Erken Rezervasyon: Fethiye|Alaçatı|Büyükada|Adrasan|Kaş|Dalyan

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 02.05.2013
Konaklama: Grand Milano Hotel 'de Sarımsaklı'nın Tadını Çıkarın!
Eğitim: Fethiye'de Teorik ve Pratik Konaklamalı Rüzgar Sörfü Eğitimi
Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Bugünün Groupon'uyla Sarımsaklı'da bulunan Grand Milano Hotel'de huzur dolu bir tatil sizi bekliyor! Tatil planları birbirini kovalıyor, kesin bir karar veremiyorsanız sizleri Sarımsaklı'da huzur ve konforun bir arada olduğu Grand Milano ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
47%
Fiyat
299 TL
Rüzgar estiği zaman şemsiyenizi bile ondan koruyamıyor musunuz? Bugünün Groupon'uyla belki şemsiyenizi korumayı öğrenemeyeceksiniz ama Uniwta Travel ile dalgaların üzerinde sörf yapmayı öğrenecek, rüzgarın dilinden anlayarak rotanızı ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
45%
Fiyat
289 TL
Fethiye'de Rafting, Rüzgar Sörfü, 12 Adalar Gezisi Sizi Bekliyor!

Bugünün Groupon'u sizi Uniwta Travel ayrıcalığı ile Fethiye'de 4 gün boyunca aktivitelerle dolu harika bir tura götürüyor. Heyecanın, adrenalinin ve keyfin zirvede olduğu turunuzu kaçırmayın! Caretta caretta'ların ülkemizdeki tek yerleşim ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
36%
Fiyat
499 TL
Girne Büyük Anadolu Oteli'nde Uçuş ve Transferler Dahil Tatil!

Bugünün Groupon'uyla unutamayacağınız bir Kıbrıs tatili sizleri bekliyor! Büyük Anadolu Oteli kalitesiyle tatil keyfine hazır olun! Kıbrıs turizminin başkenti Girne'nin en özel bölgelerinden birinde yer alan Büyük Anadolu Oteli, eşsiz bir ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
118 TL
Konaklama:Büyükada'da Doğa İçinde Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla şehirden uzaklaşmadan bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel'de doğa içinde çift kişilik tatil olanakları sizi bekliyor! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel, 350 kişilik bir aile işletmesi. ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
134,90 TL
Alaçatı Sörf Hotel'de 2 Kişilik Romantik Konaklama ve Ege Kahvaltısı!

Bugünün Groupon'uyla evinizdeki konfordan farkı olmayan Alaçatı Sörf Hotel'de sevdiğinizle birlikte üzerinizdeki tüm yorgunluğu atarak keyifli bir tatile çıkabilir, kuş cıvıltılarının arasında uyanarak keyifli bir tatile yelken ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
59 TL
Konaklama: Ağaç Evlerde 2 Kişi Konaklama ve Kahvaltı!

Tatilde gidilebilecek yerler listesinin başında yer alan Olympos'ta unutamayacağınız bir tatil sizleri bekliyor! Arzum Pansiyon'da kahvaltı dahil huzur dolu bir konaklama deneyimine davetlisiniz! Ağaç bungalov evlerde konaklayacağınız ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
149 TL
5* Büyükada Princess Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Sevdiğinizle hayatınıza renk katacak, uçsuz bucaksız bir manzara eşliğinde dolu dolu bir gün geçirmek, kendinize ve sevdiğinize özel zaman ayırmak kulağınıza hoş geliyorsa bu Groupon'u kaçırmayın! Büyükada'nın mistik ve nostaljik ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Alaçatı Koçlu Konağı'nda Huzur Dolu Tatil!

Bugünün Groupon'uyla gerçek bir Alaçatı konağında tatil yapın! Alaçatı Koçlu konağı hafta içi ve hafta sonu konaklama imkanları ve leziz ev yapımı kahvaltısıyla sizi bekliyor! Gerçek bir Alaçatı deneyimi için ideal bir otel olan Koçlu ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
119 TL
Ağva Mad Sea Beach Hotel'de Romantik Tatil Keyfi!

Uzun süredir sevdiğinizle planladığınız başbaşa tatil, bugünün Groupon'u ile doğa cenneti Ağva'da gerçekleşiyor! Mad Sea Beach Hotel'de eşsiz bir kaçamak sizi bekliyor! 4 Mevsim huzur vermekte olan doğasıyla İmrenli Köyü'nde İskele ... devamını gör.

İndirim
37%
Fiyat
69 TL
Konaklama: Adrasan'da Denize Sıfır Otelde 2 Kişi Konaklama ve Kahvaltı!

Tarihi Likya yolu ve Markis tepesine doğru yükselen zümrüt çam ormanının dibinde, her sabah ormanın kuş senfonisiyle uyanmak isteyenler için bugünün Groupon'u, Adrasan Erenler Otel'de kahvaltı dahil çift kişilik tatil sunuyor! Adrasan'a ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
180 TL
Sakız Adası Voulamandis House'ta Çift Kişilik Tatil!

Tatilinizi farklı bir atmosferde örneğin Yunanistan'ın incisi Sakız Adası'nda geçirmek ve muhteşem plajlarında sereserpe keyif yaparken masmavi denizin keyfini çıkarmak size de çok cazip geliyorsa Groupon'unuzu kaçırmayın! Sakız Adası'na ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
379 TL
Uniwta Travel ve Extathlon Diving Center'la Fethiye'de Teorik ve Pratik Dalış Eğitimi

Bugünün Groupon'u ile Ölüdeniz'in büyülü su altında dalış kampına davetlisiniz! Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun (TSSF) ve 83 ülke su altı federasyonunun üye olduğu CMAS tüplü dalış eğitimleri ile siz de su altı dünyasına güvenli ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
49 TL
Konaklama: Nehirevi'nde Huzur ve Adrenalin Bir Arada!

Bugünün Groupon'uyla Nehirevi'nde doğanın içerisinde adrenalin ve huzur dolu bir tatil sizi bekliyor! Farklı tatil arayışları içerisindeyseniz adrenalin ve huzuru bir arada arıyorsanız Nehirevi tam size göre! Nehirevi mükemmel doğada, ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
175 TL
Konaklama: Ramada İstanbul Asia Otel'de Dört Dörtlük Tatil!

İstanbul'un kalbinde dört dörtlük bir konaklama deneyimi için, bugünün Groupon'u sizi Ramada İstanbul Asia Otel'e davet ediyor! Modern bir dünya şehri olan İstanbul'a Ramada İstanbul Asia Otel, iş tatil, sağlık veya kutlama ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
299 TL
Konaklama: Utopia World Hotel'de Ultra Her Şey Dahil Konaklama ve Yaza Merhaba Turu

Bugünün Groupon'uyla Fest-i Vals yaza merhaba turu ile güneşin tadını çıkarın! Yazın gelmesi ile birlikte tatil hayalleri ve planları aklınızı kurcalıyor olabilir. Nereye gideceğiniz konusunda hala daha bir karar veremediyseniz sizleri ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
33 TL
Konaklama: Gümbet'te Her Şey Dahil Tatil!

Begonvillerin arasında, manzaralı odalarda her şey dahil konaklama paketiyle unutamayacağınız bir Bodrum tatili sizleri bekliyor! Groupon sizi Peda Gümbet Holiday Beach'e davet ediyor! Peda Gümbet Holiday Beach Hotel Bodrum'un en özel ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
45 TL
Konaklama: Bone Club SVS Alanya Her Şey Dahil Tatil Sizi Bekliyor!

Bugünün Groupon'u ile  Bone Club SVS Alanya'da her şey dahil tatil paketi sizi bekliyor! Her gün dışarıda cayır cayır yanan günneşe bakıp iç geçirip tatil planları kuranlardansanız plan yapmayı daha sonraya ertelemeden tatil rotanızı ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
179 TL
Konaklama: Krallara Layık 2 Kişilik Kahvaltı ve Konaklama!

Bugünün Groupon'u Beylerbeyi'nde krallara layık bir konaklama deneyimiyle buluşturuyor sizi. Butik otel konseptli Beylerbeyi Palace'ta 2 kişilik çok özel bir tatile davetlisiniz! Beylerbeyi Palace, 1876 yılında inşa edilmiş olup, dönemine ... devamını gör.

İndirim
27%
Fiyat
131 TL
Kamer Hotel'de Kahvaltı ve Akşam Yemeği Dahil 2 Kişilik Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla Çeşme Kamer Hotel'de sevdiğinizle birlikte romantik bir tatil yapabilir, her şeyin sizin için düşünüldüğü, rahatlığın ve konforun ön planda tutulduğu Kamer Hotel'de harika bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Çeşme'nin ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Olira Boutique Hotel&Spa'da 2 Kişilik Konaklama Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla eski bir tersaneden A sınıf butik otele dönüşen Olira Boutique Hotel&Spa'da denize sıfır konumuyla Bodrum'un en güzel noktalarından birinde sevdiklerinizle birlikte tatil keyfi yaşayabilirsiniz. Evinizin konforunu ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Tatil Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap