Haftanın En Çok Satan Fırsatları

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Nefes kesici manzarası ile Kız Kulesi Kuledebar'da Peynir Tabağı, Ara Sıcaklar ve 1 Şişe Şarap eşliğinde 2 KİŞİLİK ROMANTİK SPESİYAL MENÜ 170 TL yerine 109 TL! (20 Haziran'a kadar geçerli!)
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 39,90 TL! (Temmuz ayına kadar her Cumartesi - Pazar geçerli!)
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
Deniz, kum ve güneş! İstanbul'un en güzel plajı SOLAR BEACH'e Sezonluk Üyelik fırsatları 149 TL'den başlayan fiyatlarla! (30 Eylül'e kadar geçerli)
SEZEN AKSU, SERTAB ERENER, TEOMAN, SILA, GRİPİN, Malt, Pinhani, Bedük ve Bulutsuzluk Özlemi ile İTÜFEST'13 Tek Gün ve Kombine Biletleri grupfoni'de!
SUADA CLUB'da 2 Kadeh Yerli Alkollü İçecek eşliğinde yaza özel Akşam Yemeği Menüsü 130 TL yerine sadece 65 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Bu yaz denizin ve güneşin keyfini İstanbul'da çıkarın! Sarıyer Demirciköy Uzunya Beach'e Giriş; hafta içi günlerde 35 TL, hafta sonları 49 TL! (Yöresel Serpme Köy Kahvaltısı, Şezlong, Şemsiye, Duş, Otopark ve Soyunma Kabinleri Kullanımı dahil!)
İstanbul yazlarının vazgeçilmez mekanı Tırmata Beach Club'a TÜM 2013 YAZ SEZONU boyunca "ÇİFT KİŞİLİK SINIRSIZ PLAJ GİRİŞ KARTI" 149,90 TL'den başlayan fiyatlarla grupfoni fırsatında!
Karşı konulmaz lezzetlerle dolu hafta sonu kahvaltı keyfi grupfoni'de! Caliente Garden Legend Otel Polonezköy'de Açık Büfe Kahvaltı 1 Kişilik 13,50 TL; 2 Kişilik 26 TL; 4 Kişilik 50 TL!
Ağva Gizlibahçe Restaurant'ta Sınırsız Çay eşliğinde Açık Büfe Köy Kahvaltısı ve Nehirde Tekne Gezisi 60 TL yerine 34,90 TL! (15 Kasım'a kadar haftanın her günü geçerli!)
Efsane lezzetler ile muhteşem bir gün sizi bekliyor! Küçük Çamlıca O Ağacın Altı Bambi Cafe Garden'da Sınırsız Çay eşliğinde Kahvaltı keyfi 20 TL yerine 9,90 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Nes Club'da Bayanlara Özel Hamam Sefası Hafta içi Kullanım 24,90 TL, Hafta sonu kullanım 30 TL! (Hamam, Sauna, Buhar Odası, Şok Havuzu, Sıcak Yüzme Havuzu, Jakuzi, Havuz ve Fitness Aletleri Kullanımı dahil!)
Muhteşem doğaya karşı keyifli bir gün! Tatilmod'dan Günübirlik Abant - Maşukiye - Sapanca Turu 89 TL yerine sadece 38 TL! (Öğlen ve Akşam Yemeği dahil!)
Asırlık çınar ağaçları altında enfes kahvaltı menüsü bu fırsatta! Emirgan Korusu Meyyali Restaurant'ta Limitsiz Çay, Kahve ve Konsantre Meyve Suları eşliğinde bol çeşitli Açık Büfe Kahvaltı Menüsü 45 TL yerine sadece 26,90 TL!
Sapanca Gölü'nün hemen kıyısında bulunan Green Blue'da Sınırsız Çay ile Geleneksel Serpme Kahvaltı 30 TL yerine %51 grupfoni indirimi ile sadece 14,90 TL!
Suadiye'de kahvaltı keyfi! Suadiye Park Mirror Bistro'da Açık Büfe Kahvaltı keyfi 42 TL yerine %50 grupfoni fırsatı ile sadece 21 TL! (2 Haziran 2013 tarihine kadar her hafta sonu geçerli!)
Panbörekspress'in çok özel lezzetleri Klasik, Akdeniz ya da Çiftlik çeşitleri arasından seçeceğiniz bir tanesi, Yaprak Sarma, Tulumba Tatlısı ve 1 Litre Kola 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Üçyüz yıllık Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Hamam sefası hafta içi ve hafta sonu kullanım seçenekleri ile 59 TL'den başlayan fiyatlarla! (İLK 100 KİŞİYE ÖZEL İNDİRİMLER!)
Mükemmel yemekler, butik lezzetler ekibi... Beef & Chicken'da Chicken Special, Beef Special, Hamburger & Wrap, Pizza, Köfte, Mantı ve Salata menüleri 10,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (6 şubede geçerli!)
Pürüzsüz bir ten hayal olmaktan çıkıyor! Galata Alman Hastanesi'nde; İstenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayacak 1 yıllık Uygulama 650 TL yerine sadece 99 TL!
Mecidiyeköy Profilo Avm Time Out Bowling'te; 1 saatlik Bilardo veya Playstation Kullanımı Hafta İçi 5 TL, Hafta sonu 7 TL; 2 oyunluk Bowling Kullanımı Hafta İçi 9,90 TL, Hafta sonu 13,90 TL!
Heyecan, hız ve adrenalin! Zincirlikuyu Carting Park'ta 8 dakikalık Go Kart Heyecanı 18 TL yerine %50 grupfoni indirimiyle sadece 9 TL!
Cindy Güzellik'te; İstenmeyen tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı 4 seanslık Uygulama 400 TL yerine sadece 9,90TL!
Yenilenmenin tam zamanı! Göztepe NK Med Güzellik'te; Profesyonel Cilt Bakımı sadece 14,90 TL!
Yeşil ile huzurun buluştuğu nokta... Polonez Park Otel'de 2 Kişi 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama Hafta içi günlerde 140 TL yerine 89 TL; Hafta sonları 199 TL yerine 139 TL!
Ağva Kurfal Otel'de Mayıs Ayı boyunca 2 Kişi 1 Gece Konaklama, Organik Köy Kahvaltısı, Açık Havuz Kullanımı ve Hamak Keyfi; hafta içi günlerde 139 TL; hafta sonları 159 TL!
İstanbul'un yanıbaşında keyifli bir tatil.. Büyükada Yıldızlar Evi Otel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı Cumartesi günleri 125 TL; Cumartesi hariç haftanın diğer günlerinde 69 TL!
Ağva Ekoland Otel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama fırsatları 99 TL'den başlayan fiyatlarla! (Balayı Paketleri ve farklı konaklama seçenekleri ile!)
Bir vapur yolcuğu uzaklığında ufak bir tatil keyfi.. Büyükada Yörükali Tesisleri'nde 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı 180 TL yerine 99 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap