Birebir Yüzme Dersleri | 250gr Newyork Steak | Double Tree'de Masaj

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 06.05.2013
Kurs: Willy Yüzme Okulu'ndan 2 Derslik Birebir Yüzme Kursu!
Yeme/İçme: Mr. Meat Steakhouse'ta 2 Kişilik Zengin Steak Menüleri!
Hemen Al »
İndirim
41%
Fiyat
119 TL
Willy Yüzme Okulu tecrübeli eğitmenleriyle su korkunuzu yenmenize yardımcı oluyor ve birebir dersleriyle yüzme öğrenmenizi sağlıyor! 2, 4 veya 6 derste yüzme öğrenmek ve yüzme sporuyla tanışmak istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! Su ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
47%
Fiyat
69 TL
Bugünün Groupon'uyla gerçek bir steak lezzeti tatmak ve şık mekanının daimi müdavimi olmak istiyorsanız Mr. Meat Steakhouse sizleri en güzel lezzetlerle bezenmiş zengin sofrasına konuk ediyor! 25 yıllık deneyimini en iyi etleri seçerek ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
76%
Fiyat
95 TL
Spor: Vipcoaching'te Pilates, Yoga ve Zumba ile Form Tutun

Bugünün Groupon'uyla uzman eğitmenleriyle Levent'te hizmet veren Vipcoaching'te formunuzu koruyun! Tatilinizi sayılı haftalar kala hala daha form tutamadığınız için şikayet ediyorsanız  Vipcoaching hayallerinizi gerçeğe çeviriyor!  ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Yeme/İçme: İstinye Park, City's ve Aqua Florya AVM Balıkev'de Balık Ziyafeti!

Bugünün Groupon'uyla Balık Ev'in İstinye Park, Aqua Florya AVM ve City's şubelerinde denizden gelen tazecik lezzetler ile hazırlanmış zengin menü sizi bekliyor! Şık ve nezih atmosferi kadar taptaze leziz çeşitleriyle de size enfes bir öğün ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
25 TL
Yeme/İçme: Boğazın Kıyısında 2 Kişilik Enfes Kahvaltıyla Keyifli Sabah!

Bir simit ve plastik bardakta çay ile deniz kıyısına karşı kahvaltı keyfini yakalayamazsınız. Bugünün Groupon'uyla Gourmet Slow Food'da doğal ürünlerle zengin mi zengin, enfes bir kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Tamamı doğal ve özel üretim ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
149 TL
5* Büyükada Princess Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Sevdiğinizle hayatınıza renk katacak, uçsuz bucaksız bir manzara eşliğinde dolu dolu bir gün geçirmek, kendinize ve sevdiğinize özel zaman ayırmak kulağınıza hoş geliyorsa bu Groupon'u kaçırmayın! Büyükada'nın mistik ve nostaljik ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
75 TL
Avcılar: DoubleTree by Hilton'da Masaj ve Spa!

Bugünün Groupon'u sizleri DoubleTree by Hilton Avcılar konforuyla rahatlamaya, dinlemeye davet ediyor! Seçeceğiniz 50 dakikalık 1 masaj ve spa kullanımıyla yenilenecek, iyi hissedeceksiniz! Masaj Seçenekleri Aromaterapi  Klasik İsveç  ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Maçka ve Şaşkınbakkal Chocolate Bistro'da Serpme Kahvaltı!

Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, organik meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne dersiniz? Bugünün ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
158 TL
Güzellik: Kadın ve Erkekler için Epilasyon!

Kadın ve erkekler için geçerli Groupon'unuzla seçeceğiniz 2, 3, 4 veya 5 bölgede epilasyon Beşiktaş Melek Güzellik'te sizleri bekliyor! Kadınlar için: Üst Kol  Alt Kol  Koltuk Altı  Yarım Bacak  Genital Bölge  Kaş Arası  Kaş Üstü  Bıyık  ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
18,90 TL
Güzellik: Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Bugünün Groupon'uyla sizlere Maslak Sheraton Hair&Style ile sizleri yenileyecek bakım paketleri geliyor! Uzun süredir tarzınızını yenilemek istiyor ancak cesaret edemiyorsanız işte şimdi tam sırası! Maslak Sheraton Hair&Style'da uzman ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
134,90 TL
Alaçatı Sörf Hotel'de 2 Kişilik Romantik Konaklama ve Ege Kahvaltısı!

Bugünün Groupon'uyla evinizdeki konfordan farkı olmayan Alaçatı Sörf Hotel'de sevdiğinizle birlikte üzerinizdeki tüm yorgunluğu atarak keyifli bir tatile çıkabilir, kuş cıvıltılarının arasında uyanarak keyifli bir tatile yelken ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
28 TL
Yeme / İçme: Cihangir San Lazzaro Trattoria'da 2 Kişilik İtalyan Kahvaltısı!

Alışılmış lezzetlerin dışında, farklı bir kahvaltı deneyimi arıyorsanız günün Groupon'u tam size göre! Groupon'unuz sizi, San Lazzaro Trattoria'da İtalyan kahvaltısı lezzetiyle buluşturuyor! Kahvaltınız Jambon veya Bresaola (Güneşte ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Yeme/İçme: Nişantaşı Van Kahvaltı Evi'nde Güne Taptaze Bir Başlangıç!

Bugünün Groupon'uyla Van Kahvaltı Evi en iştah açıcı yöresel lezzetlerini sizlerin beğenisine sunuyor! Her şeyin anayurdundan geldiği bu lezzet evinde sevdiklerinizle birikte sınırsız çay eşliğinde güne taptaze bir başlangıç sizleri ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
13 TL
Yeme/İçme: Pizzamente'de Pizza ve İçecek ile Lezzete Doyun!

Bugünün Groupon'u sizi Pizzamente'nin odun ateşindeki birbirinden nefis pizzalarının tadına bakmak için davet ediyor! Sevdiklerinizle birlikte harika bir pizzanın tadını çıkarmak ve keyifli sohbetlerde bulunmak paha biçilemez. Hele de ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
45 TL
Spor: Stage Dans Studio'da Salsa ve Bachata ile Dans Edin!

Bugünün Groupon'uyla Stage Dance Studio'da Salsa ve Bachata dersleriyle kıvrak figürler öğrenebilir, dansın püf noktalarını deneyimli eğitmenlerden öğrenerek kendinize yepyeni bir hobi edinebilirsiniz. Hayatın monotonluğunu ve sıkıcılığını ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Sarıyer Atlıtur'da 2 Kişilik At Binişi ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla atların muhteşem dünyasıyla tanışın, kendinize Atlıtur'da yepyeni bir hobi edinin! Atların büyülü dünyasını yakından tanıyın ve Sarıyer'in muhteşem doğa havasında eşsiz kahvaltılıklarla kendinize ve sevdiklerinize ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
64 TL
Yeme/İçme: Kireçburnu Tarihi Ali Baba Balıkçısı'nda Keyif!

İstanbul'un değerini anlamak için Boğaz'ın ışıklarına dikkatli bakmak bile yeterlidir. Işıkların altında Boğaz tüm ihtişamıyla gülümser. Bugünün Groupon'uyla Kireçburnu Tarihi Ali Baba Balıkçısı'nda sevdiklerinizle eşsiz bir balık keyfi ... devamını gör.

İndirim
90%
Fiyat
65 TL
Güzellik: Beslenme Uzmanı Eşliğinde 10 Farklı Uygulamayla İncelin!

MD Beauty Life bugünün Groupon'uyla beslenme uzmanı eşliğinde 10 farklı uygulamayı 1 pakette sunuyor! Üstelik Groupon'u satın alanlara 1'er seans Vücut Kitle Analizi ve Ayak İyon Detoksu hediye! Bölgesel yağ-kilo ve selülit problemlerine, ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
379 TL
Uniwta Travel ve Extathlon Diving Center'la Fethiye'de Teorik ve Pratik Dalış Eğitimi

Bugünün Groupon'u ile Ölüdeniz'in büyülü su altında dalış kampına davetlisiniz! Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun (TSSF) ve 83 ülke su altı federasyonunun üye olduğu CMAS tüplü dalış eğitimleri ile siz de su altı dünyasına güvenli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149,90 TL
Kilyos Tırmata Beach'e Yaz Boyu Giriş Sağlayan 2 Kişilik Kart!

Bugünün Groupon'u sizi İstanbul'un tatil cenneti Kilyos'a, Tırmata Beach Club'ta tüm yaz sezonu boyunca sınırsız eğlenceye davet ediyor. Çift kişilik plaj girişi sağlayan kartınız ile denize, güneşe, eğlenceye doyacaksınız! Şehir ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap