79 TL'den başlayan fiyatlarla VERSACE, Türkiye'de ilk defa Daybuyday.com'da...

 
Resimleri göremiyorsanız e-posta okuyucunuzun "Resimleri Göster" seçeneğini işaretleyiniz.
Günlük maillerinizin Gelen Kutusu’na (inbox) düştüğünden emin olmak için teklif@e.daybuyday.com adresini, Adres defteri’nize ekleyebilirsiniz.
Daybuyday.com Arkadaşını Davet Et
Hesabım Destek Davetiye Gönder Üye Ol!
Pinterest Twitter Facebook
 
Daybuyday.com
 
% 100 Orjinal, Güvenli Alışveriş, 30 Gün Cayma Hakkı, Ücretsiz Geri İade, Vade Farksız 12 Taksit, Tüm Teklifler Tek Sepette
Banka Kartları
Daybuyday.com "Özel Alışveriş Kulübü"  Copyright © 2011
HakkımızdaGizlilik PolitikasıDestekSSSİletişim
Fırsat e-postalarımızı düzenli olarak alabilmek için Daybuyday.com'dan gelen e-postaların junk'a düşmediğinden emin olunuz. Günlük maillerinizin Gelen Kutusu’na (inbox) düştüğünden emin olmak için teklif@e.daybuyday.com adresini, Adres defteri’nize ekleyebilirsiniz.
 

Ağva'da 2 Kişilik Tatil 124 tl/Old Car Garage'da Kahvaltı 12,90 tl!

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 30.04.2012
Konaklama: Ağva'da Bahar Romantizmi!
Yeme/İçme: Old Car Garage'da Deniz Manzarası ile Zengin Kahvaltı!
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
124 TL
Baharın tüm renklerini barındıran Ağva'da gürültüden ve stresten uzak, romantizmi doyasıya yaşayacağınız bir tatil bugünün Groupon'unun ucunda!  Doğanın kucağında lüksü ve konforu birleştiren Seaport House'da çift kişilik konaklama ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
60%
Fiyat
12,90 TL
İyi bir kahvaltının günün ilk ödülü olduğunu biliyorsanız bugünün Groupon'uyla yalnızca sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceğiniz ödülünüz Old Car Garage ile masanızda! Maltepe Sahil ve Acıbadem şubeleriyle Old Car Garage sizleri bitmesini ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
97%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Bağdat Caddesi Babil Güzellik ile Yaz Gelmeden İncelin!

Yazın yaklaşmasıyla kalın ve bol giysileriniz yerlerini incecik kıyafetlere bırakıyor ve saklanmakta olan fazla kilolarınız yavaş yavaş gün ışığına çıkıyor. Yaptığınız rejim ve diyetler sinir sisteminizi bozmadan Groupon'unuzu yakalayın ve ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
7,45 TL
Yeme/İçme: O Pilavcı'dan Leziz Menü!

Pilav, Türk sofraların baş tacıdır. Tabaktaki tüm lezzetleri bir arada tutan, her birini daha da lezzetli yapan tek yemektir belki de. Bugünün Groupon'uyla pilavı ustalarından özel bir menü eşliğinde tadın! Menünüz: Pilav üstü et ya da ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
21,90 TL
Bakım: Kendinizi Yenileyin!

1993 yılından beri hizmet veren Eray Kuaför, şimdi sizi rutin bakımlarınızı profesyonellere emanet etmeye davet ediyor. Her zaman bakımlı görünmenizi sağlayan manikür ve pedikür gibi uygulamaları sihirli dokunuşlarla sunan Eray Kuaför, saç ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
33,50 TL
Konser: Fatih Erkoç'tan Muhteşem Performans!

Türk müziğinin öncü sanatçılarından Fatih Erkoç'un yeni projesi "Babamdan Miras Türk Sanat Müziği" müzik severlerle buluşuyor. Erkoç, Babamdan Miras Türk Sanat Müziği Porjesi'nde, yüzlerce yıllık bir tarihe sahip olan Türk Sanat Müziği'nin ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
49 TL
Sağlık: Maksimum Motive Ajans Eğitim ve Danışmanlıktan Kişisel Yenilenme Seansları!

Geçmişe takılı kalmadan geleceğinizi planlamak ve hayata karşı yeni bir bakış açısı kazanmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın!   Maksimum Motive Ajans Eğitim ve Danışmanlık Merkezi'nde bedeninizi öfke, yorgunluk, stres, ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
45 TL
Yeme-içme: Cağ Kebabı Ziyafeti!

Erzurum'un Türk mutfağına kazandırdığı en ünlü lezzet Cağ Kebabı, bugünün Groupon'uyla sofranıza geliyor. Ünlü gurme Vedat Milor'un lezzetine 5 yıldız verdiği Büyük Erzurum Sofrası, bu muhteşem lezzeti Erzurum'dan gelen ürünlerle, ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
90 TL
Avrupa Dilleri Güvencesiyle Yurt Dışında Yabancı Dil Eğitimi!

Yabancı bir filmi altyazısı olmadan izlemek, en sevdiğiniz sanatçının şarkılarını dinlerken anlattığı duyguları hissedebilmek ve sevdiğiniz kişiyi aksanınızla etkilemek istiyorsanız bugünün Groupon'u sizi yurtdışında yabancı dil ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Ataşehir Siesta Spa'da Stresten Uzak Huzur Dolu Bir Gün!

Huzur ve keyif dolu bir gün yaşamak, ardınızda bıraktığınız kışın etkilerinizi üzerinizden atmak ve baharın coşkusunu doyasıya yaşayacak enerjiye kavuşmak için bugünün Groupon'u sizi Siesta Spa ile buluşturuyor! Siesta Spa'da kese ve köpük ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
119 TL
Eğitim: Yeşil Işık Sürücü Kursu ile Ehliyetiniz Cebinizde!

Bugünün Groupon'uyla Yeşil Işık Sürücü Kursu'nun deneyimli eğitmenleri ile ehliyetinizi kolayca alın, trafiğe rahatça çıkın! Güzel bir araba sahibi olmak isteyip, hala ehliyet alamadıysanız şimdi planlarınızı hayata geçirme vakti! Ya da ... devamını gör.

İndirim
96%
Fiyat
49 TL
Hizmet: Decor Yapı ile Evinizi Boyatın!

Ev boyamak doğru bir fırça ve koltuk takımınıza uygun bir renk bulmaktan daha zahmetlidir. Bu zahmete her giriştiğinizde duvardaki dalga izleri sürreal çalışmalara dönüşüyorsa bu Groupon'la boyama işlemini profesyonellere bırakın!   Decor ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
49 TL
Güzellik: Selülitlerinizden Kurtulun!

Her kadın bitmek bilmez bir yenilenme ve güzelleşme potansiyeli ile doğar; ancak her ortamda dikkat çekenler, bu potansiyelin değerini bilenlerdir. Suadiye'de hizmet veren Special Beauty, bugünün Groupon'uyla selülitlerinize veda ederek ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149 TL
Konaklama: Tabiatın Kucağında Çift Kişilik Konaklama!

Ağva'nın en güzel mevsiminde romantizmin ve mevsimin büyüleyici güzelliğinin tadını çıkarmak için Ekoland Otel'e davetlisiniz! Çift kişilik konaklama, bahçe ürünleriyle hazırlanmış organik kahvaltı, sınırsız çay ve akşam yemeği ile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Aktivite: Prof. Dr. Üstün Dökmen'den "Küçük Şeyler" Gösterisi!

"Beni bir tek sen anladın, sen de yanlış anladın" diye düşünüyorsanız, kapın sizi yanlış anlayan kişiyi, Prof. Dr. Üstün Dökmen'in bu muhteşem anlatısını dinlemeye gidin! Keyif dolu vakit geçirirken, kendinizi ve karşınızdaki kişiyi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,50 TL
Tiyatro: Tiyatro Yeniden Oyuncuları Küçük Prens ile Sahnede!

Saint Exupéry'nin Küçük Prens kitabını çocukluk ya da gençlik yıllarında okumayan yoktur. Yıllar geçtikçe değerini kaybetmeyen bu eseri şimdi tiyatro sahnesinde izleme şansı bugünün Groupon'uyla geliyor! Tiyatro Yeniden Oyuncuları Küçük ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Yeme/İçme: Butik Ada Otel'de Çift Kişilik Konaklama ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u size Büyükada'nın muhteşem doğasında, fayton sesleriyle uyanabileceğiniz huzurlu bir tatil imkanı sunuyor. Tarihi bir konaktan restore edilmiş Butik Ada Otel'de nostalji ve konforu bir arada bulabileceksiniz! Aradığınız ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
59 TL
Aktivite: Limak Eurasia Luxury Hotel Lifestyle Spa'da Rahatlayın!

Günlük hayatın stresinden, yorucu çalışma temposundan uzaklaşmak için tatil yapacak vaktiniz yoksa Limak Eurasia Luxury Hotel Lifestyle Spa size bir tatilin sunduğu tüm huzuru tek bir günde sunuyor! Bugünün Groupon'uyla ruhunuzu ve ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
49 TL
Güzellik: 25, 31 ve 46 Seanslık İncelme Paketleri!

Formda ve zarif görünmenin artık en güvenli yollarından biri olan uygulamalarla vücudunuzun dilediğiniz bölgesinde görebileceğiniz incelmeden yararlanmak için bugünün Groupon'una bir göz atın!   Müşteri odaklı hizmet veren ve güzellik ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
99 TL
Eğitim: Daylight'tan 5 Dilde Eğitim!

İngilizce konuşarak kartını uzatan beyefendi size yüksek bütçeli bir Hollywood filminde rol teklif ediyor ya da bağış toplamaya çalışıyor olabilir. Bu Groupon ile Daylight Kadıköy'de İngilizce, Almanca, Rusça, İtalyanca ya da İspanyolca ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
45 TL
Yeme/İçme: Kaburga Ziyafeti!

Yemek için yaşayanlardan mı, yaşamak için yiyenlerden misiniz?  Cevabınız her ne ise bu kararı kutlamanız için Kaburgacı Selim Amca, hayran olunası muhteşem lezzetleri ile ününü fazlasıyla hak eden meşhur Kaburgacı Selim Amca sizi ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Yorum Yap