Kohlemann X6 Buharlı Temizleyici 99 tl | Homemax Kitaplıklar 79 tl

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 23.11.2012
Yeni Nesil Kohlemann X6 Buharlı Temizleyici ile Üstün Temizliği Keşfedin!
Kitap, Dergi ve Aksesuarlarınız İçin Yeni Alanlar Yaratın!
Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
99 TL
Evinizdeki tüm temizlik malzemelerini bir kenara atın, bugünün Groupon'u sizleri çok özel bir ürünle buluşturuyor! Ev temizliğinde bir devrim gerçekleşiyor! Artık hiç bir kovaya, yardımcı maddelere, süpürgeye, bezlere ihtiyacınız yok ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
79 TL
Kitaplarınıza, aksesuarlarınıza, küçük ev eşyalarınıza şık, kullanışlı ve dekoratif alanlar açmak istiyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! İki farklı rengiyle duvarlara estetik bir form kazandıracak Homemax kitaplıklarnı evinizin ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
62%
Fiyat
19 TL
Rengarenk Blutrek iPhone Kılıfları ile iPhone'unuza Şık Koruma!

Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuza şık ve eğlenceli kapaklarla tam koruma sağlayın! 7 farklı model seçeneğiyle, 1 mm. inceliğinde karikatür tasarım iPhone kapaklar, ekran koruyucusu hediyesiyle beraber tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
259 TL
Next Tabloid Android 4.0 Tablet PC ile Özgürleşin!

Laptop'ınızın omuzlarınıza yüklediği ağırlığa veda edin; hafif, şık ve akıllı Android tabletlerin muhteşem dünyasını keşfetmek için harekete geçin! Bugünün Groupon'u size Next Tabloid kalitesini bilişim dünyasında sunuyor!  Next Tabloid ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
29,90 TL
Swarovski Taşlı Melek Kanadı Kolye ile En Sade Elbisenize Bile Şıklık Katın!

En sade elbisenize bile şıklık katacak ve zarafetinizi vurgulayacak Swarovski taşlı, 925 ayar gümüş melek kanadı kolye ile göz kamaştırın! Sevdikleriniz için de çok hoş bir hediye alternatifi olan kolye ücretsiz kargo ile kapınızda! ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
49,90 TL
Eglo Dress 5'li Sarkıt Lamba ile Dilediğiniz Odada Stil Sahibi Aydınlatma!

Aydınlatma tercihleri, bulunduğu ortamı küçük oyunlarıyla tamamen değiştirebilecek ve yenileyebilecek güçtedir. Bugünün Groupon'uyla siz de avize ve demode tavan lambalarınıza veda edin; doğru bir aydınlatma çözümü ile evinizin tüm ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
119 TL
Yılın En Çok Beklenen Oyunu Assassin's Creed III ile Nefes Kesen Maceralar!

Amerikan Devrimi'nin ortasında nefes kesen bir maceraya Connor'ın kontrolünü ele geçirerek atılmaya hazır mısınız? Serinin en heyecan verici son hikayesi Assassin's Creed III sizi konsoldan ekrana uzanan paralel bir dünyada büyük bir ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
199 TL
2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Adresinize Ücretsiz Teslim!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklardan seçeceğiniz birini bugünün Groupon'uyla evinize getiriyor! Uyku ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 9,90 TL!

Tam 1 yıl boyunca, dilediğiniz bir Salı veya Çarşamba günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 22 Ekim 2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
49 TL
Sertifikalı Swarovski Zirconia® Taşlı Kalp Kolye ile Soluk Kesen Işıltı!

Şık görüntüsü, her kıyafeti baştan yaratan ışıltısı, zarafeti ile kadınların asla hayır diyemeyeceği sürprizlerin başında gelir mücevherler.  Bugünün Groupon'uyla sevgilinize sıkılmadan kullanabileceği, sizden bir parça olarak yaşam boyu ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
59 TL
Laptop Bölmeli Evrak Çantalarıyla İş Hayatında da Şıklığı Yakalayın!

Gündelik yaşamda yakaladığınız şıklığı iş hayatına da taşımak istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Laptop bölmeli evrak çantalarıyla hem tüm belgelerinizi, laptop'ınızı, cep telefonunuzu ve birçok ihtiyacınızı bir arada tutabilir hem ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
59 TL
Mutfaktaki Yeni Yardımcınız Fakir Meira Cam Hazneli Doğrayıcı Rondo!

Saatlerini mutfakta soğan doğrayarak, domates rendeleyerek, köfte harcı karıştırarak harcayan ev hanımları, bugünün Groupon'u sizleri yeni yardımcınızla tanıştırıyor! Eşinizin, çocuğunuzun, sevgilinizin en sevdiği yemeği hazırlarken artık ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
169 TL
Homedecor 4 Kişilik Yemek Masası Takımı ile Yemek Keyfi Konforla Buluşuyor!

Günün en keyifli anlarını geçirdiğiniz alanda konfor ve estetikle buluşmak istiyorsanız bugünün Groupon'u ziyafetlerinizi Homedecor 4 kişilik yemek masası ile taçlandırıyor. Mutfak, oturma odası, salon, balkon gibi evin birçok alanında ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
69,90 TL
Remington Pg 6030 Edge Titanyum Tıraş Makinesi ile Kusursuz Görünüm!

Şık bir kravat ya da kalıcı bir parfümün varlığını destekleyecek tek ve en önemli şey kusursuz bir tıraş. Bugünün Groupon'unu yakalayın, bakımınız için harcadığınız çabaları eksik bırakmayın! Remington Pg 630 Edge Titanyum tıraş makinesi ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
119 TL
Geleceğin Savaşı Call of Duty: Black Ops II PS3 Oyunu!

Yıl 2025, teknoloji olabilieceği son noktada, düşmanlar gün geçtikçe güçleniyor... Savaş sahasındaki yerinize geri dönmenin şimdi tam vakti! Bugünün Groupon'u dünyanın dört bir yanında oyun meraklılarını ekranlarının başına kilitleyen Call ... devamını gör.

İndirim
15%
Fiyat
119 TL
Lego Excavator Transport 119 TL!

Transfer kamyonu ve ekskavatör araçlarını içerir. Herbiri 8 adet altın madeni içeren 2 büyük kaya parçası mevcuttur. Ayrıca, dinamit, kazma, kürek ve kahve kupası akseuarları vardır. ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
15,50 TL
TAÇ Freemood Bravo Banyo Havlusu 15,50 TL!

40 yıl önce Türkiye'nin tekstil başkenti Denizli'de kurulan TAÇ, bugün hem yurt içinde hem yurt dışında olmak üzere birbirinden şık ve kullanışlı ürünleri ile binlerce evi taçlandırmaya devam ediyor! ZORLU Holding güvencesiyle büyümeye ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
31,90 TL
Nicer Dicer Plus Pratik Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfak angaryaları ile başa çıkmak için Edward Scissorhands'i kiralamak niyetindeyseniz, bu Groupon size en az onun kadar yardım edecek becerikli bir yamak sunuyor!  Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
219 TL
Aynalı Mücevher Dolabıyla Tüm Aksesuarlarınız Şık Bir Ortamda!

3 yüzyıl önce aynanın varoluş sırrını bir adada saklayan Venedikliler, Fransızların adadan kaçırdıkları ustalarla sırlarını tüm Avrupa ile paylaşmak zorunda kaldılar.  Bugünün Groupon'uyla bu eğlenceli tarihe ortak olabilir, kendi küçük ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
39,90 TL
Evinizde ve Bahçenizde Turunçgil Ağaçları!

Yemyeşil bir doğa için verilen mücadeleye siz de katılın, bu mücadeleye ilk olarak çevrenizde değişiklik yaparak başlayın. Bu Groupon ile limon ya da kamkat (mandalin) ağaçları ile bahçenizi zenginleştirin! İthal Limon Ağacı Gönderim ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
249 TL
Tefal Clipso Control Plus 6 Lt. Düdüklü Tencere ile Daha Lezzetli ve Hızlı Yemekler!

Bugünün Groupon'u Tefal kalitesiyle mutfakta kendi lezzet krallığını kurabilmenizi sağlıyor! Tefal Clipso Control Plus ile daha hızlı, sağlıklı ve lezzetli yemekler sofranıza konuk oluyor! Tefal Clipso Control Plus Akıllı Kontrol Saati: ... devamını gör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap