Kız Kulesi'nde, İki Kıtanın Tam Ortasında Ziyafet!

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 06.06.2012
Yeme/İçme: Kız Kulesi'nde Zengin Yemek Menüsü 49 TL!
Konaklama: Konak Kensola Otel'de Doğaya Kucak Açın!
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
49 TL
Bugünün Groupon'uyla İstanbul'u tam manasıyla yaşayın! Tarihi Kız Kulesi Restaurant'ta zengin öğle yemeği menünüz sizi bekliyor! Menünüz: Ordövr Tabağı: patlıcan salatası, biber dolma, Haydari, domates, salatalık, haşlanmış karides, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
55%
Fiyat
109 TL
Evinizin sıcaklığında pencereden gördüğünüz bahçenin dünyanın en güzel manzarası olduğunu düşünüyorsanız bugünün Groupon'uyla göreceklerinize şans verin! Ağva Konak Kensola Otel evinizin sıcaklığını ve doğanın pencerinizden uzakta kalmış ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
599 TL
Eğitim: British English ile İngilizce Kursu!

Bugünün Groupon'u size işin uzmanından İngilizce eğitimi sunuyor! British English ile 120 saatlik 1 seviye Genel İngilizce eğitimi sizlerle! Genel ingilizce programı İngilizce dilinin tüm alanlarında sağlam bir yapı oluşturmanızı sağlayan ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
300 TL
Bakım: Belgin Akın Güzellik ile Yaza İncecik Bir Merhaba!

Belgin Akın Güzellik, sizi 5 seansta 2 beden küçülmenizi sağlayacak muhteşem bir uygulamayla tanıştırıyor! Noter tasdikli bu uygulamada kişinin daha ilk seanstan itibaren vücudu incelmeye başlar. Sağlıklı kilo vermenin en önemli ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Organik Kahvaltı ile Günü Karşılayın!

Bugünün Groupon'uyla Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, organik meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
19,90 TL
Spor: Athletic-O Sports Club'da Sağlıkla Forma Girin!

Bugünün Groupon'u nezih ortamı ve profesyonel hizmetiyle Athletic-O Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde yüzme, pilates, sınırsız üyelik ve günlük tesis kullanım imkanı sunuyor! Yaz sıcaklarında işinizden çıkıp havuzda serinlerken aynı zamanda spor ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
59 TL
Güzellik: Kleopatra'nın Güzellik Sırrını Keşfedin!

Bugünün Groupon'uyla Kleopatra'nın güzellik reçetesiyle tanışın ve sütün bedeninizdeki huzur ve mutluluk verici etkisini keşfedin! Özel olarak tasarlanan ve konfor adına her şeyin düşünüldüğü yeni masaj odası'nda MEB sertifikalı özel ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
169 TL
Konaklama: The Green Park Hotel Bostancı'da Yaz Kaçamağı!

Sevdiğinizle birlikte küçük bir kaçamağa ne dersiniz? Hayatın tüm sorunlarını ardınızda bırakıp bu güzel yaz günlerinin tadını çıkarmak ve sevdiğinizle baş başa romantik anlar yaşamak için Groupon'unuza bir göz atın! Haftanın dilediğiniz ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Mia Pera Hotel Bagno Spa'da Rahatlayın!

Beyoğlu'ndaki merkezi konumuyla Mia Pera Hotel Bagno Spa'da Bali veya aromaterapi masajı yanında buhar odası, jakuzi, kapalı havuz ve sauna kullanımlarıyla tüm yorgunluğunuzu atın!    Kalabalıktan ve gürültüden sıyrılın, kendinizi Bagno ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Tur: Darıca Hayvanat Bahçesi, Sapanca Gölü ve Maşukiye Gezisi!

Kent yaşamının kaosundan, sosyal hayatın stresinden ve sorumlulukların sırtınızdaki yükünden bir gün olsun uzaklaşarak cennet gibi bir yerde ruhunuzu arındırın! Darıca, Maşukiye ve Sapanca Gölü turu sizlerle! Her Pazar Hareketle Buluşma ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Groupon'dan Haftada 500 TL Kazanma Şansı!

Groupon'un; birazcık dikkat gerektiren, oldukça eğlenceli ve fazlaca kazandıran yepyeni bir yarışması var! Kampanyaların içinde yer alan fotoğraflardan birinde, kahverengi, sarı tasmalı, haylaz bir kedi gizli. O kediyi bulan ve bize ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Yazı Yalı Butik Otel'de Karşılayın!

Bugünün Groupon'u yaza taze bir başlangıç yapmanızı sağlıyor! Büyükada Yalı Butik Otel; hafta içi, hafta sonu ve deluxe oda konaklama seçenekleriyle sizlerle! 2011'de faaliyete giren Yalı Butik Otel Büyükada'nın kalbi sayılan kumsal ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Ürün: 2 Yıl Garantili Şık Tasarımlı Sehpalar!

Evinizin her detayına özen göstermek, ofisinizi kalite, konfor ve özgün tasarımlarla buluşturmak, yaşam alanlarınızda modern çizgiler yaratmak istiyorsanız bu Groupon'a göz atın! Sanal Mobilya, laptop masasına dönüşebilen Cazibe sehpa ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
130 TL
Yeme/İçme: 360'ın Balık Restoranı Fish Suada'da Lezzet Menüsü!

360 Group'un İstanbul'a son armağanı Fish Suada'da tadına doyulmaz lezzetlerle bezeli kocaman bir ziyafet sofrası sizi bekliyor! Bu Groupon ile Fish Suada'ya gelin, boğazın üzerinde, çok şık bir mekanda kadehinizi mehtaba ve yakamoza ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
79 TL
Yeme/İçme: Tescilli Adana Kebap Lezzetiyle Tanışın!

Kebap lezzetlerini tatmak ve iyi bir Kebap yemek için sizi Adana'ya kadar yormayan Işıkhan Restaurant, aslına uygun yapılan tescilli Adana kebabı sizin için İstanbul'a taşımış! İdealtepe sahilinde bulunan kaliteli ve nezih mekanıyla Işkhan ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
99 TL
Eğitim: Daylight ile İngilizce Bilmeyen Kalmasın!

İngilizce konuşarak kartını uzatan beyefendi size yüksek bütçeli bir Hollywood filminde rol teklif ediyor ya da bağış toplamaya çalışıyor olabilir. Bu Groupon ile Daylight'ın tüm şubelerinde İngilizce öğrenin, önünüze çıkan imkanları ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
69 TL
Eğitim: Stüdyo KRK'de Elektro Gitar ve Davul Kursları!

Bugünün Groupon'u sizi müziğe farklı bir şekilde yaklaşmaya davet ediyor! Stüdyo KRK, davul ve gitar çalma hayallerini yaşamak, yıllardır erteledikleri isteklerini artık gerçekleştirmek isteyenleri çağırıyor. Hemen hemen herkesin ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
57,50 TL
Yeme/İçme: Caddebostan Innside Cafe'de Leziz Menü!

Bugünün Groupon'u Caddebostan'ın şık mekanlarından Innside Cafe&Restaurant'a davet ediyor sizi!  PepperSteak, Izgara Köfte, Güveçte Mantarlı Tavuk Sote ya da Pizza, 1 Şişe Şarap ve Şef'in Tatlısı ile nefis bir ziyafete oturun! Menünüz: Ana ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Direksiyon Dersiyle Trafikte Güvenle Seyredin!

Güvenli bir sürüş için aylarca simülasyon kullanarak çalışabilir, işi gidişatına bırakarak sinirli sürücülerin ilgi odağı olabilir ya da bugünün Groupon'uyla direksiyon konusunda işin uzmanlarından eğitim alarak güvenle trafiğe ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
12,90 TL
Yeme/İçme: Güne Leziz Bir Kahvaltıyla Başlayın!

Tüm hafta boyunca evinizde ya da ofisinizde hızlı bir kahvaltı yaparak güne başlıyor hatta sabahları kahvaltı bile yapmıyorsanız bugünün Groupon'uyla tüm haftanın acısını çıkarabileceğiniz bir kahvaltı sofrası sizi bekliyor! Salacak sahil ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15,90 TL
Yeme/İçme: Ciğer ve Kebap Lezzetlerini Keşfedin!

Kadıköy'ün ciğer ve kebap lezzetlerini yemek şölenine dönüştüren adresi Ciğerci Hulusi bu Groupon'la kapılarını size açıyor! Tecrübe ve özenli hizmeti, müşteri memnuniyeti ve hijyen konusundaki hassasiyetiyle birleştiren; servisinden ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap