Cinemaximum 12,9 tl | 96 Saatlik Akıcı İngilizce | Boğazda Kahvaltı

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 19.05.2013
Kurs: 96 Saatlik Akıcı İngilizce Kulübü!
Bakım: Ataşehir Plus Güzellik'te İstenmeyen Tüylerinize Veda Edin!
Hemen Al »
İndirim
86%
Fiyat
95 TL
Bugünün Groupon'u Anadolu Kariyer işbirliğiyle "Anlıyorum; ama konuşamıyorum." derdine son veriyor. 6 aylık hızlandırılmış konuşma kulübü ile İngilizcenizi konuşturmanın tam zamanı! Uzman Türk ve yabancı eğitmenler tarafından verilecek ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
86%
Fiyat
245 TL
İstenmeyen tüyleriniz nedeniyle harcadığınız zaman ve vazgeçtiğiniz kıyafetler canınızı sıkmasın, bu Groupon ile Ataşehir Plus Güzellik'te 1 yıl boyunca sınırsız uygulama ile pürüssüz bir cilde kavuşun, zamanınız size kalsın, dilediğiniz ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
46%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Kuzguncuk Vira Restaurant'ta Boğaz'a Nazır Sınırsız Çay Eşliğinde Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla Kuzguncuk Vira Restaurant'ta Boğaz'a nazır kahvaltı keyfine davetlisiniz! Bu sabah kahvaltınızı evde yapmak yerine Boğaz'ın huzur dolu manzarası karşında yapmak ister misiniz? Kalitenin ve lezzetin adresi olan Vira ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
86%
Fiyat
48 TL
Güzellik: Saloons Kuaför'de Diora Professional Ürünleriyle Brezilya Fönü!

Bugünün Groupon'u ile yataktan kalktığınızda bile elektriklenmeyen ve sizi uğraştırmayan saçlara Saloons Kuaför ile ulaşacaksınız! Bazı günler randevularınıza, toplantılarınıza ya da okulunuza geç kalacak kadar çok karışan ve şekil almayan ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
79 TL
Sağlık: Gıdalara Duyarlılığınızı Ölçün!

Kilo verememenizin veya kronikleşmiş rahatsızlıklarınızın sebebi vücudunuzun kimi gıdalarla barışık olmaması olabilir. Bugünün Groupon'uyla Gin Güzellik'te gıda intolerans testi ve aura-chakta analizi ile kilo problemi, migren, uykusuzluk ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
23,90 TL
Yeme/İçme: Bağdat Caddesi Ogün Sokak Sporest Cafe'de 2 Kişilik Kahvaltı Keyfi

Bugünün Groupon'u ile Bağdat Caddesi'ndeki merkezi konumu, şık ambiyansı ile muhteşem bir sabah kahvaltısına davetlisini! Enfes ızagara lezzetlerden, peynir çeşitlerine, böreklerden omlet çeşitlerine sınırsız çay ile enfes bir kahvaltı ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
179 TL
The Green Park Kartepe'de 2 Kişilik Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla The Green Park Kartepe'nin muhteşem manzaralı odalarında sevdiğinizle birlikte hayatın koşturmacasını geride bırakabilir, yeşillikler içerisinde lüksün ve konforun adresinde keyif yapabilirsiniz! Açık büfe kahvaltının, ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
28 TL
Güzellik: Sahra Bulut Saç Tasarım'da Profesyonel Uygulamalar!

Bugünün Groupon'u saçlarınıza ışıltı katmak için geliyor! Kesim, fön, bakım, kafa masajı, dip boya ya da boya uygulamaları içeren saç bakım paketlerinden dilediğinizi seçin, saçlarınızı Sahra Bulut kalitesiyle güzelleştirin! Tercih ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
64 TL
Fethiye'de 2 Kişilik Denize Sıfır Konaklama ve Kahvaltı!

Akdeniz kıyısının en güzel şehri Muğla'nın Fethiye ilçesinde misafirlerini ağırlayan Hotel Şimşek bugünün Groupon'unda! Sevdiğinizle birlikte muhteşem bir Fethiye tatiline davetlisiniz! Fethiye şehir merkezine 5 km., Dalaman Havalimanı'na ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
59 TL
Bakım: Rescate Hotel Viento Spa'da Dilediğiniz Masajla Arının, Rahatlayın!

Rescate Hotel Viento Spa, sizi kendinizi çok özel hissedeceğiniz, rahatlayıp, arınacağınız huzurlu bir güne davet ediyor. Viento Spa'da sihirli dokunuşlarla vücudunuz ve ruhunuz yenilenecek, sauna, buhar odası, havuz ve hamam keyfi ile tüm ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
145 TL
Konaklama: 5 Yıldız Ataşehir Asya Suites'te Konfor ve Huzur Bir Arada

Bugünün Groupon'uyla Ataşehir'de evinizin rahatlığında 5 yıldızlı konaklama imkanı sizlerle! Asya Suites, Ataşehir'de, değerli konuklarının güvenilir, lüks konaklama ihtiyacını 5 yıldızlı otel konforunda 26 farklı suitete ev sıcaklığı ve ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Beylerbeyi Tike'de Eve Servis Ocakbaşı Ziyafeti!

Bugünün Groupon'uyla Beylerbeyi Tike'de paket serviste geçerli Groupon'lardan dilediğinizi alın, Tike'nin meşhur lezzetlerini sofralarınıza taşıyın! Başlangıç Gavurdağ salata Kabak çiltme Ara Sıcaklar İçli köfte Közde patlıcan Ana Yemek ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
78 TL
Bakım: Ataşehir Beauty Slim'de 110 Dakikalık Zayıflama Seansları

Yazın yaklaşmasıyla birlikte küçük porsiyonlar, bitki çayları ve light ürünlerin esiri olduysanız Beauty Slim'de zahmetsizce zayıflayın! Güler yüzlü ve uzman kadrosu ile sizi özenle yaza hazırlayacak, bölgesel yağlarınızdan kurtulacak ve ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
38 TL
Yeme/İçme: 101 Çeşitten Oluşan 2 Kişilik Açık Büfe Kahvaltı!

Yöresel lezzetlerle donatılmış çeşit çeşit kahvaltı sofrası, yumurta çeşitleri, portakal suyu, sınırsız çay ve dilediğiniz tadı seçebilme özgürlüğü bugünün Groupon'unda! Van Kahvaltı Sofrası Gurme'de tadı damağınızdan silinmeyecek enfes ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
119 TL
Konak Kensola Otel'de 2 Kişilik Huzur Dolu Tatil!

Evinizin sıcaklığında pencereden gördüğünüz bahçenin dünyanın en güzel manzarası olduğunu düşünüyorsanız bugünün Groupon'uyla göreceklerinize şans verin! Ağva Konak Kensola Otel evinizin sıcaklığını ve doğanın pencerinizden uzakta kalmış ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
65 TL
Yeme/İçme: Kuzguncuk Vira Restaurant'ta Canlı Müzik Eşliğinde Denize Nazır Ziyafet

Deniz manzarasıyla insanı büyüleyen Kuzguncuk Vira Restaurant'ta canlı müzik eşliğinde eğlenceli bir akşam sizleri bekliyor! Dostlarınızla manzaraya nazır bir yerde toplanıp hoş sohbetleriniz eşliğinde keyif dolu saatler geçirmekten ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
68 TL
Kurs: AG Sailing'de 2 Saatlik Yelkenli Yatçılık Eğitimi

Şehrin gürültüsünden bunalanlara, İstanbul'u denizden yaşamak, adaların hiç görülmemiş yerlerini görmek isteyenlere, sessizliği özleyenlere, rüzgarın ve denizin sesini hiçbir şeye değişemeyenlere ve hep özgürlük arayanlara bir önerimiz ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
18,90 TL
Bakım: Estehills'te Dermalogica Ürünleriyle Profesyonel Cilt Bakımı!

Bugünün Groupon'uyla mevsim geçişlerinde yıpranan cildinizi canlandırın! Tüm hava kirliğine, toza dumana maruz kalan cildimiz gün boyu yorulur ve sabahki parlaklığını yitirir.  Makyaj, hava kirliği ve düzensiz beslenme birleşince cilt ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
285 TL
Konaklama: Bodrum Maki Otel'de Bahçe, Deniz ve Deluxe Odalarda Konaklama ve Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla yeryüzü cenneti kabul edilen Bodrum Göltürkbükü'nde yer alan 5 yıldızlı Maki Otel'de muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Tüm kış hayal ettiğiniz yaz doğaya tüm güzelliği ile merhaba diyor. Tüm iş sıkıntılarınızı bu güzel ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Fethiye Green Peace Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi Ölüdeniz'in muhteşem doğasını deneyimlemeye davet ediyor! Fethiye Green Peace Hotel ile çift kişilik romantik bir tatil sizlerle! Green Peace Hotel, dünyaca ünlü Ölüdeniz'e 4 km uzaklıkta, Fethiye merkeze 7 km ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap