3 Kutu Hürrem Hamam Otu Yağı 14,9tl | Tefal | Donnay Valiz | İnci Set

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 17.05.2013
%100 Bitkisel İçerikli Hürrem Hamam Otu ile İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm!
Tefal 5350 Aquaspeed Ütü Ücretsiz Kargo ile Adresinizde!
Hemen Al »
İndirim
77%
Fiyat
13,90 TL
Bugünün Groupon'u istenmeyen tüylere geleneksel ve kökten bir çözüm sunuyor! Osmanlı Dönemi'nde sultanların da kullandığı Hürrem hamam otu yağını kapınıza getiriyor! Kısa sürede istenmeyen tüylerinizden kurtulmak, acısız ve zahmetsiz bir ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
34%
Fiyat
139 TL
Bugünün Groupon'uyla Tefal 5350 Aquaspeed'in üstün gücünü keşfedin, ütü yapmak kabusunuz olmasın! Şık tasarımı ve yenilikçi özellikleriyle vazgeçilmez yardımcınız olacak Tefal 5350 Aquaspeed tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla kapınıza ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
77%
Fiyat
58,90 TL
Hakiki İnci Seti ile Stilinize Zarif Bir Dokunuş Katın!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, sevdiklerinizi inci şıklığı ve zarifliğiyle buluşturun! Hakiki incilerden tasarlanan, kolye, küpe ve bileklikten oluşan 925 ayar gümüş inci seti tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! Her tarza incelikli ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
42%
Fiyat
34,90 TL
Tefal Premiss Dijital Baskül ile Güvenli Ölçümler!

Ultra ince ve şık tasarımıyla Tefal dijital banyo baskülü ile ağırlığınızı kesin ve doğru olarak ölçümleyin, sonuçları rahatlıkla takip edin! Tefal Premiss dijital baskül tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! Tefal Premiss Maksimum ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
23,90 TL
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla sağlığınızı koruyarak, kısa sürede ve ağır egzersizlerle efor sarfetmeden hayal ettiğiniz vücuda sahip olabilirsiniz. L-Carnitine yağ yakıcı kapsül güçlü formülasyonuyla vücudunuzun forma girmesini, bölgesel fazlalık ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
34 TL
Katlanabilir Bagaj Düzenleyici ve Soğutucu Çanta ile Konforlu Yolculuklar!

Güvenlik engeline takıldığınız bagaj aramalarında görevliler sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmak üzere  aracınızın arkasındaki manzaranın gizlice fotoğraflarını çekmeye çalışıyorlarsa bugünün Groupon'uyla aracınıza düzen getirin, yola ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
179 TL
Philips Living Colors'ın 16 Milyon Rengiyle Büyüleyici Ambiyanslar!

Kozmosun enerjisini yedi ayrı renkle temsil eden auranıza kulak verin, enerjinizle uyumlu atmosferi Philips LivingColors serisiyle yaratın! Bugünün Groupon'u 16 milyon renk ile evinizin her köşesinde size özel bir ışık evreni sunuyor. ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Evigen Tırnak Bakım Serumu ile Güçlü ve Sağlıklı Tırnaklar!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, sağlıklı ve güçlü tırnaklara, yumuşacık ellere sahip olun! Bitki özlü ve vitamin içerikli Evigen tırnak serumu tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! Evigen Tırnak ve El Bakım Serumu (50ml.) Tırnaklar ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

İndirim
30%
Fiyat
699 TL
Samsung Galaxy S III Mini ile Yepyeni Bir İletişim Deneyimi!

Bugünün Groupon'uyla Samsung GALAXY S III Mini'yi keşfedin! Yepyeni özellikleri, şık tasarımı ve iletişimde konfor sunan donanımıyla Samsung, hayatınıza heyecan katıyor!  Samsung Galaxy S3 Mini Tasarım GALAXY SIII mini, GALAXY SIII'ün ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
139 TL
Philips 3'ü 1 Arada Özel Üretim Epilasyon Seti ile Pürüzsüz Bir Cilde Sahip Olun!

Kısa sürede istenmeyen tüylerinizden kurtulmak, acısız ve zahmetsiz epilasyon ile pürüzsüz bir vücuda kavuşmak istiyorsanız Philips HP 6540 evinize geliyor. Son dakikada belli olan planlara dahil olamıyor ya da güzellik merkezlerine her ay ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
11,90 TL
Masaüstü Sessiz USB Vantilatör ile Yaz Boyu Serinlik!

Yaz sıcaklarının vazgeçilmezi bugünün Groupon'uyla kapınıza geliyor. USB tak-çalıştır masaüstü vantilatör ile bunaltıcı sıcaklara karşı kendinizi koruma altına almak için acele edin! Evde, ofiste ve iş yerlerinde serinliğin ideal, ekonomik ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
22,90 TL
Swizz Prozz İpli Çek-Bırak Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, ipli çek-bırak doğrayıcı Swizz Prozz ile saniyeler içinde mutfakta harikalar yaratın! Muhteşem soslar, pastalar, salatar ve meyve püreleri Swizz Prozz ile kısa sürede sofranızda. Hhiçbir enerji kaynağına ... devamını gör.

İndirim
86%
Fiyat
13,90 TL
İnteraktifdiyet.com'dan Kişiye Özel Beslenme Danışmanlığı!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, İnteraktifdiyet.com'un alanında uzman beslenme danışmanlarıyla daha sağlıklı bir yaşama adım atın, yazı incecik karşılayın, beslenme düzeninizi yenileyin! 1, 3 ve 6 aylık paket seçenekleri sunan ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
5 TL
Modaelinizde.com'da Mevcut %75'e Varan İndirimlere Ek %40 İndirim!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Modaelinizde.com'un %75'e varan indirimlerine ek %40 indirimle Adidas'tan Calvin Klein'a dev markaların yüzlerce ürününde avantajlı alışverişlerin keyfini sürün! Güneş gözlükleri, saatler, nevresim ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
119 TL
Mükemmel Buhar Gücü ile Pratik Ütüleme!

Çamaşırlarınızı ütülemek için harcadığınız süreyi azaltarak zaman kazanmak ancak yüksek buhar çıkışlı ve mükemmel kayganlığa sahip tabanlı bir ütü ile mümkün olabilir.  Ütülerinizi hemen bitirip, sevdiğiniz diziyi, çayınızı yudumlayarak ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
189 TL
16 Megapiksel Canon A2300 Fotoğraf Makinesi!

Fotoğrafseverlerin diledikleri her zaman ve her mekanda harika fotoğraflar çekebilmesi için tasarlanan Canon PowerShot A2300 bugünün Groupon'unda!   Sahip olduğu Canon'a özgü öncü görüntüleme teknolojileri ile her koşulda ve ortamda ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
34,90 TL
Swarovski Zirconia® Işıltısıyla Göz Kamaştırın!

Şık bir elbise, profesyonel makyaj ya da iddialı bir saç modeli. Van Amstel Diamant ile hiçbirine aynı anda ihtiyaç duymayacaksınız! Bugünün Groupon'u Swarovski Zirconia® taşlı küpe ya da kolye seçenekleri ile nefes kesmek için ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
149 TL
Ürün: Air Climber Step Aletiyle Kısa Sürede İdeal Ölçüler!

90'lı yıllarda sabah kahvaltılarınızda, TV'den ritmik bir müzik ve step tahtası ile spor yapan Fitness eğitmenleri sizi dünyanın en kolay ve hafif egzersizlerinden biri olan steple tanışmaya davet ediyordu.  Eğer o günlerde bu davete kulak ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Güneşin Zararlı Etkilerinden Vichy Kalitesiyle Korunun!

Cildinizi zararlı UVA+UVB ışınlarından, kahverengi lekelerden ve güneşe bağlı erken cilt yaşlanmasından Vichy kalitesiyle korumak istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! Suya dayanıklı Vichy Capital Soleil SPF 50+ güneş kremi ile bu yaz ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
29,90 TL
Victoria's Secret ile Baş Döndürün!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Victoria's Secret'ın beş duyuya aynı anda hitap eden özel bileşenleriyle cildinizi ödüllendirin! Doğal özleri, yatıştırıcı kokuları ve zengin içerikleriyle Victoria's Secret, vücudunuza ve ruhunuza sıcak bir ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap