Cinemaximum 12,9tl|Cevahir Asia'da Sınırsız Barbekü|Spica'dan Groupon

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 15.05.2013
Yeme/İçme: Spica Cafe'nin Tüm Menüsünde Geçerli Groupon
Cevahir Hotel Asia'da "Yiyebildiğin Kadar Barbekü" Partisi!
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
15 TL
Bugünün Groupon'uyla Caddebostan'da hizmet veren Spica Cafe ve Restaurant'ta müdavimi olduğunuz lezzetlere daha uygun fiyatla sahip olabilir, Spica Cafe'nin tüm menüsünde geçerli harcamalarınızla daha uygun fiyata harika lezzetler ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
59 TL
Bugünün Groupon'uyla Cevahir Hotel Asia'da barbekü partisine davetlisiniz! Salatadan zeytinyağlılara, alkollü içecek eşliğinde barbekü keyfi bu Groupon'da! Yiyebildiğin Kadar Barbekü Çeşitleri Köfte Sucuk Tavuk Zeytinyağlı Büfesi Salata ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
40%
Fiyat
179 TL
Konaklama: Tree Tops Park Hotel'de Çift Kişilik Tatil ve Kahvaltı!

Bir yanında Yeşilçay, diğer yanında akan Göksu dereleriyle yeşilin yüzlerce tonunu içinde barındıran ormanlarıyla, Karadeniz'e bakan altın sarısı kumsallarıyla doğanın tüm güzelliklerini içerisinde barındıran Tree Tops Park Hotel'de nehir ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
58 TL
Kurs: Koşuyolu Mod Cafe'de Tatlı mı Tatlı Workshop'lar!

Koşuyolu'ndaki mekanında misafirlerine Dünya Mutfağı'ndan seçme lezzetler sunan Mod Cafe, bugünün Groupon'uyla sizlerle tatlı tariflerini paylaşıyor!   Seçebileceğiniz Workshop'lar Kurabiye Yapımı ve Süsleme, Cupcake, Tartolet veya ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
66,90 TL
Yeme/İçme: Bağdat Caddesi Sporest Cafe'de 2 Kişilik Lezzet!

Bugünün Groupon'u ile Bağdat Caddesi'ndeki merkezi konumu, şık ambiyansı ve lezzetli yemekleriyle dikkatleri üzerine çeken Sporest Cafe'de sevdiğinizle birlikte romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz! Kaliteli hizmeti, lezzetli ürünleri, ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
145 TL
Güzellik: Slimmed'de En Az 2 cm İncelme Garantili Zayıflama Paketleri

Bugünün Groupon'uyla Slimmed'de en az 2cm incelme garantili zayıflama paketleri ile plajlarda göz kamaştıracaksınız! Fazla kilolarınızdan başınız dertte ise, zayıflamanın binbir yolunu deneyip olumlu sonuç alamamaktan şikayetçiyseniz ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
79 TL
Bakım: Rixos Royal Spa Elysium'da Masaj ve Spa Paketi

Bugünün Groupon'uyla Rixos Royal Spa Elysium'da muhteşem bir spa keyfi sizi bekliyor! Kendinizi çikolata veya süt banyosu içerisinde kleopatra gibi hissetmeye, 40 dakika sürecek masaj ile tüm bedeninizi rahatlatmaya, masaj sonrasında sauna ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
63 TL
Yeme/İçme: Hasan Kolcuoğlu'nda Çift Kişilik Kebap Menü!

Groupon'unuz sizi, Hasan Kolcuoğlu Kebap'ta  zengin menü lezzetine davet ediyor! Hasan Kolcuoğlu Kebap'ta, muhteşem lezzetlerle bezeli zengin sofralar sizi ve sevdiklerinizi bekliyor! Menünüz Başlangıç Puf ekmek  Tulum peyniri  Fındık ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
32,50 TL
Etkinlik: Red'n Black Club'da Yaza Merhaba Partisi!

Bugünün Groupon'u ve The Green Park Pendik Hotel sizi Red'n Black Club'da dj performansı eşliğinde Yaza Merhaba partisine davet ediyor ve eğlencenize ortak oluyor! Yaz mevsiminin gelişini eğlenceli bir partiyle kutlamak, sevdiklerinizle ... devamını gör.

İndirim
91%
Fiyat
89 TL
Bakım: Trend London Spa&Beauty'de İstenmeyen Tüylerinizden Kurtulun!

İstenmeyen tüy sorununa bugünün Groupon'uyla veda edin! Son teknoloji cihazlar ile hızlı, etkili ve profesyonel çözümler Bağdat Caddesi üzerindeki merkezi konumuyla Trend London Spa & Beauty'de sizi bekliyor! Diode Nedir? Diode lazer diğer ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
89 TL
Sağlık: Doğru Beslenmenin Sırrını Dr. Remedy'den Öğrenin!

Dr. Remedy, gıda duyarlılık testi ile gıdaların vücudunuzdaki olumlu ya da olumsuz etkilerini öğrenmenizi sağlıyor! Herkes için sağlık kaynağı olduğuna inanılan bazı besinlerin aslında size faydadan çok zararı olabilir Faydalı olduğunu ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Hotel Blue Marine'de 2 Kişilik Romantik Konaklama!

Anadolu Yakasının vazgeçilmez konaklama noktalarından Hotel Blue Marine şehrin içinde size özel bir dünyanın kapılarını aralıyor! Baş döndüren romantik dakikalar, geleneksel lezzetler ve daha iyisini bir daha aramayacağınız konforuyla ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
49 TL
Spa: Açık Havuz ve Günlük Spa Kullanımı!

Bugünün Groupon'u Miracle İstanbul Asia'da açık havuzunda güneşin tadını çıkarıp serinleyebileceğiniz, SPA'da profesyonel bakımlarla rahatlayabileceğiniz, dilerseniz de bütün bu keyfe açık büfe kahvaltıyla başlayabileceğiniz dolu dolu bir ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
59 TL
Kurs: 2 Saatlik Özel Direksiyon Dersi!

Aracınızı güvenle kullanmak ve direksiyon başında daha usta bir şoför olmak istiyosanız bugünün Groupon'u ile Sahrayıcedit Sürücü Kursu'nun deneyimli kadrosundan özel ders alabilirsiniz. Tercihinize göre 2, 4 veya 6 saatlik derslerle ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
65 TL
Yeme/İçme: Kuzguncuk Vira Restaurant'ta Canlı Müzik Eşliğinde Denize Nazır Ziyafet

Deniz manzarasıyla insanı büyüleyen Kuzguncuk Vira Restaurant'ta canlı müzik eşliğinde eğlenceli bir akşam sizleri bekliyor! Dostlarınızla manzaraya nazır bir yerde toplanıp hoş sohbetleriniz eşliğinde keyif dolu saatler geçirmekten ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
19 TL
Aktivite: Çocuklar İçin Kahvaltı Eğlenceye Dönüşüyor!

Çocuğunuza vakit ayırmak ve onunla keyifle zaman geçirmek için özel bir alan arıyor; fakat güvenilir bir mekan bulamıyorsanız bu Groupon çocuğunuza ve size iyi gelecek! Groupon'unuzla çocuğunuz ve sizin için açık büfe brunch ve çocuğunuz ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
78 TL
Yeme/İçme: Beylerbeyi Tike'de 2 Kişilik Ocakbaşı Ziyafeti!

Bugünün Groupon'u sizi Anadolu yakasının en güzel sahillerinden birinde; Beylerbeyi Tike'de ağırlıyor! Alkollü veya alkolsüz tercih edebileceğiniz zengin menünüz ile enfes bir ziyafet sizleri bekliyor! Başlangıçlar Yeşillik tabağı (nane, ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
54,90 TL
Masaj: Touch Spa'da Masaj ve Spa ile Canlanın!

Bugünün Groupon'uyla Touch Spa sizi bedenen ve zihnen rahatlamaya, yenilenmeye, canlanmaya davet ediyor!  Hayatın temposuna ara vermek, stresin etkisini azaltmak ve kendiniz için planlar yapmak istiyorsanız Groupon'unuz ile 30 dakikalık ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
23,90 TL
Hizmet: Car Wax'tan 18 Şubede Geçerli Araç Bakım Paketleri!

Bugünün Groupon'uyla Ataşehir Car Wax, aracınızı baştan aşağı temizleyecek uygulamalar sunuyor! Otomobilinizi uzman bir ekibe bırakın, göz alıcı parlaklığın ve temizliğin keyfini sürün! Groupon'unuzla aracınızı uzman ekibin güvenilir ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
15,50 TL
Yeme/İçme: Mavi Fener Balıkçısı'nda Lezzetli Menü!

Bugünün Groupon'uyla Acıbadem Mavi Fener Balıkçısı'nda enfes bir balık sofrasına davetlisiniz! Paket serviste de geçerli Groupon'unuzla dilerseniz bu lezzeti sofralarınıza da taşıyabilirsiniz! Balık Seçenekleri Levrek Çipura İstavrit ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap