Avrupa: Cinemaximum'da Bilet 9,90tl | Şişli'de 6 Seans Epilasyon 45tl

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 17.12.2012
Yeme İçme: Siirt'in En Güzel Lezzetleri Sofranızda!
Güzellik: StrongLife ile Pürüzsüz Bir Görünüm!
Fırsata Bak »
İndirim
53%
Fiyat
14 TL
Türk mutfağının en zengin mutfaklarından birine sahip olan Siirt'in bilinen en ünlü lezzeti büryan kebabıdır. Yapımının zorluğu ve ustalık gerektirmesi nedeniyle, özellikle İstanbul'da çok nadiren bulabileceğiniz büryan kebabı ve diğer ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
85%
Fiyat
45 TL
Pürüzsüz bir görünüme kavuşmak için bu Groupon sizi StrongLife uzmanlığıyla buluşturuyor! Klasikleşmiş tüy alma yöntemlerini bir kenara bırakın ve pürüzsüz bir tenin tadını çıkarın! Hiçbir ağrı hissetmeyeceğiniz uygulamalar sizinle! ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
34 TL
Aktivite: Cihangir Kafika'da 2 Kişilik Özel Gösterim Sinema Keyfi!

İstediğiniz film vizyondan kalktı ya da eviniz, arkadaşınızla ya da sevgilinizle film keyfi yapmak için uygun değil. Evinizi uygun hale getirmek için sinema sistemi ya da projeksiyon almanıza gerek yok. Bu Groupon ile Kafika - Kaçırdığınız ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
68%
Fiyat
48 TL
Spor: Ananda Marga Yoga Derneği'nde Yoga ve Pilates!

Kış ayları hareketsizliğin arttığı, kilo hanesinin fazlalaştığı zamanlar. Bunun önüne geçmek ve hem sağlıklı, hem formda olmak için bu Groupon tam size göre! Ananda Marga Yoga Derneği'nde yoga ya da pilates sizinle! Ananda Marga Yoga ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
98 TL
Aktivite: Ozan Doğulu ve Ozan Çolakoğlu ile Yılbaşı Gecesi Maslak Sheraton Valentin'e!

Yılbaşında muhteşem bir partiye hazır olun! Ozan Doğulu ve Ozan Çolakoğlu ile Maslak Sheraton Valentin'de sınırsız yerli-yabancı içki eşliğinde dolu dolu bir eğlence sizinle! Yılbaşında sınırsız eğlenceye ne dersiniz? 2012 yılına "en güzel ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti Bu Fiyata Kaçmaz!

Ekim 2013'e kadar, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Bu tarihe kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün Groupon'uyla maksimum sinema keyfi Cinemaximum'larda ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
25 TL
Yeme/İçme: Balmumcu 34Buçuk'ta Dilediğiniz Ana Yemek, İçecek, Akdeniz Salata ve Tatlı!

Menülere bağlı kalmayın, istediğiniz lezzetlerle kendinize zengin bir menü yaratın!   Bugünün Groupon'u, Balmumcu 34Buçuk'un eşsiz lezzetlerini önünüze seriyor! Balmumcu'daki merkezi konumuyla hem yerleşim yerlerine, hem de büyük iş ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
9 TL
Aktivite: Çocuğunuz 2013'ü Sürprizlerle Karşılıyor!

Siz yılbaşını muhteşem partilerle, sabaha kadar sürecek eğlencelerle kutlarken çocuğunuz yalnız kalmasın, bu mutlu günde eve kapanmasın istiyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Çocuklar 2013 muhteşem bir eğlence ve sürprizler ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,50 TL
Aktivite: Buzun Üstünde Bambaşka Bir Dünya!

Bembeyaz bir sonsuzluğun üzerinde gönlünüzce; ama dikkatle hareket etmenin en eğlenceli hali; buz pateni... Bu keyfi arkadaşlarınızla birlikte doyasıya yaşamak için Metrocity Icessporto'ya davetlisiniz! Hafta içi ve hafta sonu giriş ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Set Kebap'tan Zengin Kebap Menüsü

Bugünün Groupon'uyla Etiler'deki ünlü lezzet noktası Set Kebap sizlerle! Yanı başınızda üstünde dumanı tüten tazecik et çeşitleriyle hazırlanmış muhteşem kebap menüsü sizi bekliyor! Mangal denilince hemen canınız kebap çekiyor ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
45 TL
Eğitim: Nişantaşı Le Chic ile Mutfakta Harikalar Yaratın!

Hindiden tatlıya enfes lezzetlerle sevdiklerinize muhteşem sürprizler yapmaya, marifetinizi konuşturmaya hazır olun! Nişantaşı Le Chic'te mutfak kursları sizinle! Özel Yılbaşı Kurabiyeleri ve Makaron Yapımı Yeni yıl süslemeleri ile dekor ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
199 TL
Eğitim: İstanbul Lisan Merkezi'nde Dil Öğrenin!

Yeni bir dil öğrenerek kariyerinizde bir adım daha yukarı çıkabilir, maaşınıza zam alabilir ya da yeni insanlarla da tanışabilirsiniz. Bu Groupon'la tüm bu olanaklar, İstanbul Lisan Merkezi ile size geliyor! İstanbul Lisan Merkezi, 1982 ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
30 TL
Aktivite: Christmas Party 26 Aralık'ta Maslak Sheraton Valentin'de!

Yeni yılı muhteşem bir kutlamayla karşılamaya hazır olun! Bu Groupon ile Maslak Sheraton Valentine'de christmas party sizinle! 2012 yılını uğurlarken yeni bir yılın heyecanı sardı İstanbul gecelerini. Aralık ayının son çarşambası ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Yeme/İçme: Chocolate Bistro&Bar Capacity'nin Tüm Menüsü!

Menülere bağlı kalmayın, eşsiz lezzetleri kendiniz seçin, kendinize nefis bir sofra ile hediye verin! Chocolate Bistro&Bar Capacity'nin tüm menüsünde geçerli Groupon'lar ile dilediğinizi yiyin! Menüden Örnekler Izgara tavuk salatası 22 TL ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
330 TL
CMAS Dalgıçlık Eğitimiyle Deniz Altını Keşfedin!

Alternatif aktivite arayışındaysanız, odanızdaki akvaryuma uzun süre dalıp gidiyor ve balığınızın hareketlerini izlemeye doyamıyorsanız bugünün Groupon'uyla bambaşka bir hobi edinebilir, siz de bir balıkadam olabilirsiniz. Türkiye Sualtı ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
28 TL
360 Derece Dönen Kılıflar, Smart Cover'larla iPad ve Galaxy Tab'lerinize Maksimum Koruma!

iPad ve Samsung Galaxy Tab'lerinizin ilk günkü halini uzun yıllar korumasını istiyorsanız bugünün Groupon'u maksimum korumayı estetik kılıflarla sizinle buluşturuyor. iPad 2 ve 3, iPad Mini, Samsung Galaxy Tab1 ve 2 için 360 derece ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Kısa Sürede Gençleşin, Güzelleşin!

Sıradan bir bakım, birkaç günlüğüne cildinizi olduğundan daha iyi gösterebilir; ancak geçen zamanın yüzünüzde yarattığı hafif çizgileri silmez, cildinizin kaybettiği elastikiyeti geri getiremez. Dış dünyanın etkileriyle, cildinizin artık ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
15,95 TL
Yeme/İçme: Cevahir AVM Carl's Jr.'dan Enfes Menü!

1932 yılında hayatımıza katılan hamburger, o günden bu yana yaşamımızın ve dünyanın en vazgeçilmez lezzetlerinden biri oldu. İki ekmek arasındaki lezzetlerin muhteşem birlikteliği, sizin de gözünüzün önünde keyifle dans ediyorsa, bugünün ... devamını gör.

İndirim
21%
Fiyat
99 TL
Yılbaşı Hindiniz Sofranıza Geliyor!

Tombalanız hazır, mezeleriniz için malzemeleri şimdiden almaya başladınız. Sevdiklerinizi arayıp, bu yılbaşında ne kadar eğleneceğinizi anlattınız peki ya yılbaşı hindisi? Bir klasik olarak yılbaşı hindisi, sofraların eşsiz misafiri, ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
9 TL
Adidas'tan Nike'a Moda Devi Markalardan İndirimli Alışverişler Lastikpabuc.com'da!

Gardırobunuz ve psikolojiniz arasındaki güçlü bağı henüz keşfetmediyseniz bugünün Groupon'unu yakalayın, iyi görün-iyi hisset ilişkisini test edin! Lastikpabuc.com'da dünya devi markaların giyim, ayakkabı, çanta ve aksesuar  ürünlerinde ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
35 TL
Yeme/İçme: Emirgan, Rumeli Hisarı Fincan ve Arnavutköy Revma by Fincan'da Leziz Kahvaltı!

İstanbul'un değişmez ritüellerinden biri de Boğaz'a nazır edilen leziz kahvaltılarıdır. 7 tepeli şehri ziyarete gelenler de, burada yaşayanlar da hafta sonu keyfini sevdikleriyle çevrili nefis kahvaltılarla başlatır. Bugünün ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap