Chocolate Bistro'da Kahvaltı / Nossa Costa'da Anneler Günü Özel Kahvaltı / Cindy Güzellik

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
Kahvaltı keyfini doya doya yaşama sırası bugün annenizde! Ataköy Nossa Costa'nın enfes manzarası karşısında, 120 çeşitten oluşan Brunch Keyfi Anneler Günü'ne özel fiyatıyla 80 TL yerine sadece 49,90 TL!
Yaza formda girin! Acıbadem Cindy Güzellik'te; 3'er seans Pasif Jimnastik G5 Uygulamasından oluşan Zayıflama Paketi 600 TL yerine sadece 9,90 TL!
Vizon Hotel By Anar Spa'da; Hamam ve Kese Köpük Masajı 39 TL, Aroma Terapi, İsveç ya da Relax Masajı seçeneklerinden biri 1 kişi 49 TL, 2 kişi 89 TL!
Antalya'nın incisi Kemer'de müzik ve dansla dolu muhteşem tatil fırsatı! Kemer La Mer Art Hotel'de gerçekleşecek Festival süresince La Mer Art Hotel'de 2 Gece Konaklama 160 TL, 3 Gece Konaklama 200 TL'den başlayan fiyatlarla!
Yeşil kırların yükselen yıldızı.. Konak Kensola Hotel Ağva'da 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı Hafta içi günlerde 129 TL; hafta sonları 159 TL! (13 Haziran'a kadar geçerli!)
Kaplumbağa artık Türkçe şarkılar söylüyor! Türkçe Ninni Söyleyen Işıklı Kaplumbağa 45 TL yerine %55 grupfoni fırsatıyla sadece 20,50 TL!
Pilates Topu, Şişirme Pompası, Pilates Mat, Sayaçlı Atlama İpi, Pilates Lastiği ve Pilates Denge Topu'ndan oluşan 6'lı Pilates Seti 80 TL yerine %44 grupfoni indirimiyle sadece 44,90 TL!
Deniz, kum ve güneş! İstanbul'un en güzel plajı SOLAR BEACH'e Sezonluk Üyelik fırsatları 149 TL'den başlayan fiyatlarla! (30 Eylül'e kadar geçerli)
İstanbul'da günübirlik deniz, kum ve güneş keyfi! Mavi Bayraklı Şile Aqua Beach'e Giriş; Şezlong, Şemsiye Kullanımı ve Sınırsız Çay eşliğinde Serpme Kahvaltı dahil 19,90 TL! (1 Kişilik ve 2 Kişilik seçenekleri ile!)
Ağva Gizlibahçe Restaurant'ta Sınırsız Çay eşliğinde Açık Büfe Köy Kahvaltısı ve Nehirde Tekne Gezisi 60 TL yerine 34,90 TL! (15 Kasım'a kadar haftanın her günü geçerli!)
Nes Club'da Bayanlara Özel Hamam Sefası Hafta içi Kullanım 24,90 TL, Hafta sonu kullanım 30 TL! (Hamam, Sauna, Buhar Odası, Şok Havuzu, Sıcak Yüzme Havuzu, Jakuzi, Havuz ve Fitness Aletleri Kullanımı dahil!)
Eşsiz bir doğa, yemyeşil bir bahçe.. Ayşe Teyze Bağ Bahçe'de 1 Porsiyon Börek, Güveçte Menemen ve Semaverde Çay eşliğinde Kahvaltı Tabağı 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (Haftanın her günü geçerli!)
Üçyüz yıllık Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Hamam sefası hafta içi ve hafta sonu kullanım seçenekleri ile 59 TL'den başlayan fiyatlarla! (İLK 100 KİŞİYE ÖZEL İNDİRİMLER!)
Yaz gelmeden fazlalıklarınızdan kurtulun! Sante Plus Hastanesi'nde; Karın Bölgesi için Kavitasyon, Lenf Drenaj uygulaması ve Diyetisyen Muayenesi 600 TL yerine sadece 75 TL!
Güne lezzetli bir başlangıç.. Novada Ataşehir AVM Dilek Pastanesi'nde Sınırsız Çay eşliğinde Açık Büfe Kahvaltı 21 TL yerine sadece 14,50 TL! (2 Ay boyunca her Cumartesi ve Pazar geçerli!)
Engin maviliklerin hakimi siz olun! MDY Sailing'ten Yelkenle Tanışma, Temel Yelken ve İleri Yelken ve Yatçılık Eğitimleri 44,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Sarıyer Enhar Sağlıklı Yaşam Merkezi'nden bayanlar ve baylara özel istenmeyen tüylerden kurtulmayı sağlayacak 1 Yıllık ya da 5 seanslık uygulamalar 99 TL'den başlayan fiyatlarla!
Digiturk Film Paketi, 16 ay taahhütlü üye olan herkese İlk 4 ay boyunca aylık 34,99 TL yerine %50 indirimle sadece 17,50 TL
LigTV'ye şimdi üye ol, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi dahil Şampiyonlar Paketi'ne 3 Eylül'e kadar 12,99 TL'ye sahip ol!
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap