Avrupa: New York Güzellik'te İncelin | Tektekçi'de Beştek 24 tl

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 31.12.2012
Güzellik: Nişantaşı New York Güzellik'te Bir Ayda 6 Kilo Verin!
Yeme/İçme: Levrek, Çipura veya Izgara Tavuk Menü!
Fırsata Bak »
İndirim
97%
Fiyat
69,90 TL
Sizi ince gösteren aynalarla dost olma zorunluluğuna bu Groupon ile son verin! Nişantaşı New York Güzellik'te bir ayda 4-6 kilo vereceğiniz zayıflama yöntemi sizinle! Paket Kapsamı Beslenme danışmanlığı Soğuk lipoliz Diyot lazer Kavitasyon ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Bugünün Groupon'uyla mevsim salatası, irmik tatlısı ve içecek eşliğinde sunulan levrek, çipura veya ızgara tavuk menü Fish of North'ta sizleri bekliyor! Denize ait ne varsa hepsi Fish of North'ta! Çipura veya levrek menünün yanı sıra balık ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
75%
Fiyat
99 TL
Eğitim: Sarıyer Atlıtur'da Dörtnala Keyif!

Atlar yalnızca Orta Asya'dan dört nala gelen uzaklardaki savaşçıların binek araçları değil, aynı zamanda keyif ve eğlence için birebirdir! Bu Groupon'la atların muhteşem dünyasıyla tanışın, kendinize Atlıtur'da yepyeni bir hobi edinin! ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
59%
Fiyat
49 TL
Bakım: Profilo AVM The Spa'da Masaj Keyfi!

Sıcak duşun altında 15 dakika durmak sırt ağrılarınızı geçirmediği gibi kısa süreli bir yanık acısına neden olabilir. Bu Groupon ile ağrılarınıza kalıcı ve profesyonel çözümler bulun ve Profilo AVM Njoy The Spa'da masaj keyfine katılın! ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
38 TL
Güzellik: Sunsation Solaryum'da Teninize Yakışan Bronzluk!

Kış aylarında da bronz kalmak için bugünün Groupon'uyla Sunsation Solaryum'a davetlisiniz! 50 ve 100 dakika solaryum seçenekleriyle her zaman güzelliğinizi vurgulayın! Solaryum Solaryum makineleri UV ışını üreten lambalardan oluşan yapay ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Eğitim: Demka Okçuluk'ta Kendinize Yeni Bir Yön Katın!

Kökeni insanoğlunun avcılık günlerine dayanan, oku bir yay aracılığıyla hedefe göndermeyi amaçlayan spor dalıyla siz de kendinizi geliştirip vücut kontrolünüzü Demka Okçuluk ile bir adım ileri taşıyabilirsiniz! Eski çağlarda insanların ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
24 TL
Yeme İçme: Tektekçi'de Yüzlerce Shot Sizi Bekliyor!

Tektekçi, İstanbul gece hayatının aktığı, Beyoğlu'nun en renkli mevkiilerinden Tomtom Mahallesi'nde kafanızdaki bar anlayışını kökten değiştiriyor! Bugünün Groupon'uyla keyifli bir gece sizi bekliyor! 100'ün üzerinde shot çeşidini; 8 ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
6 TL
Yeme/İçme: Big Fried Chicken'da Dilediğiniz Menü!

Bugünün Groupon'uyla tavuğun eşsiz lezzetini Big Fried Chicken farkıyla yakalayın! Dilediğiniz tavuk ya da kova menü ile öğününüze tat katın! Eşsiz tavuklardan patates kızartmasına, soslardan içeceğe kadar enfes bir menü sizinle! Tavuk ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
98 TL
Aktivite: Ozan Doğulu ve Ozan Çolakoğlu ile Yılbaşı Gecesi Maslak Sheraton Valentin'e!

Yılbaşında muhteşem bir partiye hazır olun! Ozan Doğulu ve Ozan Çolakoğlu ile Maslak Sheraton Valentin'de sınırsız yerli-yabancı içki eşliğinde dolu dolu bir eğlence sizinle! Yılbaşında sınırsız eğlenceye ne dersiniz? 2012 yılına "en güzel ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
9,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti Bu Fiyata Kaçmaz!

Ekim 2013'e kadar, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum 'larda Groupon farkıyla yaşayın! Bu tarihe kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda! Bugünün Groupon'uyla maksimum sinema keyfi Cinemaximum'larda ... devamını gör.

İndirim
75%
Fiyat
148 TL
Eğitim: Şişli Blue Apple'da 7 Dilden Dilediğinizi Öğrenin!

Günümüzde dil, ayrıca kariyer hedefleriniz için bir pusulaya ve hızla gelişen diğer uluslarla işbirliği içindeki sektörlerde de kapıları açmanızı sağlayacak bir anahtara benzer. Eğer hala yalnızca öz dilinizin size sunduğu kısıtlı ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
49 TL
Yeme/İçme: Kumkapı Tiryakii Restaurant'ta Ziyafet!

Eski İstanbul'un kalbinin attığı yer, tarihi yarımadada, Kumkapı'nın en güzel sokaklarından biri olan Üstad Sokak'taki Tiryakii Restaurant, eski İstanbul lokanta - meyhane kültürünü arayanlar için muhteşem bir akşam sunuyor! Bugünün ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
34,90 TL
Yeme/İçme: Ataköy Marina Park Puppa Mediterranean Brasserie'de 2 Kişi Zengin Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla Ataköy Marina Park Puppa Mediterranean Brasserie'de peynirler, reçeller, sucuk, zeytşnler, omlet, portakal suyu ve sınırsız çayla keyif dolu bir kahvaltı sizi bekliyor! İster hafta içi, ister hafta sonu; ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Spor: Active Gym'de Sınırsız Fitness Üyeliği!

Bugünün Groupon'uyla sağlıklı bir yaşama adım atın! Şişli Active Gym ile 3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık sınırsız fitness üyeliği sizlerle! 2000 yılından beri spor ve danışmanlık hizmetlerini başarıyla sürdüren Active Gym 550 m2'lik geniş ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
149 TL
Etkinlik: Cihangir Rose Marine'de Eşsiz Yılbaşı!

Yeni yıla muhteşem bir başlangıç yapmak için bugünün Groupon'uyla Cihangir Rose Marine Cafe ve Restaurant'a davetlisiniz! Sanatçı Orçun Kabil ve DJ performansı ile renklenecek gecede sınırsız yerli içki ve eşsiz bir menü ile tat ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
59 TL
Etkinlik: Yeni Yıla Riddim'de Merhaba!

Yepyeni bir yılı en güzel, en coşkulu şekilde karşılamak için bugünün Groupon'uyla Rıddım Club'a davetlisiniz! Ünlü DJ'ler, şovlar ve limitsiz içki ile doyumsuz bir eğlence sizi bekliyor! DJ Volkan Kutmen, Queen Uner, DJ Kaan, size eşsiz ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
24 TL
Yeme/İçme: Kağıthane Kebap House'da Eşsiz Lezzetler!

Bugünün Groupon'uyla Kebap House'da eşsiz bir menü sizlerle! Adana'dan tavuğa dilediğiniz ana yemek, kuver, içecek, salata ve 3 çeşit tatlıdan biri ile doyasıya keyif! Menünüz Kuver Tereyağı Tulum peyniri Acılı ezme ve puf ekmek Ana yemek ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
58 TL
Bakım: Levent Loft Corpus Spa'da Arının!

Alışveriş merkezlerindeki masaj koltuklarına "Boyun ağrım var, biraz boyun ağrımla ilgilenebilir misiniz?" diye sorsanız sizi pek ciddiye almayacaktır; ancak profesyonel bir masajla ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Bugünün Groupon'uyla ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
149,90 TL
Aktivite: 5* Titanic Hotel'de Yılbaşı Eğlencesi!

Sevdiklerinizle birlikte yeni yılı karşılamak ve 2013'e mutlu girmek için kusursuz partiyi arıyorsanız, bugünün Groupon'u tam size göre! İstanbul'un en şık otellerinden Bayrampaşa Titanic Business Hotel, sizi 5 yıldızlı eğlenceye davet ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
119 TL
Yeme/İçme: Taksim My House'ta Yılbaşı Eğlencesi!

Boğaz'ın nefes kesen ışıklarının manzarasıyla 2012'ye elveda deyin! Taksim My House'ta Erhan Doğancıoğlu ve orkestrası eşliğinde Türk mutfağının birbirinden seçkin lezzetlerini tadacağınız keyifli bir akşama davet ediyor. 2013'e eğlenerek ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
48 TL
Spa: Titanic Business Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
İstanbul - Avrupa Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Yorum Yap