Ataşehir Touch Spa'da Masaj | B.Caddesi Diba Kuaför | Izgara Kahvaltı

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 07.05.2013
Masaj: Touch Spa'da Masaj ve Spa ile Canlanın!
Güzellik: Diba Kuaför'de Saçlarınız Işıl Işıl!
Hemen Al »
İndirim
61%
Fiyat
54,90 TL
Bugünün Groupon'uyla Touch Spa sizi bedenen ve zihnen rahatlamaya, yenilenmeye, canlanmaya davet ediyor!  Hayatın temposuna ara vermek, stresin etkisini azaltmak ve kendiniz için planlar yapmak istiyorsanız Groupon'unuz ile 30 dakikalık ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
63%
Fiyat
59 TL
Bağdat Caddesi'ndeki konumuyla Diba Kuaför bugünün Groupon'uyla saçlarınızı profesyonel bakımla buluşturuyor! L'Oréal Professionnel ile şampuan, Kerastase ürünleriyle bakım, buharlı bakım, onarıcı maske ve daha birçok seçeneğin bulunduğu ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
53%
Fiyat
16,90 TL
Yeme/İçme: Sınırsız Çay Eşliğinde 2 Kişilik Serpme Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u sizi Acıbadem Cadde Izgara'da serpme kahvaltı lezzetini yaşamaya davet ediyor! Sınırsız çay eşliğinde şişte hellimli sucuktan menemene enfes tatlarla süslü, nefis bir kahvaltıya davetlisiniz!   Karadutlu lor  İzmir tulum  ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
62%
Fiyat
169 TL
Konaklama: Volley Hotel'de Konaklama, Kahvaltı ve Odaya İkramlar!

Şehrin gürültüsü, stres, sıkışık trafik, iş yoğunluğu gibi etkenlerden kurtulmak için bir kaçış yolu arıyor; ancak şehirden uzaklaşacak vakti bulamıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! Üsküdar Volley Hotel, sizi şehirden uzaklaşmadan ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
15 TL
Yeme/İçme: Kebap Çeşitlerinden Dilediğinizi Seçebileceğiniz Zengin Menü!

Bugünün Groupon'uyla Türk Mutfağı'nın dillere destan lezzetlerinden dilediğinizi seçip ziyafet çekebilirsiniz! Nezih Sahra Kebap enfes menüsüyle sizleri bekliyor! Başlangıç Eritme Kaşar  Balon Ekmek  Ezme  Fındık Lahmacun  Çiğ Köfte Salata ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
35 TL
Kurs: Camdan Top, Çiçek ya da Kalp Yapın!

Cam Ocağı Vafı'nda cama hayat vermeyi öğrenin! Camdan çiçek, top veya kalp yaparak sevdiklerinizi ellerinizle yaptığınız hediyelerle şaşırtın! Dilerseniz Günübirlik Atölye Paketi'ni tercih ederek bütün bir gün boyunca atölyede çalışabilir, ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
65 TL
Yeme / İçme: Beyaz Konak'ta 2 Kişilik Romantik Akşam Yemeği!

Groupon'dan çift kişilik romantik akşam yemeği! Beyaz Konak'ta 1 şişe alkollü içecek ve birbirinden lezzetli tatlardan oluşan zengin menü ile sevdiğinizle birlikte unutulmaz dakikalar sizi bekliyor! Menünüz Başlangıç (sigara böreği, kaşar ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
118 TL
Konaklama:Büyükada'da Doğa İçinde Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla şehirden uzaklaşmadan bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel'de doğa içinde çift kişilik tatil olanakları sizi bekliyor! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel, 350 kişilik bir aile işletmesi. ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Bakım: 5* Green Park Hotel Bostancı'da Masaj ve Tüm Gün Spa ile Rahatlayın

Bugünün Groupon'uyla The Green Park Hotel Bostancı'nın sunduğu profesyonel bakım ve masajlarla müşterilerine farklı tecrübeler yaşatarak onları rahatlatmayı vaad ediyor! Seçeceğiniz 50 dakika süren 1 masaj ve gün boyu Spa kullanımıyla ... devamını gör.

İndirim
88%
Fiyat
78 TL
Eğitim: CETC Canada Eğitim ile Akıcı İngilizce Konuşma Keyfi!

Siz de İngilizce'yi kurallarıyla biliyor fakat dilediğiniz gibi konuşamıyorsanız bu Groupon tam size göre! Groupon'unuz sizi, CETC Canada Eğitim ile akıcı İngilizce konuşma derslerine davet ediyor! CETC Canada Eğitim'in uzman ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
38 TL
Yeme/İçme: Samare Restaurant'ta Canlı Müzik Eşliğinde Brunch

Bugünün Groupon'uyla Samare Restaurant'ta  canlı müzik eşliğinde annenize anneler günü brunchı ile annenize sürpriz yapabilirsiniz! Annenize anneler gününde sürpriz bir gün yaşatma planları kuruyorsanız Samare Restaurant'ta 130 çeşitten ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Ultratone ile Dilediğiniz Ölçülere Kavuşun!

Bugünün Groupon'uyla Melezza Beauty Club sizi, Hollywood yıldızlarının da kullandığı, sağlıklı zayıflama ve sıkılaştırma sağlayan Ultratone uygulamasıyla buluşturuyor! 5 veya 10 seans tercih edebilceğiniz Ultratone uygulamasıyla kısa ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
79 TL
Bakım: Ramada Asia Green Spa'da Masaj ve Spa ile Canlanın!

Bugünün Groupon'uyla Ramada Asia Green Spa sizi bedenen ve zihnen rahatlamaya, yenilenmeye, canlanmaya davet ediyor! Hayatın temposuna ara vermek, stresin etkisini azaltmak ve kendiniz için planlar yapmak istiyorsanız Groupon'unuz ile ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Doğanın Kucağında, Bungalovlarda Çift Kişilik Tatil!

Doğanın kucağında, size ait verandalı ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan LifePort; romantizm ve eğlence dolu bir tatil için sizi bekliyor! Müşterilerine konaklama, spor, bowling, restaurant gibi her türlü hizmeti vermekte olan Life ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Tiyatro: "Nafile Dünya" Oyununa Biletiniz!

Baharın güzel günlerini tiyatro ile renklendirmek istiyorsanız Groupon ile Duru Tiyatroya davetlisiniz! Günün Groupon'u sizi ve sevdiklerinizi Duru Tiyatro'nun yeni oyunu "Nafile Dünya" ya davet ediyor! Polislik mesleğine otuzlu yıllarda ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
16,90 TL
Yeme/İçme: Valibey Kebap'ta Zengin Kebap Menü!

Bugünün Groupon'u sizi nefis bir kebap sofrasına davet ediyor! Kozyatağı ve Bostancı Valibey Kebap'ta zengin kebap sofraları sizi bekliyor! Kuver Eritme Kaşar, Balon Ekmek Çorba  Çiğ Köfte ve Salata (ortaya servis)  Ana Yemek Seçenekleri ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
21,90 TL
Yeme/İçme: Mod'unuzu Değiştirecek 2 Kişilik Kahvaltı!

Koşuyolu'ndaki mekanında misafirlerine Dünya Mutfağı'ndan seçme lezzetler sunan Mod Cafe, bugünün Groupon'uyla sizleri kahvaltısıyla tanışmaya davet ediyor!   Beyaz Peynir Otlu Peynir Kaşar Peynir Yeşil ve Siyah Zeytin Dana Jambon Macar ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
27,90 TL
Yeme/İçme: Erenköy Cafe Palas Bistro'da 2 Kişilik Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla Cafe Palas Bistro'da kahvaltı keyfine davetlisiniz! Kahvaltı keyfiniz vazgeçilmezlerinizden biriyse bugün evde kahvaltı yapma planlarınızı bir kenara bırakın ve Erenköy Cafe Palas Bistro'da muhteşem lezzetler ile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
20 TL
Tiyatro: Duru Tiyatro'da 2 Farklı Oyun!

Bugünün Groupon'u usta oyuncu Emre Kınay, Pelin Körmükçü ve Afife Tiyatro ödüllü Ahu Türkpençe'yi sahnede izleme şansı sunuyor! 2 farklı tarihli 2 farklı oyun Duru Tiyatro'da, biletiniz ise bugünün Groupon'unda! Aşk Her Yerde - 4 Mayıs ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
13,90 TL
Hizmet: 4 Şubede Geçerli Kuru Temizleme Hizmeti!

Bugünün Groupon'uyla Dry Store Kuru Temizleme'nin 4 farklı şubesinde geçerli hizmeti ile lekelenen kıyafetlerinizi kuru temizlemeyle tanıştırabilir, kaliteli hizmeti ve geniş imkanları ile kıyafetlerinize zarar gelmeden teslim ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
148 TL
Spor: Ataşehir Power Plate Studio'da Power Plate ile Forma Girin!

Bugünün Groupon'uyla Ataşehir Power Plate Studio'da 15 dakika gibi kısa bir zaman dilimi içerisinde tüm kaslarınızı çalıştırabilir, fazla kilolarınızdfan uzaklaşarak form tutmanın keyfini sürebilirsiniz! Ataşehir Power Plate Studio'nun ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap