Fakir Hercules Baskül|Rowenta Ütü|Kanvas Saat|N-Desk Portatif Tarayıcı

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 28.05.2013
Fakir Hercules Baskül ile Vücudunuzu Keşfedin!
Rowenta Steamium DW9140 Ütü ile Ütüye Uzun Saatler Harcamayın!
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
34,90 TL
Yediğiniz çikolata kaç kalori, günde almanız gereken kalori miktarı ne gibi dertler bir yana; vücudunuzdaki yağ, kas ve kemik ölçümlerine karşı daha hassas olmanız gerekiyor. Bu Groupon ile tüm bu ölçümleri evinizde yalnızca dakikalar ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
35%
Fiyat
229 TL
Bugünün Groupon'uyla en sevilmeyen ev işleri listesinin bir numarası olan ütüye harcadığınız uzun saatleri arkanızda bırakabilir, onun sauna etkisi yaratan boğucu sıcağından kurtulabilirsiniz! Rowenta Steamium DW9140 ile ütü yapmak hızlı, ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
48%
Fiyat
25,90 TL
Simply Beautiful Collection'dan Cildinize Profesyonel Dokunuşlar!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Simply Beautiful Collection ile cildinize doğal, sağlıklı ve profesyonel dokunuşlar sunun!  Cildinize ferahlık, derinlemesine temizlik ve tazelik kazandıracak Simply Beautiful Collection ürünleri bir tıkla ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
37%
Fiyat
18,90 TL
Kanvas Tablo Saatler ile Duvarlarınız Modern ve Eğlenceli!

Duvarlar iç mekan ambiyanslarının güçlü temalarıdır ve küçük bir değişiklikle bile yaşam alanlarına zenginlik, estetik ve renk katabilirler. Bugünün Groupon'uyla duvarlarınızı boş bırakmayın, kanvas tablo saatler ile dilediğiniz odada size ... devamını gör.

İndirim
31%
Fiyat
139 TL
N-Desk F2D-632 Taşınabilir Tarayıcı ile Pratik Tarama İşlemleri!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, N-Desk F2D-632 Portatif Tarayıcı ile tüm tarama işlemlerinizi pratik kılın! N-Desk F2D-632 tarayıcı tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! N-Desk F2D-632 Taşınabilir Tarayıcı Ceket cebinize ya da el ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
11,50 TL
Doğa Mandıra'dan %100 Hakiki Dana Eti Kangal Sucuk!

Sofralarınızı, kahvaltılarınızı, pikniklerinizi doğal ve gerçek lezzetle buluşturmak için bugünün Groupon'una göz atın! Doğa Mandıra'dan %100 hakiki dana etinden kangal sucuklar kapınıza geliyor! %100 Hakiki Dana Eti Sucuk Etin en özel ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
33 TL
12'li Aksesuar Setiyle Samsung Galaxy S4'ünüz Kusursuz!

Bugünün Groupon'u Samsung Galaxy S4 sahiplerine muhteşem bir aksesuar seti sunuyor.  USB data kablosundan araç şarjına, ekran koruyucudan mikrofonlu kulaklığa 12'li aksesuar seti ile kaliteli iletişimi ve üst düzey performansı bir tıkla ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
0 TL
Fibabanka'dan %0,69 Faiz Oranı ve 5.000 TL'den Başlayan Tutarlarda İhtiyaç Kredisi!

Fibabanka'dan bugünün Groupon'una özel aylık %0,69 faizle 5000 TL'den başlayan tutarlarla 48 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi! Örnek Toplam Faiz Maliyet Tablosu  ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
28,90 TL
Swarovski Gems® Love of Swan veya Elegant Two Heart Kolye!

Şıklığınızı zarif bir kolye ile tamamlamak isterseniz bugünün Groupon'una bir göz atın! Swarovski Gems® ile kuğu zarafeti ya da kalp şeklinde ışıltı sizlerle! Swarovski Gems® kolyelerini gün içinde rahatça kullanabileceğiniz gibi ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
39,40 TL
Gillette Fusion ProGlide Tıraş Makinesi + 5 Yedek Bıçak ile Hızlı ve Rahat Tıraş!

Sinekkaydı ve rahat bir tıraş için Gillette Fusion'a güvenin! Bugünün Groupon'uyla tıraş artık bir keyif haline geliyor! Gillette Fusion ProGlide 4'lü tıraş seti tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! Gillette'in En İnce ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
44 TL
21'li Aksesuar Setiyle iPhone'unuz Kusursuz!

iPhone'unuzun tüm fonksiyon ve özelliklerinden tam performans almak ve her an yüksek verim alabileceğiniz koşullarla buluşturmak istiyorsanız 21'li aksesuar seti sizi bekliyor! Bugünün Groupon'uyla iPhone'unuzun ihtiyaç duyabileceği tüm ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
23,90 TL
Termal Sauna Şort ve 500 gr. Lut Gölü Tuzu ile Yorulmadan İncelin!

Gün boyu selülit masajı yaptırmak için tam zamanlı bir masöz tutabilir veya bu Groupon ile Termal Sauna Şortu ve termal tuzuna sahip olabilirsiniz! Yaza kadar ekstra çaba sarfetmeden selülitlerinizden kurtulun! Termal Sauna Şort Doğal ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
29 TL
Ultra Emici Clean Step Mat Kapı Önü Paspas ile Tek Adımda Temizlik!

Yeni evinize taşınıp kapı önüne, üstünde neşeli "Hoşgeldin" yazan paspasınızı koyduğunuzda davetli listenize binlerce zararlı bakteri ve pislik de eklenmiş oluyor. Günümüzde, "kapı önü ayakkabı tepecikleri" yerini "Hiç çıkarma canım, zaten ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
14,90 TL
%100 Doğal İçerikli Slimm Fit Zayıflama Bandı ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla efor sarfetmeden incelme konforuna sahip olun! %100 doğal içeriğie sahip Slimm Fit zayıflama bandı ile günlük yaşamınıza devam ederken dilediğiniz bedene kısa sürede kavuşmanın keyfini sürün! Kullanımı oldukça kolay ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
23,90 TL
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül ile Efor Sarfetmeden Kilo Verin!

Bugünün Groupon'uyla sağlığınızı koruyarak, kısa sürede ve ağır egzersizlerle efor sarfetmeden hayal ettiğiniz vücuda sahip olabilirsiniz. L-Carnitine yağ yakıcı kapsül güçlü formülasyonuyla vücudunuzun forma girmesini, bölgesel fazlalık ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
23,90 TL
Tereson ile Bu Yaz Terlemeye Son!

Güneş ve yaz sıcakları içinizde sadece güzel duygular uyandırmıyor, terleme endişesi günlerinizin neşesini çalıyorsa, bu hırsızı etkisiz hale getirebilmeniz için bugünün Groupon'una göz atın! Tereson ile terlemeyi önleyin! Tereson Sprey ... devamını gör.

İndirim
80%
Fiyat
18 TL
360° Dönebilen iPad Kılıfı ve Standıyla iPad'iniz Daha Kullanışlı!

iPad'inizin ilk günkü halini uzun yıllar korumasını istiyorsanız bugünün Groupon'u maksimum korumayı estetik kılıflarla sizinle buluşturuyor. 360° Dönebilen iPad Kılıfı Kadife içi yüzeyi ile iPad'inizi çizilmelere, kaliteli dış yüzeyi ile ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
93 TL
3000 Oyunlu Thomas Heisen Taşınabilir Oyun Konsolu ile Sınırsız Eğlence!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Thomas Heisen oyun konsoluyla dilediğiniz alanda sınırsız eğlencenin tadını çıkarın! 4 farklı renk seçeneğine sahip 3000 oyun yüklü oyun konsolu tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Güneşin Zararlı Etkilerinden Vichy Kalitesiyle Korunun!

Cildinizi zararlı UVA+UVB ışınlarından, kahverengi lekelerden ve güneşe bağlı erken cilt yaşlanmasından Vichy kalitesiyle korumak istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! Suya dayanıklı Vichy Capital Soleil SPF 50+ güneş kremi ile bu yaz ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
13,90 TL
%100 Bitkisel İçerikli Hürrem Hamam Otu ile İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm!

Bugünün Groupon'u istenmeyen tüylere geleneksel ve kökten bir çözüm sunuyor! Osmanlı Dönemi'nde sultanların da kullandığı Hürrem hamam otu yağını kapınıza getiriyor! Kısa sürede istenmeyen tüylerinizden kurtulmak, acısız ve zahmetsiz bir ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Cepli Armut Minderler ile Eğlenceli ve Konforlu Alanlar!

Armut minderlerle dekore edilmiş bir kafeye gittiğinizde rahatınızı bozmamak için gece yarısı işletme sahipleriyle birlikte mekandan ayrılmak zorunda kalıyorsanız bugünün Groupon'unu yakalayın, minder konforunu evinize taşıyın, ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap