Vedat Milor'un Tavsiyesi Cağ Kebabı/Gül Mutfağı'nda Kahvaltı

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 10.06.2012
Yeme/İçme: Vedat Milor'dan Tam Not Alan Büyük Erzurum Sofrası'nda 2 Kişilik Ziyafet!
Yeme/İçme: Kavacık Gül Mutfağı'nda Güne Lezzetli Başlayın!
Fırsata Bak »
İndirim
44%
Fiyat
45 TL
Erzurum'un Türk mutfağına kazandırdığı en ünlü lezzet Cağ Kebabı, bugünün Groupon'uyla sofranıza geliyor!   Kadayıf Dolması: Ünlü gurme Vedat Milor'un lezzetine 5 yıldız verdiği Büyük Erzurum Sofrası, bu muhteşem lezzeti Erzurum'dan gelen ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
13,90 TL
Sevdiklerinizle birlikte güne lezzetli bir başlangıç yapmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Güler yüzlü ekibi ve sıcacık atmosferiyle Gül Mutfağı'nda güne İstanbul'un güneşli havasında leziz bir kahvaltı ile mutlu başlayarak ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Konaklama: Ağva Paradise Hotel'de Romantik Buluşma!

El değmemiş cennet gibi bir doğa, yalnızca arkanıza yaslanıp izleseniz bile ruhunuzu doyuracak güzellikte bir manzara... Bugünün Groupon'uyla sevgilinize sürpriz yapın ve Ağva'da mevsimi doyasıya yaşayabileceğiniz bir tatile çıkın! Ağva ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
66%
Fiyat
34 TL
Güzellik: Suadiye Salon Eti's'te Porselen Makyaj Uygulaması!

Anadolu Yakası'nın vazgeçilmez güzellik noktası Salon Eti's Suadiye sizi dünyaca ünlü Kryolan ürünleri ve Uluslararası Make-up Yarışması 2004 Türkiye 2. ve 2005 Türkiye 3.'sü profesyonel makyaj uzmanı Aslı Ayfer Tirtom eşliğinde porselen ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Erc Atölye'de Seramik ve Heykel Eğitimi

Dizginlenemez bir yaratıcılık hissediyor; ancak bu hissi dışa vuracak sanat dalını seçmekte zorlanıyor ya da elinizden tutacak bir usta bulamıyorsanız, bugünün Groupon'uyla seramik ve heykel sanatıyla tanışın! Alanında uzman eğitmenler ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
29 TL
Aktivite: Binicilik Deneyimi ve Organik Köy Kahvaltısı!

Vahşi Batı konulu filmlerde kovboylar genellikle kahvaltı etmez. Bu yüzden film boyunca enerjileri olmadığından defalarca ıskalar, düelloda rakibin hile yaptığını fark edemezler. Bu Groupon'la kovboyları kıskandıracak bir kahvaltıyla ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
59 TL
Yeme/İçme: Kalamış Moss'ta Nefis Menü!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu yakasının en nezih ve şık mekanlarından birinde leziz sofralar sizi bekliyor! Kalamış Moss sizi zengin menüsünün tadını çıkarmaya davet ediyor! Ağaçlarla bezeli şık bahçesi, özenli hizmeti ve leziz yemekleriyle ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
69 TL
Güzellik: Suadiye Myramed ile Gençleşin!

Bugünün Groupon'uyla cildinizi yılların yıpratıcı etkisinden kurtarın! Suadiye Myramed ile 5 aşamalı anti-aging cilt bakım paketleri sizlerle! 5 Aşamalı Anti-Aging Cilt Bakımı: Canlandırıcı Hazırlık Bakımı (20 dakika): Cilt temizleme - ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
14,90 TL
Yeme/İçme: Beykoz'da Kahvaltı Keyfi

Sevdiklerinizle birlikte günlük hayatın koşturmacasından uzaklaşmak, zengin bir kahvaltı sofrasında doğayla iç içe sakin bir gün geçirmek istiyorsanız bugünün Groupon'u tam da size göre! Beykoz Yonca Sofrası'nda yeşilliklerle bezeli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
39,90 TL
Tatil: Denizin Keyfini Büyükada'da Çıkarın!

Huzur veren atmosferi, kuşların eşsiz melodisi ve şehirden uzak fakat ulaşılabilir konumuyla Büyükada sizleri bekliyor! Bugünün Groupon'uyla Yörükoğlu Tesisleri'nde yazın ve denizin keyfini çıkarın! Prens adalarının benzersiz güzelliği, ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
49 TL
Hizmet: Decor Yapı ile Evinizde Yepyeni Bir Hava Yaratın!

Ev boyamak doğru bir fırça ve koltuk takımınıza uygun bir renk bulmaktan daha zahmetlidir. Bu zahmete her giriştiğinizde duvardaki dalga izleri sürreal çalışmalara dönüşüyorsa bu Groupon'la boyama işlemini profesyonellere bırakın!   Decor ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
59 TL
Eğitim: Aikishobu Dojo'dan Savunma Sanatları!

Aniden süper kahraman olma ihtimaliniz, maaş çekmeye gideceğiniz emeklilik günleriniz ya da Quentin Tarantino'nun yeni filminde rol alabilmeniz için bu Groupon ile Aikishobu'ya gelin, çocuğunuzla birlikte dilediğiniz savunma sanatını ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Çukurova Kebapçısı'nda Leziz Kebap Menüler!

Sevdiklerinizle keyifli bir sofraya kurulmak ve muhteşem lezzetler eşliğinde eğlenmek istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Göztepe Çukurova Kebapçısı alkollü veya alkolsüz 1 ve 2 kişilik menüleriyle sizlerle! Alkollü Menü: Beyaz ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
199 TL
Konaklama: Ürgüp Kaya Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Trafik, gürültü, uzun ofis saatleri ve hayat koşturması içinde kaybolduğunuzu hissettiğiniz zaman gözlerinizi kapatın ve kendinizi bir hayalin kollarına bırakın Konforuyla keyif dolduğunuz bir oda, yanınızda sevgiliniz ve keyif bir sabahla ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
69 TL
Güzellik: Suadiye Special Beauty ile Masaj ve Profesyonel Cilt Bakımı Paketleri!

Suadiye'de hizmet veren Special Beauty, bugünün Groupon'uyla selülitlerinize veda ederek kendinizi detaylı bakım paketleriyle baştan yaratmanıza olanak sağlıyor! Güzelliğinize en az sizin kadar değer veren profesyonel kadrosu, son ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
89 TL
Sağlık: Besinlerin Vücudunuza Etklerini Öğrenin!

Kilo verememenizin veya bazı kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Sadece sindirim sisteminizde değil, aynı zamanda mental, duygusal ve sinir sisteminizde yaşadığınız ve ne olduğunu ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
17 TL
Ürün: Plajda Modanızı Yaratın!

Bikininizden güneş gözlüğüne her şeyinizle muhteşem bir yaz tatiline hazırsınız; ancak plaj havlunuzu henüz seçemediyseniz bu Groupon tam size göre! Tuzlu su, normal su derken plajda gün içinde birçok kez kurulanma ihtiyacı ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Aktivite: Moda Rejidans ile İçinizdeki Dans Ateşini Ortaya Çıkarın!

En küçük bir çıtırtıda tempo tutmaya ve dans etmeye başlıyorsanız bugünün Groupon'uyla Rejidans'ın profesyonel eğitimleriyle tanışın! Tangodan salsa ve bachataya düğün dansından aero dansa dilediğiniz eğitimle dansın inceliklerini ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Organik Kahvaltı ile Günü Karşılayın!

Bugünün Groupon'uyla Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, organik meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Set Kebap'tan Zengin Sofralar!

Bugünün Groupon'uyla Etiler'deki ünlü lezzet noktası Set Kebap sizlerle! 10 kişilik masalara kadar seçeneklerle leziz Set Kebap menünüze hemen göz atın! Menünüz: tulum peyniri tereyağı fındık lahmacun içli köfte gavurdağı salata patlıcan ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Aktivite: Çocuklarınız için Keyifli Bir Gün!

Yaz tatilinin gelmesiyle enerjileri iyice artan çocuklarınızı, bugünün Groupon'uyla muhteşem bir eğlence bekliyor! 1350m2'lik kapalı bir alanda kurulan Babalu Aktif Eğlence Parkı, Türkiye'de ilk defa çocuklara kendi enerjilerini sonuna ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap