Cinemaximum'un Tüm Şubelerinde Yıl Boyunca Geçerli Biletiniz 12,90tl

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 10.05.2013
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL!
12 Mayıs'ta Tekirdağ Mangal Festival'ine Davetlisiniz!
Hemen Al »
İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
41%
Fiyat
50 TL
Bugünün Groupon'uyla Tekirdağ Mangal Festival'ine davetlisiniz! İkincisi gerçekleştirilen festivalde dostlarınızla birlikte keyifli vakit geçirmek için Groupon'unuza bir göz atın! Temiz havada, eğlenceli, müzik dolu ve en önemlisi şehirden ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
56 TL
Konser: 'We Will Rock You'' Müzikali Ülker Sports Arena Sahnesi'nde

Bugünün Groupon'uyla rock müziğinin efsanevi ismi Queen'in en iyi şarkılarından oluşan ''We Will Rock You'' müzikali İstanbul'da! İngiltere'de aralıksız 12 yıldır kapalı gişe oynayan ve bugüne kadar 13 milyondan fazla seyirciye ulaşan We ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Boğaz'ın Mavi Sularının Üstünde Tekne Turu ve Mangal Keyfi

Bugünün Groupon'u ile masmavi sularının üstünde muhteşem bir yolculuk sizi bekliyor! Her cumartesi ve pazar kalkışlı Ada turları ile Boğaz'ın sakin yolarında yüzecek, açık büfe kahvaltı, 5 çayı ve mangalda akşam yemeğiniz ile keyfinizi iki ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
39 TL
Yeme/İçme: Radisson Blu Bosphorus'ta Anneler Günü'ne Özel Çay Saati ya da Akşam Yemeği!

Bugünün Groupon'u dünyaya gözünüzü açtığınız andan itibaren hep yanınızda olan ve sizi her türlü tehlikeye karşı sevgisiyle koruyan anneleriniz için geliyor! Annenize ne hediye alacağınızı buldunuz. Peki ya nereye götüreceksiniz? ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
56 TL
Konser: 10 Mayıs Cuma 'We Will Rock You'' Müzikali Ülker Sports Arena Sahnesi'nde

Bugünün Groupon'uyla rock müziğinin efsanevi ismi Queen'in en iyi şarkılarından oluşan ''We Will Rock You'' müzikali İstanbul'da! İngiltere'de aralıksız 12 yıldır kapalı gişe oynayan ve bugüne kadar 13 milyondan fazla seyirciye ulaşan We ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
599 TL
Spor: The One Terrace'ta Boğaz Nazır Spor Keyfi!

Boğaza karşı spor yapabileceğiniz, şık ve özel bir spor klübü ile tanışın! The One Terrace Sports Club, sizlere yepyeni bir spor deneyimi sunuyor! Açık havada yürüyüş, havuz, fitness, sauna ve daha pek çok hizmet bu Groupon ile sizi ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,50 TL
Sergi: "Piri Reis ve 1513 Dünya Haritası: 500 Yılın Gizemi" Sergisine Biletiniz!

UNESCO tarafından dünya kültürel miras tarihinin önemli varlıkları arasında gösterilen ve günümüze kalan en eski dünya haritalarından biri olan "Piri Reis ve 1513 Dünya Haritası: 500 Yılın Gizemi" isimli görkemli sergi Mimar Sinan Güzel ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
379 TL
Güzellik: Nişantaşı Estelit'te Epilasyon Paketleri!

Hem kadınlar hem erkekler için geçerli Groupon'unuzla Nişantaşı Estelit'te istenmeyen tüylerinize veda edin! Yaz kış pürüzsüz bir cilde sahip olmak etek, elbise ve şortlarınızı özgürce giymenin hayallerini kuruyorsanız rutin, sıkıcı tüy ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Yeme/İçme: İstinye Park, City's ve Aqua Florya AVM Balıkev'de Balık Ziyafeti!

Bugünün Groupon'uyla Balık Ev'in İstinye Park, Aqua Florya AVM ve City's şubelerinde denizden gelen tazecik lezzetler ile hazırlanmış zengin menü sizi bekliyor! Şık ve nezih atmosferi kadar taptaze leziz çeşitleriyle de size enfes bir öğün ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
44 TL
Yeme/İçme: Boğaza Karşı 2 Kişilik Enfes Menü!

İstinye Marina'daki Fish Park bugünün Groupon'uyla sizi ve sevdiklerinizi enfes bir sofraya davet ediyor! Alkollü içecek ile de tercih edebileceğiniz 2, 4 veya 6 kişilik menünüz ile Fish Park lezzetleri sizleri bekliyor! Alkolsüz İçecekli ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
23,90 TL
Hizmet: Car Wax'tan 18 Şubede Geçerli Araç Bakım Paketleri!

Bugünün Groupon'uyla Ataşehir Car Wax, aracınızı baştan aşağı temizleyecek uygulamalar sunuyor! Otomobilinizi uzman bir ekibe bırakın, göz alıcı parlaklığın ve temizliğin keyfini sürün! Groupon'unuzla aracınızı uzman ekibin güvenilir ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
119 TL
Kurs: Willy Yüzme Okulu'ndan 2 Derslik Birebir Yüzme Kursu!

Willy Yüzme Okulu tecrübeli eğitmenleriyle su korkunuzu yenmenize yardımcı oluyor ve birebir dersleriyle yüzme öğrenmenizi sağlıyor! 2, 4 veya 6 derste yüzme öğrenmek ve yüzme sporuyla tanışmak istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! Su ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
68 TL
Spa: Titanic Business Europe Bayrampaşa'da 5* Masaj ve Spa Keyfi!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da kendinizle baş başa kalacağınız, birbirinden güzel masajlarla rahatlayacağınız ve günlük spa kullanımıyla keyfinizi ikiye katlayacağınız bir gün yaşamaya davet ediyor! Her ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Sarıyer Atlıtur'da 2 Kişilik At Binişi ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla atların muhteşem dünyasıyla tanışın, kendinize Atlıtur'da yepyeni bir hobi edinin! Atların büyülü dünyasını yakından tanıyın ve Sarıyer'in muhteşem doğa havasında eşsiz kahvaltılıklarla kendinize ve sevdiklerinize ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
119 TL
Eğitim: STF Akademi ile 5 Haftalık Temel Fotoğrafçılık Eğitimi!

Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Akademisi ile 5 haftalık temel dijital fotoğrafçılık atölyesi sizi bekliyor! Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Akademisi; Ersin Alok, Kutup Dalgakıran, Zekai Demir, Sayfun Dura, Fırat Eryılmaz, Sezai Gülsen, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
36 TL
Yeme/İçme: 2 Kişilik Yöresel Serpme Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla nezih bir ortamda güne taptaze kahvaltılıklarla keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz! Yöresel lezzetlerle dolu serpme kahvaltınız Wooden House'ta sizleri bekliyor!   4 çeşit peynir 4 çeşit zeytin Bal Reçel çeşitleri ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
34 TL
The Green Park'ta Açık Büfe Brunch, Tüm Gün Havuz, Fitness ve Spa

Bugünün Groupon'u ile açık büfe brunch, tüm gün havuz, fitness ve spa kullanımı ile kendinizi şımartın! Sadece sevgiliniz ve kendinize ayırdığınız bir günün hayallerini kuruyorsanız The Green Park hayallerinizi gerçeğe çeviriyor! Taksim ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Maçka ve Şaşkınbakkal Chocolate Bistro'da Serpme Kahvaltı!

Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, organik meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne dersiniz? Bugünün ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
75 TL
Avcılar: DoubleTree by Hilton'da Masaj ve Spa!

Bugünün Groupon'u sizleri DoubleTree by Hilton Avcılar konforuyla rahatlamaya, dinlemeye davet ediyor! Seçeceğiniz 50 dakikalık 1 masaj ve spa kullanımıyla yenilenecek, iyi hissedeceksiniz! Masaj Seçenekleri Aromaterapi  Klasik İsveç  ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
18,90 TL
Güzellik: Sheraton Hair & Style ile Kendinizi Baştan Yaratın!

Bugünün Groupon'uyla sizlere Maslak Sheraton Hair&Style ile sizleri yenileyecek bakım paketleri geliyor! Uzun süredir tarzınızını yenilemek istiyor ancak cesaret edemiyorsanız işte şimdi tam sırası! Maslak Sheraton Hair&Style'da uzman ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap