Avrupa: New York Güzellik'te İncelin | Emirgan Meyyali'de Fasıl Keyfi

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 23.11.2012
Güzellik: Nişantaşı New York Güzellik'te Bir Ayda 6 Kilo Verin!
Yeme/İçme: Meyyali'de 2 Kişilik Felekten Bir Gece
Fırsata Bak »
İndirim
98%
Fiyat
49,90 TL
Sizi ince gösteren aynalarla dost olma zorunluluğuna bu Groupon ile son verin! Nişantaşı New York Güzellik'te bir ayda 4-6 kilo vereceğiniz zayıflama yöntemi sizinle! Paket Kapsamı Beslenme danışmanlığı Soğuk lipoliz Lumi slim Kavitasyon ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
85 TL
Bugün'ün Groupon'u size Emirgan Meyyali Restaurant'ta muhteşem bir cuma, cumartesi eğlencesine davetlisiniz! Emirgan'da konumlanmış olan Meyyali Restaurant'ta sevdiklerinizle beraber unutulmaz bir gece leziz yiyecekler ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
66%
Fiyat
21 TL
Yeme/İçme: Mehmet İstanbul Sofrası'nda 2 Kişilik Kebap Lezzeti!

Bugünün Groupon'uyla Mehmet İstanbul Sofrası'nda kebap ziyafetine davetlisiniz! Fatih'te yer alan Mehmet İstanbul Sofrası'nın eşsiz lezzetleri, profesyonel aşçıları ve güler yüzlü ekibi ile sofranıza geliyor.   Dilerseniz yerinde ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
48 TL
Yeme/İçme: Etiler Uludağ Kebapçısı'da İskender Kebap Lezzeti!

Etiler Uludağ Kebapçısı'nın 48 yıllık lezzet geleneğini bugünün Groupon'uyla siz de tadın! Cemal-Cemil Usta'nın geleneğiyle 1964 yılından bugüne kadar gelen iskender lezzetini kaçırmayın!   Menünüz Bir porsiyon iskender Özel turşu Şıra ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
6 TL
Aktivite: Crocus Bowling'de Heyecan, Adrenalin, Macera!

Arkadaşlarınıza haber verin; çünkü şimdi eğlence zamanı! Bu Groupon ile Sapphire AVM'de yer alan Crocus Bowling'de bowling ve 9D sinema ile eğlenmeye hazır olun! 1999 yılında kurulan Crocus Park'ın bünyesinde yer alan Crocus Bowling'de 1, ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
49 TL
Aktivite:Sevimli Düşler Anaokulu'nda Eğlence Dolu Saatler

Bugünün groupon'u Sevimli Düşler Anaokulu'nda çocuğunuza eğlence dolu dakikalar sunuyor! Şişli Fulya lokasyonlu Sevimli Düşler Anaokulu çocuklara klasik anaokulu ve kreş kavramlarından tamamen farklı eğitim ve öğretim sistemi sunmaktadır. ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro'da Kahvaltı ile Günü Karşılayın!

Bugünün Groupon'uyla Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,50 TL
Tiyatro:Goody Çocuk Tiyatrosu "Bir Dostluk Hikâyesi" Oyununu Sunar

Bugünün Groupon'u ile sizlere Goody Çocuk Tiyatrosu ve Nedim Saban'ın kurusucu olduğu Tiyatrokare işbirliğinde hazırlanan Bir Dostluk hikayesi oyununa çocuklarınızla birlikte davetlisiniz! Sevginin en saf hali olan hayvan sevgisi, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
17,50 TL
Tiyatro: Sonbaharı Beklerken Oyunu Sahnede!

Bugünün Groupon'uyla Sadri Alışık Tiyatrosu Oyuncuları'ndan Çolpan İlhan'ın başrol oynadığı Sonbaharı Beklerken oyununa davetlisiniz! Aşk öyle bir duygu ki, vücudunuzun tüm hücrelerine işler ve çoğu zaman kendi hayatınızın önüne geçer! Bu ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
31,90 TL
Nicer Dicer Plus Pratik Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor!  Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
49 TL
Sertifikalı Swarovski Zirconia® Taşlı Kalp Kolye ile Soluk Kesen Işıltı!

Şık görüntüsü, her kıyafeti baştan yaratan ışıltısı, zarafeti ile kadınların asla hayır diyemeyeceği sürprizlerin başında gelir mücevherler.  Bugünün Groupon'uyla sevgilinize sıkılmadan kullanabileceği, sizden bir parça olarak yaşam boyu ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
89 TL
Taksim Ömer Hayyam Palace'da 2 Kişilik Benzersiz Konaklama Seçenekleri!

İstanbul'un kalbinde, Taksim'de yer alan Ömer Hayyam Palace çift kişilik konaklama seçenekleriyle ayrıcalıklı bir tatil için kapılarını açıyor! Şehir merkezinde yer alan Ömer Hayyam Palace, hareketli İstiklal Caddesi'ne sadece 5 dakikalık ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
20 TL
Etkinlik: Jolly Joker Konserlerini Kaçırmayın!

Bugünün Groupon'u Jolly Joker'deki yıldızlar geçidine bilet sunuyor! 22-23-24 Kasım'daki konserlere biletiniz bugünün Groupon'uyla karşınızda!   22 Kasım Pilli Bebek Bugüne farklı oluşumlarla gelen Pilli Bebek'in kadrosu, gitar ve vokalde ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Yeme/İçme: Levent Dogmania'dan Tüm Menü!

Enfes hotdog, burger, leziz malzemelerle bezeli salatalar, el yapımı soslar ve dahası ile tadına doyulmaz bir öğün için Dogmania bugünün Groupon'unda! Dilerseniz Dogmania'da, dilerseniz paket servis imkanıyla istediğiniz yerde yiyin! ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
99 TL
Sultanahmet Hotel Albatros Premier'de Benzersiz Konaklama Paketleri

Sultanahmet'in tarihi atmosferinde sultanlara layık bir gece geçirme, Hotel Albatros Premier'in Saray benzeri mimarisiyle unutulmaz anları takalama şansı bugünün Groupon'unda! Osmanlı'nın en görkemli yıllarından esinlenerek dekore edilmiş ... devamını gör.

İndirim
10%
Fiyat
8,90 TL
Yeme/İçme: Tavvuk'ta Yarım Piliç Çevirme Menü!

Çok acıktınız ya da canınız kızarmış tavuğun o efsanevi lezzetinden istedi; o zaman dikkat lezzet çıkabilir! Bugünün Groupon'uyla Tavvuk'un 4 şubesinde nefis yarım piliç çevirme menü sizinle! Keskinoğlu Tavukçuluk grubunun kuruluşu olan ve ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
139 TL
Ağva'da Nehir Kıyısında Romantizm!

Uzun süredir sevdiğinizle planladığınız başbaşa tatil, bugünün Groupon'u ile doğa cenneti Ağva'da gerçekleşiyor! Nehrin kıyısındaki Nehir Perisi'nde bir ya da iki gecelik eşsiz bir kaçamak sizi bekliyor! Sabahları yemyeşil doğaya tatlı bir ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Emirgan, Rumeli Hisarı Fincan ve Arnavutköy Revma by Fincan'da Leziz Kahvaltı!

İstanbul'un değişmez ritüellerinden biri de Boğaz'a nazır edilen leziz kahvaltılarıdır. 7 tepeli şehri ziyarete gelenler de, burada yaşayanlar da hafta sonu keyfini sevdikleriyle çevrili nefis kahvaltılarla başlatır. Bugünün ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
44 TL
Bakım: Mia Pera Hotel Bagno By Anar Spa'da Rahatlayın!

Sırt ağrılarınızdan, yorgunluğunuzdan arkadaş masajı ile kurtulamaz; hatta belki ağrılı bölgelere zarar bile verebilirsiniz. Oysaki uzmanından keyifli ve rahatlatıcı bir masajın yanı sıra serinleyen havada sıcacık spa keyfi ile ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap