5* Ramada Plaza|Kapadokya|Kartepe Kayak|Sheraton|Ukrayna|Taksim|Paris

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 15.11.2012
5* Ramada Plaza İzmit'te Benzersiz Konaklama Deneyimi!
Tarihi Konakta Çift Kişilik Kapadokya Tatili!
Fırsata Bak »
İndirim
47%
Fiyat
199 TL
Bugününü Groupon'u sizi Ramada Plaza İzmit'te lüks bir tatile davet ediyor!  Uluslararası Ramada Oteller Zincirinin 5 yıldızlı otel konseptinin yüksek standartları ile tasarlanmış olan Ramada Plaza İzmit, sizleri ileri teknoloji, konfor ve ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Tarih kokan bir hava, peri bacaları, yerin yedi kat altında kalmış yaşamlar! İki yanardağ arasında akıl almaz güzellikteki görsel şölen Kapadokya'da masalsı bir tatil sizleri bekliyor! 60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, sizi ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
79 TL
Asmalı'da Felekten Bir Gece! Gümüşyan Hotel&Restaurant'ta Lezzet ve Konfor Bir Arada!

Sizleri Beyoğlu'nun yeni incisi Gümüşyan Hotel&Restaurant ve Cafe de muhteşem bir atmosfer ve yaşama davet ediyoruz! Bina , Ohannes Gumushian tarafından 19 yy'da inşa edilmiş ve yüzyılı aşkın bir süre, içinde ailelerin yaşadığı bir konut ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Günübirlik Sapanca, Maşukiye, Kartepe Turu ve Green Blue Restaurant'ta Serpme Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla Kartepe'de muhteşem bir pazar günü sizi bekliyor! Havanın soğumasıyla birlikte kayak yapma zamanını kollayıp duruyorsanız size süper bir teklifimiz var! Tüm haftanın yorgunluğunu kenara atacağınız bir pazar günü ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
169 TL
The Green Park Taksim'de Oda Kahvaltı Konaklama ve Tüm Gün Spa Kullanımı

Bugünün Groupon'uyla Taksim'de Green Park Hotel kalitesi ile benzersiz bir konaklama deneyimi sizi bekliyor!   İstanbul'un kalbi olarak kabul edilen Taksim'in oteller bölgesi Talimhane'de yer alan The Green Park Hotel Taksim bu özelliği ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Bu Hafta Sonunu Sheraton Maslak'ta Geçirin!

Bırakın, yaşam boyu hatırlayacağınız bir tatilin mimarı Sheraton olsun. Günün Groupon'u sizi bu hafta sonu Maslak Sheraton'a davet ediyor! Sheraton Maslak, 4 Mayıs 2007'den beri İstanbul ziyaretçilerine ev sahipleri yapıyor ve her ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
619 TL
Vizesiz 2 Gece 3 Günlük Ukrayna Odessa ya da Ukrayna Liviv Turları

Her zaman gittiğiniz rotaları bir kenara bırakın ve bu sefer farklı bir tatile yelken açın! Bu Groupon ile Ukrayna tatilleri sizinle! UKRAYNA LİVİV TUR PROGRAMI 1. Gün - Sabiha Gökçen Hava Limanı Dış Hatlar Terminali'nde buluşma - Bagaj, ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
159 TL
Holiday Inn Hotel Bursa'da Çift Kişilik Konaklama ve Spa Keyfi

Şehrin merkezinde konuklarına ayrıcalıklı bir tatil imkanı sunan Holiday Inn Hotel Bursa, hafta sonları çift kişilik konaklama paketiyle bugünün Groupon'unda! Bursa'da 12 yılı aşkın süredir hizmet veren Holiday Inn Hotel, hem konaklama hem ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
249 TL
5* Crowne Plaza Antalya'da Yeni Yıl Konaklaması!

Bugünün Groupon'uyla yeni yılın ilk dakikalarını 5 yıldızlı lüks ve muhteşem bir otelde sevdiğinizle birlikte geçirebilir, dış dünyanın yorucu ve yıpratıcı etkisine karşı kendinizi soyutlayarak dinlenebilirsiniz! Estetiği ve konforu bir ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
169 TL
İstanbul'un Kalbinde Taksim Park City Hotel'de Konaklama!

Bu hayat dolu şehrin içinde, sakin bir mekanda İstanbul'un keyfini çıkarın! Mükemmel hizmet kalitesi, rahat ve şık tasarlanmış odalar ile gerçek misafirperverliği yaşamak için İstanbul'un kalbi Taksim Meydan'ındaki City Park Hotel sizleri ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
169 TL
Aktivite: Peri Bacaları'na Gökyüzünden Bakın!

Bugünün Groupon'uyla dizi ve filmlerden aşina olduğunuz veya gidip gördüğünüz Peri Bacaları'na bambaşka bir açıdan bakabilirsiniz!   Discovery Balloon'un sizlere sunduğu balon turu ile vadilerin arasından geçip gökyüzüne süzülürken sizi ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
185 TL
Romantizm ve Makaron Krallığı Fransa'da Unutulmaz Tatil!

Sıradan tatillerden sıkıldıysanız, romantik bir tatil peşindeyseniz sizi muhteşem bir tatil için Fransa'ya davet ediyoruz!  Tüm işlerinizi bir kenara bırakın, tüm yoğunluğunuzdan koşuşturmalarınızdan uzakta romantizmin krallığı olan ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
199 TL
Prens Adalarına Karşı Çift Kişilik İkramlarla Dolu Tatil

Bugünün Groupon'u sizi Prens Adalarına karşı ikramlarla dolu benzersiz bir tatile davet ediyor! Jupiter Suits, İstanbul'un Anadolu yakasında, Dragos Tepesi'nin aşağı eteklerinde yer almaktadır. Büyüleyici bir villada romantik odalara sahip ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
70 TL
Atina Tüm Güzelliğiyle Sizi Bekliyor!

Bugünün Groupon'u size tüm büyüleyici güzellikleriyle Atina'yı keşfetme şansı sunuyor! Dorian Inn Hotel'de Hotel'de 1, 2, 3, 4 ve 5 gecelik konaklama seçenekleri bugünün Groupon'uyla sizlerle! Dilerseniz double, dilerseniz de twin odalarda ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
149 TL
Tatil: Volley Hotel'de Konforlu Tatil

Şehrin gürültüsü, stres, sıkışık trafik, iş yoğunluğu gibi etkenlerden kurtulmak için bir kaçış yolu arıyor; ancak şehirden uzaklaşacak vakti bulamıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Üsküdar Volley Hotel, sizi şehirden uzaklaşmadan ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
199 TL
Konaklama: İstanbul Grand Cevahir Hotel'de Tatil!

Bugünün Groupon'uyla İstanbul'da geçen günlerinize konfor ve rahatlık katın, Grand Cevahir Hotel'e konuk olun! Eşsiz bir mimarinin, üstün teknoloji ve 5 yıldızlı konforla buluştuğu bir atmosfer; Grand Cevahir Hotel!   Türkiye'nin ilk ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
99 TL
Taksim Trio Suites'te Benzersiz Konaklama Deneyimi!

İstanbul'un büyüleyici fotoğrafına duyulan hayranlığın baş kahramanı İstiklal Caddesi'nde konumlanan Trio Suites,  kendini bir masalın kucağına bırakmak isteyenlere kapılarını açıyor! Baş döndüren romantik dakikalar, geleneksel lezzetler ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
179 TL
Silivri Klassis Hotel'de Unutulmaz Tatil

Marmara Denizi'nin kıyısında, muhteşem bir doğada konumlanan Klassis Otel, sizi konforlu bir tatil için Silivri'ye davet ediyor! Toplamda 308 odası ile hizmet veren Klassis Resort Hotel; İstanbul şehir merkezine 76 km, Atatürk Havaalanı'na ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
109 TL
Pendik Classes Hotel'de Çift Kişilik Konaklama!

Bugünün Groupon'u sizi Pendik Marina'da konumlanan Classes Hotel'in eşsiz manzarasında çift kişilik konaklama keyfiyle buluşturuyor! Sunduğu konfor, kalite ve profesyonel hizmetiyle size evinizi aratmayacak olan Classes Hotel, lokasyon ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
159 TL
Taksim Inn Pera'da Çift Kişi Tatil!

Bütçenize uygun olsun diye İstanbul'un neredeyse sınırında bir otelde kalıp, Taksim'e gelmek için 3 saat yol yapmak yerine bu Groupon'u alın, Taksim Inn Pera'da hem tatil yapın, hem de sunulan imkanlarla eşsiz bir gün geçirin! ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Büyükada'da Doğa İçinde Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla şehirden uzaklaşmadan bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel'de doğa içinde çift kişilik tatil olanakları sizi bekliyor! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel, 350 kişilik bir aile işletmesi. ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap