Avantgarde'da Masaj-Spa 59tl/Nişantaşı'nda Bira Menü 22,50tl

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 31.03.2012
Bakım: Avantgarde Hotel Aqua Spa ile Tazelenin!
Yeme/İçme: Nişantaşı Rumeli Cafe'de Leziz Bira Menü!
Fırsata Bak »
İndirim
61%
Fiyat
59 TL
Levent'teki merkezi konumunda, şehrin içinde ferahlık ve konfor sunan Aqua Plus Spa, sizleri masaj ve çok daha fazlasıyla dinginlik ve keyif dolu, rüya gibi bir güne davet ediyor. Şık atmosferinde zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
59%
Fiyat
22,50 TL
Bugünün Groupon'uyla tüm arkadaşlarınızı çağırın ve Rumeli Cafe Nişantaşı'nda keyifli bir bira menüsünün tadını çıkarın! Çıtır çıtır soslu tavuklar ve nefis patates kızartmasıyla 2, 4 ve 8 kişilik bira menüleri sizi bekliyor! Tercih ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
41%
Fiyat
89 TL
Konaklama: İslamiotel.com Güvencesiyle Size Özel, Ayrıcalıklı Tatil!

İslamiotel.com doğa harikası Fethiye'de huzurlu, güvenli ve ayrıcalıklı bir tatilin kapılarını bugünün Groupon'uyla açıyor! Her yıl binlerce kişiyi kutsal topraklara götüren İslamiotel.com 23 yıllık tecrübesi ile konforunuz için her türlü ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
65%
Fiyat
49 TL
Eğitim: Taksim El Tango Clasico ile Dans Rüzgarı!

Taksim'de faaliyet gösteren El Tango Clasico sizi dans rüzgarıyla buluşturuyor! Tutkulu tango, enerjik latin, eğlenceli roman ya da mistik oryantal danslarından dilediğiniz birini seçin, hem sosyalleşin, hem yepyeni bir çevre edinin, hem ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
99 TL
Aktivite: Outdoor İstanbul'dan Trap Uçan Hedef Atıcılığı! Eğitim, Öğle Yemeği ve Atışlar!

Yazın uçan sinekleri küçük kağıt toplarla vurarak geliştirdiğiniz yeteneğinizi sergileme zamanı! Trap yani uçan hedef atıcılığı, Kilyos'ta tüm gün sürecek keyif, heyecan dolu bir program ve Outdoor İstanbul tecrübesi ile sizi bekliyor!    ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Hizmet: Vizeniz En Turizm'den!

Bir yurtdışı seyahati planlıyor ve vizeye ihtiyaç duyuyorsanız, formalitelerle uğraşmayın! Vize işlemlerinizi En Turizm zamanında halletsin, siz seyahat etmenin keyfini çıkarın! Bugünün Groupon'uyla bavullarınızı siz, belgelerinizi En ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
150 TL
Hizmet: Tophane Romans Hotel ile Rüya Gibi Bir Düğün Sizinle!

İstanbul'un, sanatın onlarca çeşidine konu olan büyüleyici tarihine kendi gözlerinizle tanık olabileceğiniz Tophane Romans Haute Couture Hotel, dört bir yanı tarihi manzarayı kucaklayan müthiş atmosferinde rüya gibi bir düğünle mutluluğa ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
90 TL
Yeme/İçme: 360'ın Balık Restoranı Fish Suada'da Lezzet Menüsü!

360 Group'un İstanbul'a son armağanı Fish Suada'da tadına doyulmaz lezzetlerle bezeli kocaman bir ziyafet sofrası sizi bekliyor! Bu Groupon ile Fish Suada'ya gelin, boğazın üzerinde, çok şık bir mekanda kadehinizi mehtaba ve yakamoza ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
299 TL
Kurs: European Time'da İngilizce, Fransızca ve İspanyolca!

Eğer hala yalnızca ana dilinizin size sunduğu kısıtlı olanaklarla yetinmeye devam ediyorsanız, şimdi yeni bir dille ve onun getireceği avantajlarla tanışmanın tam zamanı! Bugünün Groupon'u sizi Europan Time'da İngilizce, İspanyolca, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Yeme/İçme: Tarabya Palet Restaurant'ta Boğaza Nazır Sabah Keyfi!

Günün ilk öğünü, en keyifli yiyeceklerden oluşan mükellef bir kahvaltı sofrasında, hem de Boğaz'ı karşısına alan denize sıfır bir yerde sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla Tarabya koyunda yer alan Palet Restaurant'a davetlisiniz! Güzel bir ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Beyoğlu The Pera Hotel'de Çift Kişi Konaklama ve Kahvaltı!

İstanbul'un kalbinde, Beyoğlu'nda yer alan The Pera Hotel çift kişilik konaklama ve açık büfe kahvaltı ile ayrıcalıklı anlar için size kapılarını açıyor! Taksim Meydan'a yürüyerek gidebileceğiniz; metroya yakınlığıyla dilediğiniz yere ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Hizmet: Halı ve Koltuklarınıza Bahar Temizliği!

Yazı pırıl pırıl bir evle karşılamak ve aile fertleriyle beraber hijyenik bir yaşam alanında zaman geçirmek için son bahar temizliklerinizi yapıyor olabilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla halı ve koltuklarınızı Gülpak temizlesin! Halılar; ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
118 TL
Konaklama: Masallar Diyarı Kapadokya'ya 2 Kişilik Yolculuk!

Tarih kokan bir hava, peri bacaları, yerin yedi kat altında kalmış yaşamlar... İki yanardağ arasında akıl almaz güzellikteki görsel şölen Kapadokya… 60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, sizi diyardan diyara taşıyacak Kapadokya'da ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
20 TL
Tiyatro: Kısa Çöp Oyunu ile Ünlü Oyuncular Sahnede!

Bilinçaltımıza dayatılan yabancı filmleri bir düşünün... Daima iyiler kazanır, hak eden galip gelir, çalışan zengin olur. Peki gerçekte hayat böyle midir? Her zaman uzun çöpü biz çekiyorsak kısa çöp kime kalıyor o zaman? İstanbul Komedi ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
49 TL
Yeme/İçme: SushiCo ile Uzak Doğu Lezzetleri Kapınızda!

15 yıldır Uzak Doğu'nun kışkırtıcı lezzetlerini tutkunlarıyla buluşturan SushiCo, damaklarınızda iz bırakan tatları Groupon farkıyla kapınıza getiriyor! SushiCo'nun tüm menüsünde yararlanabileceğiniz 80 TL değerindeki Groupon'unuz ile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Dr. Bilal ve Nuran Sultan Eşliğinde Sınırsız Menü!

Beyoğlu Cukka Fasl-ı Meyhane'de sınırsız içki, sınırsız ana yemek ve sınırsız mezeli menünüze Dr. Bilal, Nuran Sultan ve Mutlu ile sınırsız eğlence de ekleniyor, felekten bir gece için tüm kapılar sizin için ardına kadar açılıyor!  Baharın ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Bakım: Seçeceğiniz Masajla Rahatlayın!

Yenilenmek ve arınmak için siz de masaja ihtiyaç duyuyorsanız bugünün Groupon'u size bu şansı veriyor! The Spa, uzman ekibiyle seçeceğiniz masajı uygulamak için sizleri bekliyor! Profilo AVM içerisinde hizmet veren The Spa, şimdi sizleri ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
89 TL
Sağlık: Besinlerin Vücudunuza Etkilerini Biliyor musunuz?

Kilo verememenizin veya bazı kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Gıda intolerans testi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk gibi rahatsızlıklarınızdan korunabilir ve ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
9,90 TL
Aktivite: Beşiktaş Cosmic Bowling'de Eğlence!

Uzun zamandır eğlence anlayışınız kusursuz çalışan bilgisayarınıza kendisini daha iyi hissetmesi için bir kez daha format atmak ya da televizyonunuzun dakikada kaç kanal değiştirdiğini saymaktan ibaretse, bugünün Groupon'u Beşiktaş Cosmic ... devamını gör.

İndirim
79%
Fiyat
59 TL
Tur/Eğitim: Yelkenli ile Adaları Gezin ve Yelkenciliğe İlk Adımınızı Atın!

Bazen seyretmek yetmez. Tıpkı Rio Karnavalı'nda, rengarenk bir defilede, heyecanlı bir aksiyon filminde olduğu gibi heyecanı ve eğlenceyi içinde olup yaşamak istersiniz. Bugünün Groupon'u sizi, İstanbul'da yıllardır seyrettiğiniz denizin ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
29 TL
Güzellik: Kavitasyon, Radyofrekans, Power Horse ve Sayısız Uygulama Bir Arada!

Teknolojinin güzellik sektöründe sunduğu uygulamaların pozitif sonuçlarını hayatınıza katmak yerine hala vücudunun kaderine boyun eğenlerdenseniz, bugün size hayatınızda yeni bir sayfa açacak fırsatı sunuyoruz! Nişantaşı Art'ta sayısız ... devamını gör.

Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Soley, Dalan, Adidas, Nike, Peros, Converse, Rooc, Diadora, Pucca...

Bu maili göremiyorsanız lütfen tıklayın.
Soley Kampanya Bitiş Tarihi:
3 Nisan 2012 Salı
Dalan Kampanya Bitiş Tarihi:
3 Nisan 2012 Salı
Puma  
 
Stoneage  
 
Weide-Rossini  
 
Miss Lizy  
 
Belle Vista  
 
Color5d  
 
Peros  
 
Adidas  
 
Nike  
 
Latisha C.  
 
Loreal & Voila & Koleston  
 
Donato Ricci  
 
Diadora  
 
Pucca  
 
Abercrombie & Fitch  
 
Converse  
 
Rooc  
 
Jeancode  
 
Zeyland  
 
Vicco  
 
Andy Wawa  
 
Vekem  
 
Lee Cooper  
 
Avva  
 
Poupee  
 
Beverly Hills Polo Club  
 
Victoria's Secret  
 
Guess T-Shirt  
 
Guess  
 
Vog  
 
Sleeper  
 
California State Park Polo Club  
 
Halley  
 
Aviva  
 


Perabutik.com'dan kampanya duyurularını almak istemiyorsanız tıklayınız.

Yorum Yap