Fenerbahçe'de Serpme Kahvaltı|Garden Park'ta VIP Havuz|Riva Paintball

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 24.05.2013
Yeme/İçme: Fenerbahçe Ci Sports'ta Sınırsız Çay Eşliğinde 2 Kişilik Serpme Kahvaltı
Aktivite: Polonezköy'de VIP Havuz Keyfi!
Hemen Al »
İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Bugünün Groupon'uyla Fenerbahçe Ci Sports'ta enfes bir kahvaltı keyfi sizi bekliyor! Kahvaltı keyfinizi dostlarınızla birlikte enfes lezzetlerden oluşan bir sofra ile taçlandırmaya ne dersiniz? Fenerbahçe lokasyonlu Ci Sports'ta sizler ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
56%
Fiyat
199 TL
Bugünün Groupon'u Polonezköy Green House Garden Park'ta eşsiz bir havuz keyfi sunuyor. Tüm arkadaşlarınızı çağırın ve 6 kişilik havuz kullanımı, loca kullanımı ve enfes Steak Burger'lerinizin tadını çıkarın! Steak Burger Menü 6 adet ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
56%
Fiyat
8,90 TL
Aktivite: Beykoz Riva Paintball'da Heyecan Dolu Oyun Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla Riva Paintball'da adrenalin, hız ve lezzet sizleri bekliyor! Eğlence, macera, korku ve heyecanın zirvesinde nefes nefese bir mücadele yaşamak istiyorsanız Paintball çılgınlığına siz de katılın! Kahvaltı Menünüz Beyaz ... devamını gör.

İndirim
89%
Fiyat
34 TL
Güzellik: Este Almond Acıbadem'de Soğuk Lipoliz ile İncelin!

Bugünün Groupon'u Este Almond Acıbadem kalitesiyle zahmetsizce kilo verdirecek uygulamaların en mucizevi olanıyla; yani soğuk lipoliz ile tanıştırıyor! Direkt olarak yağ hücrelerini hedefleyen ve vücuttaki hiçbir dokuya ve dolaşım ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
28 TL
Eğitim: Fotografine'den Temel Fotoğraf Eğitimi ve Büyükada Gezisi!

Bugünün Groupon'uyla Fotografine'nin deneyimli eğitmenlerinden fotoğraf makinesinin sırlarını, iyi çekim yapabilmenin püf noktalarını ve çekeceğiniz fotoğrafların ışık ve renk özelliklerini ayrıntılarıyla öğrenebilirsiniz. Yeni bir DSLR ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
119 TL
Konaklama: Büyükada'da Romantik Tatil ve Plaj Kullanımı

Bugünün Groupon'uyla şehirden uzaklaşmadan bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel'de doğa içinde çift kişilik tatil olanakları sizi bekliyor! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel, 350 kişilik bir aile işletmesi. ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Aktivite: Radisson Blu Hotel İstanbul Asia'da Havuz Girişi ve İçecek!

Bugünün Groupon'uyla Ataşehir Radisson Blu Hotel İstanbul Asia'nın muhteşem havuzunda İstanbul'un sıcaklarından bir nebze olsun uzaklaşabilir, sevdiklerinizle birlikte içeceklerinizi yudumlarken havuz başında keyif yapabilirsiniz. Tatil ... devamını gör.

İndirim
27%
Fiyat
64,90 TL
Bakım: 17 Şubede Geçerli Klima Gazı Dolumu ve Klima Performans Testi!

Günün Groupon'uyla aracınızı yaz şartlarına hazırlayın!  Groupon, sizi, güvenli bir yolculuk için, Türkiye'de ilk araç check-up'ını başlatan Speedy'de periodik araç bakımına davet ediyor! Speedy'nin 17 şubesinde geçerli olan klima sistemi ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Maçka ve Şaşkınbakkal Chocolate Bistro'da Serpme Kahvaltı!

Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, organik meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne dersiniz? Bugünün ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
69 TL
Yeme/İçme: Çınaraltı'nda Balık Ziyafeti!

Bostancı Çınaraltı'nda sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz enfes bir balık sofrası sizleri bekliyor! 2 kadeh alkollü içeceğin de eşlik edeceği lezzet dolu bir menü için Çınaraltı'na davetlisiniz! Seçeceğiniz 3 Adet Meze Acılı ezme Semizotu ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
43,90 TL
Kurs: Mavi Deniz Yatçılık'ta Yelken Eğitimi!

Yelkenle tanışıp, denizin sonsuz dünyasına ilk adımı atma imkanı Groupon'dan! Günün Groupon'u sizi Mavi Deniz Yatçılık Okulu'nda Yelkenle tanışma eğitimine davet ediyor! Yelken ve yatçılık hakkında bir fikir vermesi için oluşturulan bu ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
16 TL
Etkinlik: 1 Haziran'da Emre Kınay ve Sinema Senfoni ile Kabare!

Bugünün Groupon'u sizi dizilerden, tiyatro oyunlarından ve filmlerden tanıdığınız Emre Kınay ve Sinema Senfoni ile Sandıktan Kabare'ye davet ediyor! Profesyonel bir orkestra eşliğinde anılarını da içine kattığı, film müzikleri, şarkılar ve ... devamını gör.

İndirim
66%
Fiyat
48 TL
Yeme/İçme:Fenerbahçe Ci Sports'ta Alkollü İçecek Eşliğinde 2 Kişilik Zengin Menü

Bugünün Groupon'uyla Fenerbahçe'de muhteşem bir akşam yemeğine davetlisiniz! Bu akşam yemeğinizde kadehte içecekleriniz eşliğinde enfes İtalyan lezzetleri ile muhteşem bir ziyafet yaşamaya ne dersiniz? Fenerbahçe lokasyonlu Ci Cafe'de ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
33,90 TL
Yeme/İçme: Moda Spor Kulübü'nde 2 Kişilik Açık Büfe Pazar Brunch'ı!

Bugünün Groupon'uyla Moda Spor Kulübü'nde enfes bir kahvaltıya davetlisiniz! Sunduğu zengin çeşitleri ve şık dekorasyonuyla Kadıköy'ün seçkin mekanlarından birinde Pazar gününe yakışır bir başlangıç yapabilirsiniz. Açık Büfe Brunch İçeriği ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
68 TL
Kurs: 3 Şubede Geçerli Bora Sürücü Kursu Direksiyon Eğitimi

Arabanızı güvenle kullanmak ve direksiyon başında ustalaşmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Bora Sürücü Kursu'ndan iki, dört ya da altı derslik direksiyon kursuyla hakimiyetinizi artırın! 1982 yılından beri binlerce kişinin ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
98 TL
Spor: Reformer Pilates ile Esneklik Kazanın!

İstanbul Bağdat Caddesi'nde 2008 yılında kurulan P&P Cadde'de, her türlü yaş grubu ve kondisyondaki katılımcılara yönelik özel Reformer Pilates dersleri ile bugünün Groupon'unda!  Yüksek kalitede, güvenli, spor disiplinine uygun Pilates ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Seyr-et'te Boğaz Manzaralı 2 Kişilik Serpme Van Kahvaltısı!

Günlük koşturmacalarınızın içerisinde işinize veya okulunuza yetişmek için ayak üstü simit, tost ya da gevrek yiyerek günün en önemli öğünü olan kahvaltıyı sürekli geçiştiriyorsanız Nakkaştepe'de konumlanan ve enfes bir Boğaz manzarasına ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
59 TL
Masaj: Kartal Emex Otel Espace Spa'da Masaj ile Bedeninizi Rahatlatın!

Bugünün Groupon'uyla Emex Otel Espace Spa'da yorgun düşen bedeninizi rahatlatmak için profesyonel dokunuşlarla tam 40 dakika boyunca rahatlayacağınız İsveç masajı yaptırabilir, dilerseniz de sevdiğinizle birlikte VIP Suit'te farklı masaj ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
19 TL
Bakım: Magic Touch'ta Modern Manikür-Pedikür, Spa Bakım ve Peeling

Bugünün Groupon'uyla Magic Touch ile bakımlı el ve ayak tırnaklarına sahip olabilirsiniz! Yaz gelmesi ile birlikte kapalı ayakkabılarınızı rafa kaldırıp, sandalet ve topuklu ayakkabıları meydana çıkarmakla iş bitmediğinin farkındasınızdır. ... devamını gör.

İndirim
63%
Fiyat
23,90 TL
Yeme/İçme: Sınırsız Çay Eşliğinde 2 Kişilik Kahvaltı Tabağı!

Değirmen Pastanelerinin Göztepe şubesinde güne zinde başlamanızı sağlayacak enfes bir kahvaltı sofrası sizleri bekliyor! Kahvaltının günün altın öğünü olduğunu düşünenlerdenseniz bu Groupon'a bir göz atın!   Beyaz peynir Kaşar peynir Tulum ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap