Guess Yağmur Botları |Limon Ağacı 24,90 tl |Yemek Masası Takımı 329 tl

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 16.11.2012
Guess Yağmur Çizmeleri ile Sonbahar Şıklığı Ayağınıza Geliyor!
Evinizde ve Bahçenizde Turunçgil Ağaçları!
Fırsata Bak »
İndirim
69%
Fiyat
129 TL
Yumuşak renkleri ve hiç bitmeyen yağmuruyla sonbahar sizin de favori mevsimiz olabilir. Ama bu pastel mevsimin yağmurlarıyla baş edebilmek için ayakkabı gardırobunuzda da ideal bir çift yağmur çizmesi sizi bekliyor olmalı! Bugünün ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
67%
Fiyat
24,90 TL
Yemyeşil bir doğa için verilen mücadeleye siz de katılın, bu mücadeleye ilk olarak çevrenizde değişiklik yaparak başlayın. Bu Groupon ile limon ya da kamkat (mandalin) ağaçları ile bahçenizi zenginleştirin! İthal Limon Ağacı Gönderim ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
37%
Fiyat
233 TL
Dark Android MiniBOX Medya PC ile TV, İnternet, Oyun ve Daha Fazlası Bir Arada!

Sirkler; farklı gösterilerin bir aradaki heyecanını barındıran vazgeçilmez eğlence merkezleridir. Bugünün Groupon'u Dark Android Mini Box medya PC ile teknolojinin büyük gösterilerini sizin için bir araya getiriyor ve kendi kişisel eğlence ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
38%
Fiyat
99 TL
BabaSling Bebek Taşıyıcısı ile Bebeğiniz Her An Yanınızda!

Bebeği için her zaman en iyisini isteyen anne ve  babalar, bugünün Groupon'u sizi BabaSling ile buluşturuyor! BabaSling sayesinde bebeğiniz her an gözünüzün önünde, içiniz rahat olacak! Neden BabaSling? Bebeğinizi kanguru ile taşımak onun ... devamını gör.

İndirim
72%
Fiyat
13,90 TL
İçecek Mataraları ile Soğuk Kış Günlerinde İçinizi Isıtacak İçeceğiniz Hep Yanınızda!

Yaklaşan soğuk kış günlerinde içeceğiniz her an cebinizde olsun istiyorsanız; bu Groupon'u kaçırmayın! Şık tasarımlı mataralar ile ister alkollü, ister soft içeceklerinizi gittiğiniz her yere götürün. Soğuk ya da sıcak içecekleri ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
329 TL
Sofralarınıza Şık Yemek Masası Takımlarıyla Ayrıcalık Katın!

Yemek yemek bir zevktir ve bu zevkin değerini bilenler sofralarını da kusursuz bir biçimde hazırlamaya özen gösterirler.  Bugünün Groupon'uyla siz de sofralarınızı zevkli çizgilerle buluşturmak istiyorsanız açılır-kapanır masalı ve dört ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
129 TL
Tefal Yoğurtçum Kompakt Yoğurt Makinesi ile Doğal Yoğurt Lezzeti!

Organik yaşam için evinizin bir odasını seraya çevirebilir, bir sahil kasabasına yerleşip domates biber ekebilir ya da şehir değiştirmeye gerek kalmadan evinizde kendi çözümleri üretebilirsiniz! Bugünün Groupon'uyla Tefal Yoğurtçum yoğurt ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
79 TL
Dreamwood Orta Sehpa ile Salonunuza Modern Çizgiler Katın!

Salonunuzda fonksiyonel kullanım alanları yaratmak istiyor ve şık bir mobilyaya ihtiyaç duyuyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Etraftaki tüm dağınıklığı tek bir alana toplayacak, misafirlerinize sunduğunuz ikramlar için kullanışlı ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
22,90 TL
Portatif Araç İçi Süpürge ile Aracınız Kısa Sürede Tertemiz!

Koltuğunuzun altına düşen bozuk paralarınızı ilerde işinize yarar diye biriktirmiyorsanız ya da yemek kırıntılarını olası bir savaşa karşı acıkınca çıkartmayı düşünmüyorsanız otomobilinizin temizliği için bir yardımcıya ihtiyaç ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
28 TL
Anahtarlık ve Kalem Şeklinde Kameralar ile Hiçbir Önemli Anı Kaçırmayın!

Kameranızı her türlü önemli ayrıntıyı yakalamak için sürekli yanınızda taşımak ya da arada bir dedektifçilik oynayarak hayatınıza biraz olsun heyecan katmak isterseniz, bugünün Groupon'uyla anahtarlık ya da kalem şeklinde bir kameraya ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
34,90 TL
Yatak Odanıza Zarif Dokunuş!

Bugünün Groupon'u yatak odasına özen gösterenlerin beklentilerini karşılıyor. Tek ve çift kişilik seçeneklerle birbirinden zarif, mikro saten yatak örtülerini kapınıza getiriyor. Ev tekstili alışverişlerinin en zevkli tarafı yatak odası ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
29 TL
Warner Bros Lisanslı Kaykaylar ile Spor ve Eğlence Bir Arada!

Çocuklarınıza sıradışı, beklentilerinden farklı ve eğlenceli bir hediye sunmak isterseniz bugünün Groupon'una göz atın!  Finspor, dört ayrı model seçeneğiyle Warner Bros lisanslı kaykayları tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinize ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Bu Hafta Sonunu Sheraton Maslak'ta Geçirin!

Bırakın, yaşam boyu hatırlayacağınız bir tatilin mimarı Sheraton olsun. Günün Groupon'u sizi bu hafta sonu Maslak Sheraton'a davet ediyor! Sheraton Maslak, 4 Mayıs 2007'den beri İstanbul ziyaretçilerine ev sahipleri yapıyor ve her ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
889 TL
Arçelik 9485 FI Ankastre Bulaşık Makinesi 889 TL!

Mutfağınız vazgeçilmez parçalarından biri olan bulaşık makinenizi yenilemenin zamanı geldiğiniz düşünüyorsanız; bu Groupon'u kaçırmayın! Arçelik 9485 FI Ankastre Bulaşık Makinesi, ev hanımlarının saatlerce uğraşmadan ve yorulmadan tertemiz ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
19,90 TL
Sertifikalı Online Eğitimlerle Kariyerinize Yön Verin!

Bugünün Groupon'u sizi evinizin konforunda donanımlarınızı zenginleştirmeye ve özgeçmişinize artılar katmaya davet ediyor! İnsan Kaynakları Yönetimi'nden Photoshop'a 39 ayrı eğitim seçeneği ve e-sertifikalar kapınıza geliyor! Dilediğiniz ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Çocuklarınız Artık Masal Kahramanı!

Çocuğunuza yılbaşı hediyesi olarak ne alacağınızı bilmiyorsanız, size bir çözüm önerimiz var! Masallardaki kahramanlardan biri neden sizin çocuğunuz olmasın? Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız bu Groupon tam size göre! Altı farklı masal ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
11 TL
Eğitime Destek Olun ve Sertab Erener ile Tanışma Fırsatı Yakalayın!

Annesi veya babası vefat etmiş, maddi durumu yetersiz, yetenekli çocuklara eğitimle yeni bir hayat armağan eden Darüşşafaka'nın misyonuna bir destek de Türk pop müziğinin güçlü sesi Sertab Erener'den geliyor. Sertab Erener, 23 Kasım 2012 ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
199 TL
Boy Aynalı Ayakkabı Dolabı ile Ayakkabılarınız İçin Stil Sahibi Çözüm!

Ayakkabılar kişilikli tarzların tamamlayıcı kahramanları oldukları kadar ehlileştirilemeyen varlıklarıyla da saklama koşullarına meydan okuyarak ev dekorasyonunuzu vahşi bir hale sokabilirler.  Bugünün Groupon'uyla ayakkabılarınızın ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
13 TL
Anılarınıza Hayat Verin!

Çektiğiniz sayısız fotoğraf sanal ortamda kalmasın, bilgisayarınıza atılan format nedeniyle fotoğraflarınız tehlikeye girmesin! Bu Groupon'la ölümsüz kıldığınız anılarınıza dijital kalitede hayat verin! Baskı kalitesindeki iddiası ile ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
93 TL
Ürün: H2O Mop X5 Buharlı Temizleyiciyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Yalnız yaşayanlar için %100 hijyenin sırrı şüphesiz ki ziyarete gelen annedir. Her alanda hijyene ulaşmak ve annenizle temizlik değil gezi planı yaparak onu mutlu etmek için bugünün Groupon'una göz atın! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap