Günay Restaurant'ta Muazzez Ersoy ve Hasan Yıldırım / Eser Premium Hotel &Spa'da Brunch / Galaxy S3 Mini

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Muazzez Ersoy'la müzik dolu bir gece! 11 Mayıs Cumartesi Akşamı Günay Restaurant'ta Muazzez Ersoy ve Hasan Yıldırım'ın sahne alacağı muhteşem gece ve Limitsiz Alkollü İçecekten oluşan Enfes Menü sadece 199 TL!
Eser Premium Hotel &Spa'da; Anneler Günü'ne Özel Açık Büfe Brunch Menüsü 50 TL yerine sadece 25 TL!
Galaxy S3 Mini Mavi ve Beyaz Renk seçenekleriyle 999 TL yerine grupfoni günün fırsatıyla 665 TL!
Ruhunuzu Periler Diyarı'nda dinlendirin! Buket Cave Hotel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama fırsatları 79 TL'den başlayan fiyatlarla! (Oda, Transflerler, Balon Turu, Bölge Turları ve Türk Gecesine Katılım seçenekleri ile!)
Huzurun en doğal adresi.. Ağva Küçük Ev Motel'de 2 kişi 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama, nehir kenarında Kahvaltı ve Odaya Meyve Tabağı hafta içi günlerde 179 TL; hafta sonları 229 TL!
Karada demir atmak isteyenler için mükemmel tatil fırsatı! Villa DanLin Göcek'te; 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı 189 TL yerine sadece 99 TL!
Anadolu Yakası'nda keyif ve huzurun adresi! Rhisos Hotel-Bostancı'da Kahvaltı ve Spa Kullanımı ile birlikte; 2 Kişi 1 Gece Konaklama 139 TL, 2 Kişi 2 Gece Konaklama 269 TL! (2 ay boyunca geçerli!)
Anneler Günü'nde annenize lezzet yüklü enfes hediye grupfoni'de! Çikolatasepeti.com'dan yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 25 TL değerindeki Hediye Çeki sadece 3 TL!
Mondo Ristorante'de; Mozarella Peynirli, Mantarlı Steak ve 2 Kadeh İtalyan Şarabı ile 2 kişilik Akşam Yemeği 49 TL! Açık Büfe Öğle Yemeği 12 TL!
Boğaz'ın tam ortasında unutamayacağınız Serpme Kahvaltı Keyfi! Bosfor 34'te; 25 çeşitten oluşan Açık Büfe Kahvaltı 60 TL yerine sadece 30 TL!
Nehir kenarında kahvaltı keyfi! Ağva Küçük Ev Restaurant'ta Sınırsız Çay eşliğinde Köy Kahvaltısı Hafta içi günlerde 17,50 TL; Hafta sonları 19,90 TL!
Mobil kampanya platformu Adwin ile yepyeni bir deneyime hazır olun!Adwin Büyük Çekilişinde Toyota GT86 ve sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayın!
Küçükyalı Nanna Restaurant'ta her Pazar enfes lezzetlerden oluşan Brunch keyfi 55 TL yerine 29,90 TL! (2 Ay boyunca geçerli!)
Cafe de Paris Asmalımescit'te Fransız lezzet rüzgarları estiren Özel Menü 120 TL yerine sadece 59 TL! (2 Yerli İçecek dahil!)
Nes Club'da Bayanlara Özel Hamam Sefası Hafta içi Kullanım 24,90 TL, Hafta sonu kullanım 30 TL! (Hamam, Sauna, Buhar Odası, Şok Havuzu, Sıcak Yüzme Havuzu, Jakuzi, Havuz ve Fitness Aletleri Kullanımı dahil!)
Tatil keyfinizi zirvelerde yaşayın! Ilgaz Mountain Resort Hotel'de 1 Kişi 1 Gece Tam Pansiyon Konaklama 198 TL yerine 99 TL! (30 Aralık'a kadar haftanın her günü geçerli!)
Evinizde farklı ve modern çizgiler... Yemek masasına donüsebilen Karizma Akıllı Orta Sehpa 490 TL yerine %60 grupfoni fırsatıyla sadece 199 TL! (Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo!)
Yeşilin her tonuyla doğanın kusursuzluğu karşısında sağlıklı ve keyif yüklü bir tatil! Obam Termal Resort Otel & Spa'da 2 Kişi 1 Gece Konaklama, 1 Saat özel Aile Termal Havuz Kullanımı ve Odaya Meyve İkramı 380 TL yerine sadece 189 TL!
3 Adet Çeyrek Altın Özel Kutusunda ve 3 TAKSİTLE 499,9 TL yerine sadece 489 TL! (Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo!)
3 Adet Çeyrek Altın Özel Kutusunda ve 6 TAKSİTLE 510 TL yerine sadece 500,9 TL! (Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo!)
Üçyüz yıllık Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Hamam sefası hafta içi ve hafta sonu kullanım seçenekleri ile 59 TL'den başlayan fiyatlarla! (İLK 100 KİŞİYE ÖZEL İNDİRİMLER!)
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
Mecidiyeköy Profilo Avm Time Out Bowling'te; 2 oyunluk Bowling Kullanımı Hafta İçi 9,90 TL, Hafta sonu 13,90 TL; 1 saatlik Bilardo veya Playstation Kullanımı Hafta İçi 5 TL, Hafta sonu 7 TL!
Cindy Güzellik'te; İstenmeyen tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı 4 seanslık Uygulama 400 TL yerine sadece 9,90TL!
Mükemmel yemekler, butik lezzetler ekibi... Beef & Chicken'da Chicken Special, Beef Special, Hamburger & Wrap, Pizza, Köfte, Mantı ve Salata menüleri 10,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (6 şubede geçerli!)
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap