Sizin İçin Seçtiklerimiz...

 
Resimleri göremiyorsanız e-posta okuyucunuzun "Resimleri Göster" seçeneğini işaretleyiniz.
Günlük maillerinizin Gelen Kutusu’na (inbox) düştüğünden emin olmak için teklif@e.daybuyday.com adresini, Adres defteri’nize ekleyebilirsiniz.
Daybuyday.comArkadaşını Davet Et
HesabımDestekDavetiye GönderÜye Ol!
PinterestTwitterFacebook
 
Daybuyday.com
 
% 100 Orjinal, Güvenli Alışveriş, 30 Gün Cayma Hakkı, Ücretsiz Geri İade, Vade Farksız 12 Taksit, Tüm Teklifler Tek Sepette
Banka Kartları
Daybuyday.com "Özel Alışveriş Kulübü"  Copyright © 2011
HakkımızdaGizlilik PolitikasıDestekSSSİletişim
Fırsat e-postalarımızı düzenli olarak alabilmek için Daybuyday.com'dan gelen e-postaların junk'a düşmediğinden emin olunuz. Günlük maillerinizin Gelen Kutusu’na (inbox) düştüğünden emin olmak için teklif@e.daybuyday.com adresini, Adres defteri’nize ekleyebilirsiniz.
 

Anadolu: Ara Sokak'ta Romantik Akşam | Pinhani 4 Kasım'da Sahnede

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 31.10.2012
Yeme/İçme: Ara Sokak Restaurant'ta Akşam Yemeği!
Konser: Pinhani 4 Kasım'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde!
Fırsata Bak »
İndirim
57%
Fiyat
64,90 TL
Bugünün Groupon'u sevdiğinizle başbaşa geçirdiğiniz akşamınıza lezzet katıyor! Ara Sokak Restaurant'ta 1 şişe şarap eşliğinde leziz menü sizleri bekliyor! Caddebostan'daki konumuyla ulaşım kolaylığı sağlayan eski adıyla Cafe Lamartine, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
50%
Fiyat
12,50 TL
Bugünün Groupon'uyla Pinhani'nin en sevdiğiniz şarkılarına eşlik etme imkanı bulacaksınız! 4 Kasım'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde konsere davetlisiniz!   Pinhani 2004 yılında Zeynep Eylül Üçer ve Sinan Kaynakçı tarafından kurulduktan ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
0%
Fiyat
3 TL
Metro'dan Gidiş-Dönüş Tüm Seferlerde %30 İndirim Sağlayan Groupon 3 TL!

Yolculuklarda, ihtiyaç duyulan konfor, güven ve emniyette şüphenin yer almadığı bir ulaşım anlayışı arıyorsanız, bugünün Groupon'uyla gönül rahatlığıyla arkanıza yaslanabilirsiniz!  Ulaşımın dev ismi Metro Turizm, varmak istediğiniz yerde ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
91%
Fiyat
9 TL
Hizmet: Altunizade Carwax'tan Aracınızı Kışa Hazırlayacak Uygulamalar!

Bugünün Groupon'u Altunizade Carwax'tan aracınız için temizlik paketleri sunuyor! Aracınınız ilk günkü göz alıcı halinden çok farklı görünüyorsa ve sert geçecek mevsim koşullarına hazırlanmak istiyorsanız, onu uzman ellere bırakarak, eski ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
19,90 TL
Güzellik: SaloonS Kuaför'de Tepeden Tırnağa Bakım!

Bugünün Groupon'uyla SaloonS Kuaför, tırnaklarınızdan saçlarınıza bakım ve güzellik sunuyor, solaryum uygulamasıyla yazdan kalma bronz teninizi korumanızı sağlıyor!   Tercih Edebileceğiniz Güzellik Paketleri Spa manikür-pedikür ve el-ayak ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
24 TL
Tiyatro: Alevli Günler Oyununa Biletiniz!

Erkan Can, Cem Davran, Bahtiyar Engin ve Selin Yeninci aynı sahnede! Muhteşem bir seyir keyfi için bugünün Groupon'una göz atın, çok konuşulan ve sevilen bir oyun ile gününüze keyif katın! Çocukluğundan beri ayrılmamış üç arkadaş, biri ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Bakım: The Bostancı Hotel Mia Spa'da Size Özel Bir Gün!

Bugünün Groupon'u sizi stresten arınmış, taze ve rahat bir bedene sahip olmanız için Mia Spa'ya götürüyor!   Yaşadığımız tüm sıkıntıların, stresin, koşturmacanın etkisini azaltmak ve hatta bu etkiden kurtulmak için planlar yapar, ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Kurs: Cake Plus'tan En Tatlı Kurslar!

Mutfağınızda rengarenk ve farklı tatlara yer vermek, sevdiklerinize lezzet dolu sofralar kurup damaklarını tatlandırmak istiyorsanız bugünün Groupon'unu kaçırmayın! Farklı tasarımları en güzel tatlardan yaratabilir, el becerilerinizi ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
499 TL
Spor: Sports 2006'dan Fitness Üyeliği!

Bugünün Groupon'uyla forma girmek mümkün! Sports 2006'da 6 veya 12 aylık fitness üyeliği sizleri bekliyor! Çekmeköy'de 2006 yılı başında faaliyete geçen Sports 2006, yaklaşık 1000 m2 alan üzerine, en son teknoloji ile tasarlanmış ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
88 TL
Sağlık: Besinlerin Vücudunuza Etkisini Öğrenin!

Sebebi bir türlü bulunamayan baş ağrıları, kilo verememe problemleri, yorgun uyanma sendromu ile vedalaşın! Tek bir test ile bedeninizi keşfedin, hayatınızın keyfini çıkarın! Bu Groupon ile ABC Life'ta yeni nesil cihazlarla 860 çeşit ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
42,50 TL
Yeme/İçme: Giritli by Theo'da Ege Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u Ege'nin lezzetlerini ve keyif anlayışını Suadiye'nin yeni tavernası Giritli by Theo ile ayağınıza getiriyor!   Sizi Türk ve Greek müzikleri eşliğinde keyifli bir akşama, felekten bir geceye ve uzun uzadıya sofra keyfine ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
13,20 TL
Dolphinarium'da Yunus, Beyaz Balina, Fok ve Morsların Nefes Kesici Gösterisine Hazır Olun!

Avrupa'nın en büyük kapalı yunus gösteri merkezi olan Dolphinarium'da şov başlıyor! Oyuncu yunusların, beyaz balinanın, fok ve morsların nefes kesen gösterilerini izlemeye hazır olun!  Bugünün Groupon'u sizi gösteri dünyasının en sevimli, ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
145 TL
Eğitim: Aytunç Bentürk Music Academy'de Müzik Eğitimi!

Müziğe başlamak için ses düzeltici bir kayıt programına değil, öncelikle bir enstrümanı tanımaya, onunla özdeşleşmeye ihtiyacınız var. Bu Groupon ile Aytunç Bentürk Music Academy'de dilediğiniz enstrüman ile birebir ders alın! Gitar, ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
34 TL
Güzellik: Magic Touch Güzellik'te Sothys Ürünleriyle Cilt Bakımı!

Bugünün Groupon'uyla alanında usta markalardan biri olan Sothys cilt bakımıyla Feneryolu Magic Touch'ta buluşun! Her biri bir buçuk saatten oluşan üç seans cilt bakımınızla yepyeni bir görünüme kavuşabilir, sağlıklı ve ışıltılı cildinizle ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
12,90 TL
Aktivite: Atlantis Bowling'in 7 Şubesinde Eğlence Dolu Anlar!

Eğlence anlayışınız komşunun kedisinin alt kattaki eve girip giremeyeceği ise boş zamanlarınızı değerlendirmek için farklı yollar denemeye açık olmalısınız. Bu Groupon ile Atlantis Bowling'in 7 şubesinde toplamda 3 ilde bowling heyecanı ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
69 TL
Bağdat Caddesi Space Day Spa'dan Kışa Özel Masajlar!

Bugün'ün Groupon'uyla kışa özel masajlar ile profesyonellerin ellerinden gelen huzurun tadına varabilirsiniz! Bağdat Caddesi'nde konumlanmış olan Space Day Spa'da ihtiyacınız olan her şeyi bulacaksınız. İhtiyacınız olan hizmetleri ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
54 TL
Yeme/İçme: Kalamış Moss'ta Enfes Menü!

Bugünün Groupon'uyla Anadolu yakasının en nezih ve şık mekanlarından birinde leziz sofralar sizi bekliyor! Kalamış Moss sizi zengin menüsünün tadını çıkarmaya davet ediyor!   Ağaçlarla bezeli şık bahçesi, özenli hizmeti ve leziz ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
92 TL
Konaklama: Sonbaharda Büyükada Tatili!

Bugünün Groupon'u sonbaharın tüm güzelliğini, romantikliğini sokaklarında size tatmanız ve sonbahara taptaze bir başlangıç yapmanızı sağlıyor! Büyükada Yalı Butik Otel hafta içi, hafta sonu ve deluxe oda konaklama seçenekleriyle sizlerle! ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
19 TL
Estehills'te Dermalogica Ürünleriyle Profesyonel Cilt Bakımı!

Bugünün Groupon'uyla yaz aylarında sağlık kaybeden cildinizi sert geçecek kış koşullarına hazırlayın! Ataşehir Estehills ile profesyonel cilt bakım paketleri sizlerle!   1, 3 veya 5 seanslık cilt bakım paketleriyle sağlıkla parlayan bir ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
24,50 TL
Yeme/İçme: Büyük Erzurum Sofrası'nda Cağ Kebabı Ziyafeti Çekin!

Erzurum'un Türk mutfağına kazandırdığı en ünlü lezzet Cağ Kebabı, bugünün Groupon'uyla sofranıza geliyor! Kadayıf Dolması Ünlü gurme Vedat Milor'un lezzetine 5 yıldız verdiği Büyük Erzurum Sofrası, bu muhteşem lezzeti Erzurum'dan gelen ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
38 TL
Aktivite: Kenan Bey Binicilik, Kahvaltı ve Doğada Atlı Safari!

Bugünün Groupon'uyla şehrin stresli hayatından uzaklaşıp atların büyülü dünyasına adım atabilir, serpme köy kahvaltısı ile kendinize mini bir sabah ziyafeti verebilirsiniz!   2000 yılında faaliyete başlayan Kenan Bey Binicilik ile keyfin ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Anadolu Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Yorum Yap