle! DoubleTree by Hilton İstanbul -  Moda Elemental ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
99 TL
Aktivite: Ferrari 360 F1, Porsche Cayman ve Peugeot RCZ ile Sürüş Keyfi Yaşayın!

Üstün performans, yüksek teknoloji, kusursuz şıklık ve güçlü motorlara sahip Ferrari 360 F1 Spider Challenge Stradale, Porsche Cayman ve Peugeot RCZ ile soluk kesecek bir serüvene ortak olmak istiyorsanız bugünün Groupon'u tam da size ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Spor: Pilates ile Güçlenirken Esneklik Kazanın!

Konsantrasyon, kontrol, merkezleme, akıcı hareket, kesinlik ve nefes... Bu saydıklarımız sağlıklı, zinde bir yaşam ve esnek bir vücut için en iyi teknik olan Pilates'in 6 önemli prensibi. 20. yüzyılın başından beri pek çok insan için ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: Bakımlı Ellere ve İfadenizi Güçlendiren Bakışlara Sahip Olun!

İfadenizi güçlendiren ve ikkat çeken ellerinizin, tüm gün sizi taşıyan ayaklarınızın her zaman bakımlı görünmesini istiyorsanız bugünün Groupon'u size göre! Ataşehir'de hizmet veren Beauty&Young'ın; manikür, pedikür, ipek kirpik uygulaması ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
309 TL
Konaklama: Marmaris Baldan Suites'te Masal Gibi Bir Tatil!

Doğanın tüm cömertliğini gösterdiği Marmaris Bozburun'da masallardan kalma bir beldede tatile çıkmak, hayatın tüm güzelliklerini keşfederek stres ve işten biraz olsun uzaklaşmak ister misiniz? Bugünün Groupon'u sizi Baldan Suites'in eşsiz ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
99 TL
Sağlık.: İlaç ve Kozmetiğe Olan Duyarlılığınızı Test Edin!

Kullandığınız basit bir ağrı kesicinin, besin desteğinin hatta vitamin ve mineralin vücudunuzda nasıl bir etki bıraktığını merak ediyorsanız bugünkü Groupon'unuzu sakın kaçırmayın! Biolazer'de tek bir uygulamayla kullandığınız cilt bakım ... devamını gör.

İndirim
86%
Fiyat
1 TL
Türkiye'nin En Yeni Ozonsuz, BPA'sız Suyu Kapınızda!

Bugüne kadar sütten ayrana, tereyağından yoğurda, meyve sularından bala, sirkeden pekmeze ürettiği tüm ürünlerde güven ve kalitenin simgesi olan Atatürk Orman Çiftliği, şimdi de doğal mineralli Elmacık Su markasıyla Türkiye'nin en ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
59 TL
Spor: B-Fit Kalitesiyle Kadınlara Özel Pilates ve Crunch Dersleri!

Yaz geldi, tatile çıkmadan sıkılaşmak istiyorsanız ya da fazla kilolarınız için kendi yöntemleriniz yeterli olmuyorsa bugünün Groupon'ununu kaçırmayın! B-Fit uzmanlığı sizi pilates, hamile pilatesi ya da crunch dersleriyle sıkı, esnek ve ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
29,90 TL
Ürün: Yaz Boyu Sağlıklı, Rahat ve Rengarenk Ayaklar!

Yaz sıcaklarında ayağınızı terletmeyecek hem rahat, hem sağlıklı, hem de ortopedik terlik arayanlar için bugünün Groupon'u Bionic Orthopedic'ten geliyor! Rugan ve nubuk çeşitleriyle geniş renk yelpazesine sahip Bionic Orthopedic terlikler ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Tatil Öncesi İncelin!

Bugünün Groupon'u Erenköy MiraBella'da son yılların en başarılı sistemlerinden olan incelme metodlarıyla sizlere aylarca ya da yıllarca beklemeden sağlıklı bir biçimde incelme şansı veriyor! Müşterilerine teknolojinin tüm yeniliklerini ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
23,90 TL
Yeme/İçme: Moda Reçel Cafe'de Ege Kahvaltısı!

Moda Reçel Cafe'ye enfes bir sabah ziyafeti çekmeye davetlisiniz! Kahvaltı hazırlaması zahmetli ama yemesi keyifli bir öğün olarak sabahları aydınlatır. Bu Groupon ile kahvaltınızı tazecik ürünlerle Moda Reçel Cafe hazırlasın, siz sadece ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Salsa Carnaval Dance Studio ile Latin Ateşi!

Latin danslarının tutkusuna teslim olun! Bu Groupon ile Salsa Carnaval Dance Studio & Organization'a gelin, salsa, cha cha ve bachata'yı bir çırpıda öğrenin, kendinizi ve içinizdeki dansçıyı memnun edin! Salsa Salsa dansı Karayipler ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
29 TL
Aktivite: Kilyos Seanergy Beach'de Deniz, Kum ve Heyecan!

Bugünün Groupon'u sizi, İstanbul'da yıllardır seyrettiğiniz denizin üzerinde süzülmeye, rüzgarın kollarında dans etmeye, sıcacık bir güneşe ve sınırsız eğlenceye davet ediyor! Seanergy Beach Club'da parlak safir bir denizin altın sarısı ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap