Cinemaximum |Vipcoaching'te Aletli Pilates |Ninja Restaurant'ta Sushi

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 18.05.2013
Spor: Vipcoaching'te 4 Ders Aletli Pilates!
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta 2 Kişilik Sushi Lezzeti!
Hemen Al »
İndirim
76%
Fiyat
98 TL
Uzman eğitmenleriyle Levent'te hizmet veren Vipcoaching bugünün Groupon'uyla aletli pilates dersleri sunuyor! Pilates aleti kullanılarak yapılan eğitim, karın ve sırt bölgelerini eşit oranda güçlendirip, vücudun üst kısmında sağlam bir ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
62%
Fiyat
44 TL
Bugünün Groupon'uyla Japon Büyükelçiliği'nden resmi olarak onaylı tek sushi restaurantı Gümüşsuyu Ninja Restaurant'ta eşsiz bir menü sizi bekliyor! Taksim'de hizmet veren ve Uzak Doğu mutfağının müdavimlerini haftanın her günü en iyi ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
45%
Fiyat
219 TL
Konaklama: Ortaköy Princess Hotel'de Boğaz'ın Kalbinde Benzersiz Konaklama Deneyimi

Asya ve Avrupa'nın arasında kıtaları birbirine bağlayan o muhteşem boğazın yanı başında keyifli bir kahvaltı ve konaklama seçenekleriyle Ortaköy Princess Hotel sizlerle! Bugünün Groupon'una göz atın! Tarihi ve doğal güzelliklerin ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
58 TL
Güzellik: İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm!

Tüm kadınların ortak çilesi istenmeyen tüyler, bugünün Groupon'uyla tarih oluyor!  Çiğdem Güzellik, size dilediğiniz bölgeyi seçerek, 6 seansta istenmeyen tüylerinizden sonsuza kadar kurtulma şansı sunuyor! Yıllardan beri İstanbul'un ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
32 TL
Yeme/İçme: Boğaz'ın Kıyısında Brunch ya da Kahvaltı Keyfi

Bir simit ve plastik bardakta çay ile deniz kıyısına karşı kahvaltı keyfini yakalayamazsınız. Bugünün Groupon'uyla Gourmet Slow Food'da dilerseniz serpme kahvaltı dilersenizde brunch seçeneği sizlerle! Tamamı doğal ve özel üretim olan ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
38 TL
Yeme/İçme: Gayrettepe Trattoria Serenzo'da 2 Kişilik İtalyan Lezzetleri!

Trattoria Serenzo'da İtalyan rüzgarı bugünün Groupon'uyla sizleri bekliyor! Dilediğiniz lezzeti seçebileceğiniz 2, 4 veya 6 kişilik menünüz ile Akdeniz lezzetlerinden oluşan bir ziyafete davetlisiniz! Orijinal İtalyan lezzetlerini ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
64 TL
Fethiye'de 2 Kişilik Denize Sıfır Konaklama ve Kahvaltı!

Akdeniz kıyısının en güzel şehri Muğla'nın Fethiye ilçesinde misafirlerini ağırlayan Hotel Şimşek bugünün Groupon'unda! Sevdiğinizle birlikte muhteşem bir Fethiye tatiline davetlisiniz! Fethiye şehir merkezine 5 km., Dalaman Havalimanı'na ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
38 TL
Bakım: Bionep Güzellik'te Detaylı Cilt Bakımı ile Cildinizi Yaza Hazırlayın!

Bugünün Groupon'uyla Bionep Güzellik'te cildinizi yaza hazırlayabilir, kaybettiği sağlığı ve nemi geri kazandırabilirsiniz! Etiler'deki şık mekanında kaliteli hizmetinden ödün vermeden çalışan Bionep Güzellik, güler yüzlü ve deneyimli ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Fethiye Green Peace Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi Ölüdeniz'in muhteşem doğasını deneyimlemeye davet ediyor! Fethiye Green Peace Hotel ile çift kişilik romantik bir tatil sizlerle! Green Peace Hotel, dünyaca ünlü Ölüdeniz'e 4 km uzaklıkta, Fethiye merkeze 7 km ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Adrasan Ford Hotel'de 2 Kişilik Denize Sıfır Tatil!

1983 yılından beri tecrübesi ve hizmet kalitesiyle adından söz ettiren Ford Hotel, sizleri Adrasan'da unutamayacağınız bir tatile davet ediyor! Beldenin otantik mimari anlayışına uygun olarak tasarlanmış otelde dilerseniz havuzda keyif ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
68 TL
Spa: Avantgarde Spa'da Masaj ile Rahatlayın!

Şehrin stres ve gürültüsünden uzak, tüm yorgunluk ve sıkıntılarınızı üzerinizden atacağınız bir gün geçirmek için bugünün Groupon'unu kaçırmayın! Groupon'unuz sizi, Zincirlikuyu ya da Bodrum Avantgarde Spa'da masaj paketleri ile rahatlama ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Rago Balık'ta 2 Kişilik Balık Menü!

Sevdiklerinizle birlikte İstanbul Boğazı'nda balık keyfi bugünün Groupon'unda! Rago Balık'ta alkolsüz veya alkollü menüler sizleri bekliyor! Alkolsüz Menü Kuver: Zeytin balzamik sos ve sızma zeytinyağı Ana yemek: Levrek, çipura, istavrit, ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
189 TL
Vizon Hotel'de 2 Kişilik Konaklama, Kahvaltı, Sınırsız Spa ve Fitness!

Şehirden uzaklaşmadan huzurlu bir tatil yapmak istiyor ve evinizin konforunu arıyorsanız bugünün Groupon'u tam size göre! İstanbul'un merkezinde, Osmanbey'de konumlanan Vizon Hotel'de şehrin ve huzurun tadını çıkarın! Açık büfe kahvaltı, ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
39 TL
Güzellik: Nişantaşı New York Güzellik'te Kilolarınıza Veda Edin!

Sizi ince gösteren aynalarla dost olma zorunluluğuna bu Groupon ile son verin! Nişantaşı New York Güzellik'te bir ayda 4-6 kilo vereceğiniz zayıflama yöntemi sizinle! Paket İçeriği 10 Seans Radyofrekans 10 Seans Soğuk Lipoliz 10 Seans ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
285 TL
Konaklama: Bodrum Maki Otel'de Bahçe, Deniz ve Deluxe Odalarda Konaklama ve Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla yeryüzü cenneti kabul edilen Bodrum Göltürkbükü'nde yer alan 5 yıldızlı Maki Otel'de muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Tüm kış hayal ettiğiniz yaz doğaya tüm güzelliği ile merhaba diyor. Tüm iş sıkıntılarınızı bu güzel ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Mahşer-i Cümbüş ile Beyin Fırtınası!

Bugünün Groupon'u sizi, Mahşer-i Cümbüş ile sahnede keyifli dakikalar yaşamaya davet ediyor! 18 Mayıs'ta tarihlerinde Taksim Hayalhane'de sizlerle buluşacak olan Mahşer-i Cümbüş ekibi, interaktif, eğlenceli ve doğaçlama tiyatro keyfini ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Sınırsız Çay Eşliğinde Boğaz'a Nazır 2 Kişilik Serpme Kahvaltı!

Güne Boğaz manzarası eşliğinde enfes kahvaltılıklarla mükemmel bir başlangıç yapmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Emirgan'daki konumuyla Mehtap Cafe 1953'ten beri misafirlerini lezzet ve kalite ile ağırlıyor. Emirgan Sakıp ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
23,90 TL
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla sağlığınızı koruyarak, kısa sürede ve ağır egzersizlerle efor sarfetmeden hayal ettiğiniz vücuda sahip olabilirsiniz. L-Carnitine yağ yakıcı kapsül güçlü formülasyonuyla vücudunuzun forma girmesini, bölgesel fazlalık ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
38 TL
Yeme/İçme:Boğaz'ın Masmavi Sularının Üstünde Tur ve Açık Büfe Kahvaltı Keyfi

Bugünün Groupon'uyla Boğaz'ın masmavi sularının üstünde açık büfe kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Tatilde gidecek bir yer seçmekte zorlanıyor, yıllık izniniz iş arkadaşlarınızla çakışıyor ve tüm yıl hayalini kurduğunuz tatile ulaşmak size ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
79 TL
Bakım: Rixos Royal Spa Elysium'da Masaj ve Spa Paketi

Bugünün Groupon'uyla Rixos Royal Spa Elysium'da muhteşem bir spa keyfi sizi bekliyor! Kendinizi çikolata veya süt banyosu içerisinde kleopatra gibi hissetmeye, 40 dakika sürecek masaj ile tüm bedeninizi rahatlatmaya, masaj sonrasında sauna ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap