Cepli Armut Minder 49,9tl | Samsung Galaxy S4 | Tefal Tencere 129tl

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 21.05.2013
Cepli Armut Minderler ile Eğlenceli ve Konforlu Alanlar!
Tefal Secure 5 Düdüklü Tencere ile Daha Hızlı ve Lezzetli Yemekler!
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Armut minderlerle dekore edilmiş bir kafeye gittiğinizde rahatınızı bozmamak için gece yarısı işletme sahipleriyle birlikte mekandan ayrılmak zorunda kalıyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayın, minder konforunu evinize taşıyın, ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
36%
Fiyat
129 TL
Bugünün Groupon'u Tefal kalitesiyle mutfakta kendi lezzet krallığını kurabilmenizi sağlıyor, Tefal Secure 5 Düdüklü Tencere ile daha hızlı, sağlıklı ve lezzetli yemekler sofranıza konuk oluyor! Tefal Secure 5 Düdüklü Tencere  4 Lt. ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
15%
Fiyat
1699 TL
Samsung i9500 Galaxy S4 Akıllı Telefon ile Hayatınızı Daha Zengin ve Eğlenceli Kılın!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, yepyeni Samsung i9500 Galaxy S4 ile hayatınızı daha eğlenceli, zengin ve kolay kılın! Günlük yaşamınızı kolaylaştırmak üzere tasarlanmış Samsun i9500 Galaxy S4 tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo ile adresinizde! ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
68%
Fiyat
12,90 TL
Trend Micro Titanium Maximum Internet Security 2013 ile Bilgisayarınıza Maksimum Güvenlik!

Bugünün Groupon'uyla orijinal lisanslı 2013 sürüm Trend Micro Titanium Maximum Security virüs programını alın, bilgisayarınıza maksimum güvenlik sağlayın, dosyalarınızı güvenle saklayın! Trend Micro Titanium Maximum Security 2013 Virüslere ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
23,90 TL
Joseph Çekmeceli Kesme Tahtası ile Doğrama İşleri Çok Daha Pratik!

Muhteşem baharat kokuları, egzotik soslar ve eğlenceli renkler içindeki davetkar mutfağınızla ilişkinizi zayıflatan kötü ve işlevsiz kesme tahtalarınızı çöpe atın! Bugünün Groupon'u fonksiyonel Joseph 2'li kesme tahtası ile mutfağınıza ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
43 TL
Pharmaozon ile Yaşlanmayı Durdurun!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Pharmaozon ile yaşlanmayı durdurun, daha genç, sıkı ve canlı bir cilde sahip olun! Antioksidan ve vitamin içerikleriyle kısa sürede cildinizi yeniden yapılandıracak profesyonel cilt bakım kremi ve anti-aging ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Yıkanabilir Peluş Minderli Yataklarla Kedi ve Köpeklerinize Konforlu Alanlar!

Yatağınız, yastığınız evinizin sevimli bireylerinin işgali altındaysa bugünün Groupon'unu yakalayın, onlara kendi konforlu alanlarını sunun, yatağınızın keyfini çıkarmayı sürdürün! Üç farklı modelde kedi ve köpek yatakları tüm Türkiye'ye ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
18 TL
360° Dönebilen iPad Kılıfı ve Standıyla iPad'iniz Daha Kullanışlı!

iPad'inizin ilk günkü halini uzun yıllar korumasını istiyorsanız bugünün Groupon'u maksimum korumayı estetik kılıflarla sizinle buluşturuyor. 360° Dönebilen iPad Kılıfı Kadife içi yüzeyi ile iPad'inizi çizilmelere, kaliteli dış yüzeyi ile ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
23,90 TL
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla sağlığınızı koruyarak, kısa sürede ve ağır egzersizlerle efor sarfetmeden hayal ettiğiniz vücuda sahip olabilirsiniz. L-Carnitine yağ yakıcı kapsül güçlü formülasyonuyla vücudunuzun forma girmesini, bölgesel fazlalık ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
13,90 TL
%100 Bitkisel İçerikli Hürrem Hamam Otu ile İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm!

Bugünün Groupon'u istenmeyen tüylere geleneksel ve kökten bir çözüm sunuyor! Osmanlı Dönemi'nde sultanların da kullandığı Hürrem hamam otu yağını kapınıza getiriyor! Kısa sürede istenmeyen tüylerinizden kurtulmak, acısız ve zahmetsiz bir ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
69,90 TL
Paslanmaz Çelik Sensörlü Çöp Kutusuyla %100 Hijyen!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, banyonuzda %100 hijyen sağlayacak bir yenilik yapın! Paslanmaz çelik, temassız çalışma özelliğine sahip sensörlü çöp kutularıyla hem şık hem de hijyen sunan banyo aksesuarına sahip olacaksınız. Gri, kırmızı ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
39,90 TL
Erkeklere Özel Karın ve Sırt Destekli Slim'N Lift Atlet!

Bugünün Groupon'u ağır egzersizlerin yaşamınızdaki ağırlığını ve sıkıcı diyetleri arkanızda bırakmanızı sağlıyor. Dünyanın en çok ilgi gören zayıflama ürünlerinden biri olan Slim'N Lift karın ve sırt destekli atleti kapınıza geliyor. Spor ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Güneşin Zararlı Etkilerinden Vichy Kalitesiyle Korunun!

Cildinizi zararlı UVA+UVB ışınlarından, kahverengi lekelerden ve güneşe bağlı erken cilt yaşlanmasından Vichy kalitesiyle korumak istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! Suya dayanıklı Vichy Capital Soleil SPF 50+ güneş kremi ile bu yaz ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
28 TL
Nicer Dicer Plus Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfakta sizi en çok zorlayan, zamanınızı alan işlerden biri yiyecekleri doğramak ise bu Groupon ile Nicer Dicer Plus'a sahip olun, pratiklik ve hız kazanın! Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile daha hızlı ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
14,90 TL
Riddex Pulse ile Haşerelere Karşı Dijital Kalkan Etkisi!

Yazın gelmesiyle havalansın diye pencerelerinizi, kapılarınızı sonuna kadar açıyor; bu nedenle davetsiz misafirlerin evinize rahatlıkla yerleşmesine engel olamıyorsanız, bugünün Groupon'u size evinizde rahatlık sunuyor! Riddex Pulse ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
38,90 TL
İstanbul Desenli Çift Kişilik Nevresim Takımı ile Yatak Odanızın Havasını Değiştirin!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, güne gözlerinizi İstanbul dokusuyla açın! %100 pamuk İstanbul desenli çift kişilik nevresim takımları yatak odanızın havasını değiştirmek üzere adresinize geliyor. Özel dokuma teknikleri ile üretilen nevresim ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
USU Q6 Akıllı Navigasyon Cihazıyla Varmak İstediğiniz Yere Hızla Ulaşın!

USU Q6 Akıllı Navigasyon Cihazı Türkçe menü, sesli yol tarifi, dokunmatik ekran, ücretsiz güncelleme, ses, video ve fotoğraf oynatıcı ve oyun desteğine sahip USU Q6'nın özelliklerine inanamayacaksınız! Tüm Türkiye dahil Avrupa haritalarını ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
13,90 TL
Visco Yastık İle Sağlıklı ve Rahat Uyku Keyfi!

''Yorgun kalkıyorum ve güne yorgun başlıyorum." diyorsanız ya da boyun ağrısı ile tüm gününüz zehir oluyorsa, eski yastığınızı çöpe atın ve bugünün Grouponu ile güzel bir uykunun keyfini çıkarın! İyi bir gün geçirmek için kaliteli ve ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
149 TL
Dark EvoPad A7006K 8GB Android 4.0 Tablet PC!

Bugünün Groupon'u Dark EvoPad A7006K 8GB A Android 4.0 tablet PC'yi mükemmel hediyeleriyle birlikte kapınıza getiriyor! İhtiyacınız olan her şey Dark EvoPad ile elinizin altında! Dark EvoPad  A7006K 8GB Android 4.0 Tablet PC Dark; Android ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
24,90 TL
ABS Advanced Body System ile Yaza Hazırlanın!

Bugünün Groupon'uyla bedeninizi yaza en harika şekliyle hazırlayın! ABS Advance Body System fonksiyonel egzersiz aletiyle vücudunuzdaki tüm kasları çalıştırın ve hızlı bir şekilde şekle girin! Harika bir vücuda sahip olmak, minimum güç ile ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap