Akaretler W Hotels'te Masaj&Spa |Fibabanka'dan Kredi| City's'te Mantı

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 28.05.2013
Bakım: Maia Day Spa'da Masaj ile Bedeninizi Şımartın!
Fibabanka'dan %0,69 Faiz Oranı ve 5.000 TL'den Başlayan Tutarlarda İhtiyaç Kredisi!
Hemen Al »
İndirim
66%
Fiyat
75 TL
Beşiktaş Akaretler'deki konumuyla konuklarına şehrin merkezinde özel bir dünya sunan Maia Day Spa, sizi seçeceğiniz masajla bedeninize yepyeni ve taze duygular katmaya davet ediyor! Bugünün Groupon'uyla, kendinizi ödüllendirin! Maia Day ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Fibabanka'dan bugünün Groupon'una özel aylık %0,69 faizle 5000 TL'den başlayan tutarlarla 48 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi! Örnek Toplam Faiz Maliyet Tablosu  ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
56%
Fiyat
8,50 TL
Yeme/İçme: City's AVM Hocanın Yeri'nde Pitakip ve Mantı Menüleri!

Türkbükü'nde yılların getirdiği hizmet anlayışı ve güler yüzlü huzurlu ortamını İstanbul'a da başarıyla getiren Hocanın Yeri, geleneksel lezzetleriyle bugünün Groupon'uyla damaklarınızı fethetmeye geliyor! Tamamen taze, lezzetli, doğal ve ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
71%
Fiyat
49 TL
Kurs: İstanbul Dans'ta Sirtika ve Yunan Dansları Kursu

Bugünün Groupon'uyla İstanbul Dans'ta en eğlenceli danslardan biri olan sirtakiyi öğrenin! Şüphesiz dans çeşitlerinin en eğlencelilerinden biridir Sirtaki ve Yunan dansları. Yazın, tatillerinin, tavernaların vazgeçilmez dansı olan Sirtaki ... devamını gör.

İndirim
94%
Fiyat
45 TL
Bakım: Kadın ve Erkekler için Sınırsız Epilasyon!

Bugünün Groupon'uyla istenmeyen tüylerinizden Hayat Güzellik'te kurtulun! Kadın ve erkekler için 6 seans, 8 seans veya 1 senelik sınırsız epilasyon paketi sunan Hayat  Güzellik'te pürüzsüz bir ten sizleri bekliyor!  Seçebileceğiniz ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Türkbükü'nde Rüya Gibi Bir Tatil!

Yaz tatilinde kaçıp şehirden uzaklaşmak için vakit bulamadıysanız bugünün Groupon'uyla Bodrum Türkbükü'nde muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Türkbükü'nde, mavi ve yeşilin ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
249 TL
Fuat Paşa Yalısı'nda 2 Kişilik Krallara Layık Konaklama ve Kahvaltı

İstanbul'a iş gezileriniz ya da tatillerinizde iki yüzyıldır İstanbul tarihinin tanıklığını yapan, dizilere ev sahipliği yapmış muhteşem bir yapıda, krallara layık bir yalıda konaklamaya ne dersiniz? Fuat Paşa Yalısı Tarihçe 18. yüzyılın ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
199 TL
2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Ücretsiz Kargo ile Kapınızda!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklar bugünün Groupon'uyla tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
24 TL
Aktivite: 4* Golden Age Hotel'de Havuz Girişi!

Bugünün Groupon'u İstanbul sıcaklarında tatile gitme imkanı bulamayan ve günübirlik keyif yapmak isteyenler için geliyor! 4* Golden Age Hotel'in Taksim Talimhane'deki mekanında havuz keyfi yapabilir, sıcak havanın üzerinizdeki etkisini ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Taksim Cook Point'te 2 Kişilik Öğle veya Akşam Yemeği!

Bugünün Groupon'u dilerseniz öğle yemeği, dilerseniz akşam yemeği olarak karşınızda! Taksim Cook Point'in enfes lezzetleri sizleri bekliyor! Ana Yemekler Makarnalar: Alfredo, FIT (Sebzeli ve Kepekli), Arabiatta, Melenzane (Közlenmiş ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
285 TL
Konaklama: Bodrum Maki Otel'de Bahçe, Deniz ve Deluxe Odalarda Konaklama ve Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla yeryüzü cenneti kabul edilen Bodrum Göltürkbükü'nde yer alan 5 yıldızlı Maki Otel'de muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Tüm kış hayal ettiğiniz yaz doğaya tüm güzelliği ile merhaba diyor. Tüm iş sıkıntılarınızı bu güzel ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
119 TL
Eğitim: STF Akademi ile 5 Haftalık Temel Fotoğrafçılık Eğitimi!

Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Akademisi ile 5 haftalık temel dijital fotoğrafçılık atölyesi sizi bekliyor! Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Akademisi; Ersin Alok, Kutup Dalgakıran, Zekai Demir, Sayfun Dura, Fırat Eryılmaz, Sezai Gülsen, ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
39 TL
Titanic Bayrampaşa'da Açık Büfe Kahvaltı ve Spa Kullanımı!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da rüya gibi bir güne davet ediyor! Açık büfe kahvaltı ve tüm gün spa kullanımı sizleri bekliyor! Zengin çeşitleriyle güne harika bir başlangıç yapacağınız açık büfe kahvaltının ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
32 TL
Yeme/İçme: Boğaz'ın Kıyısında Brunch ya da Kahvaltı Keyfi

Bir simit ve plastik bardakta çay ile deniz kıyısına karşı kahvaltı keyfini yakalayamazsınız. Bugünün Groupon'uyla Gourmet Slow Food'da dilerseniz serpme kahvaltı dilersenizde brunch seçeneği sizlerle! Tamamı doğal ve özel üretim olan ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
38 TL
Bakım: Bionep Güzellik'te Detaylı Cilt Bakımı ile Cildinizi Yaza Hazırlayın!

Bugünün Groupon'uyla Bionep Güzellik'te cildinizi yaza hazırlayabilir, kaybettiği sağlığı ve nemi geri kazandırabilirsiniz! Etiler'deki şık mekanında kaliteli hizmetinden ödün vermeden çalışan Bionep Güzellik, güler yüzlü ve deneyimli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Yeme/İçme: İstinye Park, City's ve Aqua Florya AVM Balıkev'de Balık Ziyafeti!

Bugünün Groupon'uyla Balık Ev'in İstinye Park, Aqua Florya AVM ve City's şubelerinde denizden gelen tazecik lezzetler ile hazırlanmış zengin menü sizi bekliyor! Şık ve nezih atmosferi kadar taptaze leziz çeşitleriyle de size enfes bir öğün ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
79 TL
Bakım: Ulus United Clubs Lotus Spa Soul'da Masaj ve Spa!

Bugünün Groupon'uyla United Clubs Lotus Spa Soul size bitki çayları eşliğine hamam, buhar odası, kar çeşmesi, masaj ve sauna hizmetleri sunuyor! Yazın yüzünü iyiden iyiye gösterdiği günlerde bedeninizi şımartırken anti selülit masajıyla ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
28 TL
Yeme / İçme: Cihangir San Lazzaro Trattoria'da 2 Kişilik İtalyan Kahvaltısı!

Alışılmış lezzetlerin dışında, farklı bir kahvaltı deneyimi arıyorsanız günün Groupon'u tam size göre! Groupon'unuz sizi, San Lazzaro Trattoria'da İtalyan kahvaltısı lezzetiyle buluşturuyor! Kahvaltınız Jambon veya Bresaola (Güneşte ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Maçka ve Şaşkınbakkal Chocolate Bistro'da Serpme Kahvaltı!

Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, organik meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne dersiniz? Bugünün ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Sınırsız Çay Eşliğinde Boğaz'a Nazır 2 Kişilik Serpme Kahvaltı!

Güne Boğaz manzarası eşliğinde enfes kahvaltılıklarla mükemmel bir başlangıç yapmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Emirgan'daki konumuyla Mehtap Cafe 1953'ten beri misafirlerini lezzet ve kalite ile ağırlıyor. Emirgan Sakıp ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap