13'lü iPhone Set 29,9tl |Philips Airfry Fritöz| Kalpli Swarovski Kolye

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 29.01.2013
13'lü iPhone Seti ile Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayın!
Philips HD 9220 Airfry Çok Yönlü Pişirici ile Yağsız ve Lezzetli Kızartma Devrimi!
Fırsata Bak »
İndirim
65%
Fiyat
28 TL
iPhone'unuzun tüm fonksiyon ve özelliklerinden tam performans almak ve her an yüksek verim alabileceğiniz koşullarla buluşturmak istiyorsanız 13'lü aksesuar seti sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ... devamını gör.
Fırsata Bak »
İndirim
39%
Fiyat
319 TL
Bugünün Groupon'unu yakalayın, Philips HD 9220 Airfry ile mutfağınızda sağlık katın, geleneksel kızartma yöntemlerine veda ederek lezzette devrim yaratın! RapidAir teknolojisiyle %80'e varan oradan daha az yağ içeren lezzetlere hızlı, ... devamını gör.
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
Fırsata Bak »
İndirim
64%
Fiyat
18 TL
Kulaklarınız Müziğin Ritmiyle Isınsın!

Kötü ses ve soğuk havalar orta kulak iltihabının baş düşmanlarıdır. Bugünün Groupon'uyla antibiyotiklerinizi rafa kaldırın, doktorlarla geçirdiğiniz zamanı arkadaşlarınıza, ailenize, sevdiklerinize ayırın! Çok amaçlı kış kulaklıklarıyla ... devamını gör.

Fırsata Bak »
İndirim
59%
Fiyat
19,90 TL
Takılarınızın Arasına Zarif Bir Dokunuş; Swarovski Taşlı Kalp Kolye!

Gecenin karanlığında büyülü görüntüsünü Ay'ın cömetçe sunduğu ışıktan alan bir okyanus gibi siz de özel gün ve gecelerinizde ışığınızla tüm gözleri üzerinize toplamak için şık bir aksesuarın yörüngeniz olmasına izin vermelisiniz. Bugününün ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
48 TL
Bluetooth Stereo Kulaklık ile Mükemmel Ses Deneyimi!

Bugünün Groupon'u teknoloji ile hayatınızı kolaylaştırıyor! Bir ve iki adet seçenekleriyle Bluetooth kulaklıkları  kapınıza teslim ediyor! Elleriniz size kalıyor, arabada, yolda, alışverişte cep telefonuyla konuşmak bir özgürlük haline ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
14,90 TL
Kanvas Tuval Üzerine 2000 Fotoğraf ile Kişiye Özel Foto Kolaj!

Hemen her evde olduğu gibi sizin de buzdolabınızın üzerinde en sevdiğiniz fotoğraflardan kendi yaratacılığını kullanarak küçük kolajlar yapıyorsanız bugünün Groupon'uyla işi profesyonellere teslim edin. Tablom.com dilerseniz tek bir ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
24 TL
Dilediğiniz Her Yerde Kablosuz Aydınlığın Keyfini Çıkarın!

Karanlıkta bir anda karşınızda beliren ışığın bir aydınlanma işareti değil de araba farı olduğunu anlamanız biraz geç olabilir. Işığı farlarda, apartmanlarda gibi kablolu, güç kaynaklı yerlerde değil, kablosuz olarak istediğini yerde de ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
17,90 TL
İçecekleriniz 12 Saat Dilediğiniz Isıda!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, 1959'dan günümüze uzanan deneyimle üretim yapan Alman markası Leifheit termoslarla içeceğiniz saatler boyunca dilediğiniz sıcaklıkta tutun! İki farklı boyda ve 3 yıl garantili Leifheit termoslar tüm ... devamını gör.

İndirim
85%
Fiyat
39,90 TL
Swarovski Taşlı Kalp Kolye ile Heyecan Uyandıran Işıltı!

Şık görüntüsü, her kıyafeti baştan yaratan ışıltısı, zarafeti ile kadınların asla hayır diyemeyeceği sürprizlerin başında gelir mücevherler.  Bugünün Groupon'uyla sevgilinize sıkılmadan kullanabileceği, sizden bir parça olarak yaşam boyu ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
69,90 TL
Laptop Bölmeli ve Çekçekli Elegant Sırt Çantalarıyla Gündelik Yaşamı Kolaylaştırın!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, tek bir çantayla hayatınızın birden fazla alanını kolaylaştırın, gündelik yaşamınıza konfor katın! Laptop bölmeli ve çekçekli Elegant sırt çantaları tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! Elegant sırt ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
139,90 TL
Mükemmel Buhar Gücü İle Pratik Ütüleme!

Sevmediğiniz ev işlerinden ütü yapmayı kolaylaştırmak ve çamaşırlarınızı ütülemek için harcadığınız süreyi azaltarak, zaman kazanmak ancak yüksek buhar çıkışlı ve mükemmel kayganlığa sahip tabanlı bir ütü ile mümkün olabilir.   Ütülerinizi ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
19,90 TL
Bakım: Autowaxten Aracınıza Detaylı Bakım!

Değişen her mevsimin aracınızı yıpratmasına izin vermeyin. Çocuğunuz gibi sevdiğiniz aracınızı sonbahara hazırlamak bugünün Groupon'uyla elinizde! Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'le aracınız ilk günkü gibi pırıl pırıl! ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
89 TL
Casa Zigon Sehpalar ile Evinizde Modern ve Konforlu Alanlar!

Evinizin her detayına özen gösteriyor, ofisinize kalite, konfor ve özgün tasarımlarla buluşturuyor, yaşam alanlarınızda modern çizgiler yaratıyorsanız bu Groupon'a göz atın! Casa zigon sehpalar 4 farklı modeli ile odanızın tarzını ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
198 TL
Laptop Masasına Dönüşebilen Cazibe Orta Sehpa ile Salonunzda Konfor ve Şıklık!

Hemen her evin salonunda yaşanan dağınıklık kaousunu önleyebilecek iki şey vardır: sabırlı bir anne ya da her detayıyla size konfor ve düzen sağlayan bir sehpa!  Bugünün Groupon'u elinizin altında durmasını ama salonunuzun şık fotoğrafını ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
39,90 TL
Kumaş Gardıroplar ile Giysilerinize Pratik Alan!

Bugünün Groupon'u giysilerinizi pratik ve estetik bir alan sunuyor.  Beş farklı renk seçeneğiyle, hafif, kolay monte edilebilir, kumaş gardıropları kapınıza getiriyor! Tüm giysileriniz için düzen ve konfora pratik bir şekilde sahip olmak ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
5 TL
Atolye.co'da Avantajlı Alışverişler Sizi Bekliyor!

Yaratıcı, sıradışı ve özel ürünler arıyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Türkiye'nin ilk sosyal alışveriş ve tasarımcı platformu Atolye.co'da, çantadan yastığa, kitap ayıracından çoraba, takıdan pet ürünlerine kadar çeşit çeşit, çok ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Sevgilinize Swarovski Crystal® Işıltısı Armağan Edin!

Bugünün Groupon'u Sevgililer Günü için ideal bir hediye alternatifini sizinle buluşturuyor, zevkli kadınların tercihi Swarovski parlaklığını sevgilinize sunmanızı sağlıyor. Bu özel gün için duygularınızı ifade edecek asil, şık ve zarif bir ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
59 TL
Acura Temassız Ateş Ölçer ile Sağlığınız Kontrol Altında!

Sağlığınızla ilgili endişeleriniz olduğu anlarda doktora gitmeden önce güvenilir ve hızlı sonuçlar alabileceğiniz bir danışman istiyorsanız bugünün Groupon'una göz atın! Acura AC 1017 temassız, dijital ateş ölçer ile şimdi sağlığınız ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
59,90 TL
Uzaktan Kumandalı 3in1 HDMI Çoklayıcı!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, 3in1 uzaktan kumandalı HDMI çoklayıcıyla teknolojiyi dilediğiniz gibi yönetin!  3 farklı HDMI cihazı tek noktaya toplayabileceğiniz çoklayıcının uzaktan kumandası sayesinde uydu alıcı, Laptop, PC, Blu-Ray, ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Kitaplarınız için Şık Çözümler!

Günden güne artan kitaplarınız hem deforme olmasın, hem de salonunuzda şık bir değişiklik olsun istiyorsanız, bu Groupon ile 4 renk seçeneğiyle labirent complex kitaplıklar sizinle! Siyah, beyaz, krem ve ceviz renklerindeki kitaplıklar ile ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
24,90 TL
Iron Gym ile Tüm Vücudunuzu Çalıştırın!

Ev konforunda spor yapmak isteyen erkeklerin tüm dünyada ilk tercihlerinden biri olan Iron Gym bugünün Groupon'uyla adresinize geliyor!  Kolaylıkla kapıya monte ederek barfiks, mekik ve şınav gibi egzersizleri gerçekleştirebileceğiniz Iron ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-mail size Groupon haber bültenine kayıt olduğunuz için gönderilmiştir.
Shopping Groupon haber bülteni üyeliğinizin iptali için link.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap