Anadolu:Dream Day'den Masaj|HSBC'den Concept Kart|Elite Hotel'de Havuz

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 30.05.2013
Bakım: Dream Day Spa'da Bedeninizi Rahatlatın!
HSBC Concept Karttan Beklentilerinize Cevap Verecek Yeni ve Kişisel Çözümler!
Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Bugünün Groupon'uyla Dream Day Spa'da kendinizi şımartın! 50 dakikalık masajlardan dilediğiniz birini seçebilir veya 2 kişilik VIP masaj seçeneğiyle masaj keyfinizi iki katına çıkarabilirsiniz! 50 Dakikalık Masaj Seçenekleri Aromaterapi ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
0%
Fiyat
0 TL
HSBC Concept Kart herkesin beklentilerine cevap verecek yeni ve kişisel çözümler sunuyor. Yıllık Kart Aidatı Yok 100.000'e Yakın Üye İşyerinden Avantajlı Alışveriş Ücretsiz Taksit Ücretsiz Nakit Puan Hemen başvurmak ve ayrıntılı bilgi için ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Aktivite: Elite Hotel Dragos'ta Havuz Keyfi ve Lezzet!

Elite Hotels grubunun ikinci oteli olan Elite Hotel Dragos bugünün Groupon'uyla açık havuzda serinleme imkanı sunuyor! Üstelik havuz keyfinize açık büfe kahvaltı ya da tost-meşrubat lezzetleri de dahil! Dragos Tepesinin eteğinde, Marmara ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Butik Ada Otel'de Çift Kişilik Konaklama ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u size Büyükada'nın muhteşem doğasında, fayton sesleriyle uyanabileceğiniz huzurlu bir tatil imkanı sunuyor. Tarihi bir konaktan restore edilmiş Butik Ada Otel'de nostalji ve konforu bir arada bulabileceksiniz! Butik Ada ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
39,90 TL
Gezi: İncisu Boğaz Turu ile Her Pazar Deniz Üzerinde Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla İncisu Boğaz Turu ile motor gürültüsünden uzak, dingin bir tekne turu ve kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Her pazar evde kahvaltı yapmaktan sıkıldıysanız hayatınıza bir yenilik getirin ve İncisu Boğaz Turu ile mavi ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
26,90 TL
Yeme/İçme: Güler Osmanlı Mutfağı'nda 2 Kişilik Zengin Osmanlı Lezzetleri!

Yüzyıllar boyunca tarihi yarımadadan dünyaya uzanan yolculuğunda Osmanlı İmparatorluğu'nun etkilerini günümüzde halen görmek mümkün. Bu kültürün her alanda kendini gösteren göz alıcılığı, lezzetlerine de aynı şekilde yansımış. Soran Yemez ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
179 TL
Konaklama: Titanic Business Hotel Kartal'da 2 Kişilik Tatil!

İstanbul'da keyifli ve unutulmaz günler yaşamaya hazır olun. Bu Groupon ile Marmara'ya, adalara karşı derin bir nefes alın ve Titanic Hotel'de muhteşem bir tatilin tadına varın! Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı, şirket ofisleri ve ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Big Mamma's'ta Tüm Menüde Geçerli 30 TL'lik Groupon 15 TL, 50 TL'lik Groupon 25 TL!

Danimarka'nın en muhteşem lezzetlerinden Big Mamma's'ın Ataşehir şubesinde birbirinden güzel tatlar sizi bekliyor! Gizli tariflerin oluşturduğu müthiş lezzetler ile konuklarının ilgisini çeken Big Mamma's Ataşehir'de tarifsiz lezzetleri, ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
59 TL
Hizmet: Sonax'ın Tüm Türkiye'deki Şubelerinde Geçerli Bakım Paketleri!

Bugünün Groupon'u SONAX ile güçlerini birleştiriyor ve arabalarınıza hak ettiği en özel bakımı yapmak için geliyor! Otomobilinizin temizliğine özen gösteren biri olarak sıradan yöntemlerle kısa vadede "göstermelik" çözümlere ... devamını gör.

İndirim
93%
Fiyat
34 TL
Güzellik: Ultratone ile Dilediğiniz Ölçülere Kavuşun!

Bugünün Groupon'uyla Melezza Beauty Club sizi, Hollywood yıldızlarının da kullandığı, sağlıklı zayıflama ve sıkılaştırma sağlayan Ultratone uygulamasıyla buluşturuyor! 5 veya 10 seans tercih edebilceğiniz Ultratone uygulamasıyla kısa ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
69 TL
Yeme/İçme: Kalamış Khalkedon ile 2 Kişilik Akşam Yemeği

Bugünün Groupon'u ile Khalkedon Kalamış Restaurant'ta muhteşem lezzetlerle donatılmış bir akşam yemeği sizi bekliyor! Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte hem huzurla yemek yiyebileceğiniz muhteşem bir Groupon'unumuz var sizlere! Khalkedon ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
43 TL
Bakım: Bağdat Caddesi'nde Yılların İzini Yüzünüzden Silin ve Gençleşin!

Cildiniz yaşınız konusunda dedikodu yapmaya başladıysa, gençlik sırrınıza yeniden kavuşun! Bu Groupon ile Bağdat Caddesi Daisy Güzellik'e gelin, dört aşamalı bakım ile gençleşin, tazelenin, cildinizin güzelliğini ortaya çıkarın! Tüm ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
29,90 TL
AKtivite: Sözbir Royal Residence'ta Boğaz'a Karşı Havuz Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla Boğaz'da havuz keyfine davetlisiniz! Sözbir Royal'de hafta içi ve hafta sonu havuz girişi, hafta sonu havuz girişinin yanında ise açık büfe kahvaltı seçeneği sizleri bekliyor! Sözbir Royal Residence sizleri, haftaya ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
28,90 TL
Aktivite: Asya Park Hotel'de Havuz Keyfi Sizi Bekliyor!

Bugünün Groupon'uyla Asya Park Hotel'de havuz keyfi sizi bekliyor! Yaz sıcaklarının bastırmasıyla birlikte havuz ve deniz hayalleri kuruyor fakat işten keyife vakit ayıramıyorsanız Asya Park Hotel hayallerinizi gerçeğe çeviriyor! Sabahtan ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
59 TL
Spor: Green Spa Ramada Istanbul Asia Hotel'de Yoga ya da Pilates ile Esneklik Kazanın

Bugünün Groupon'u ile Green Spa Ramada Istanbul Asia Hotel'de yoga ya da mat pilates, sauna ve buhar odası kullanımı ile rahatlayın! Sağlıklı bir vücuda sahip olmak hiç şüphesiz kolay değil. Tüm gün ofiste pc başında oturmak zaman ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
54,90 TL
Bakım: Green Spa Mercure Hotel'de Uzakdoğulu Terapistlerden Sizlere Özel Spa Paketleri

Bugünün Groupon'uyla Greenspa Mercure Hotel'de masaj ve spa kullanımı paketleri ile kendinizi şımartın ve bedeninizi arındırın! Tüm iş koşuştumalarınızın arasında bazen kendinizi ayrıcalık hissedeceğiniz çok özel bir yerde herşeyden ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
199 TL
2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Ücretsiz Kargo ile Kapınızda!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklar bugünün Groupon'uyla tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Suadiye Takanik Balık'ta Ziyafet!

Bugünün Groupon'u ile Suadiye Takanik Restaurant'ta denizden gelen enfes lezzetler sizi bekliyor! 1998 senesinde küçük teknesiyle Yeniköy Limanı'nda hizmete başlayan Takanik Balık lezzeti ve uygun fiyatlarıyla kısa zamanda daha büyük bir ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
58 TL
Ataşehir Su Sporları'nda Yetişkinler ve Çocuklar için Yüzme Dersleri!

Bugünün Groupon'u sizleri Ataşehir Su Sporları'nın tecrübeli ekibinden, yetişkinler ve çocuklar için yüzme dersleriyle buluşturuyor! Yıllarca spor hayatında birçok kez başarılar kazanmış ve milli sporcu olma onuruna sahip olmuş bireylerden ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
43,90 TL
Kurs: Mavi Deniz Yatçılık'ta Yelken Eğitimi!

Yelkenle tanışıp, denizin sonsuz dünyasına ilk adımı atma imkanı Groupon'dan! Günün Groupon'u sizi Mavi Deniz Yatçılık Okulu'nda Yelkenle tanışma eğitimine davet ediyor! Yelken ve yatçılık hakkında bir fikir vermesi için oluşturulan bu ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap