Haftanın En Çok Satan Fırsatları

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Tatile gidemeyecek olanlara grupfoni'den kaçırılmaycak fırsat! Ataköy Marina Nossa Costa'da Havuz Girişleri; Hafta İçi Kullanımlar için 60 TL yerine 34,90 TL; Hafta Sonu Kullanımlar için 75 TL yerine 39,90 TL!
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 39,90 TL! (Temmuz ayına kadar her Cumartesi - Pazar geçerli!)
Deniz, kum ve güneş! İstanbul'un en güzel plajı SOLAR BEACH'e Sezonluk Üyelik fırsatları 149 TL'den başlayan fiyatlarla! (30 Eylül'e kadar geçerli)
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
SUADA CLUB'da 2 Kadeh Yerli Alkollü İçecek eşliğinde yaza özel Akşam Yemeği Menüsü 130 TL yerine sadece 65 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Nefes kesici manzarası ile Kız Kulesi Kuledebar'da Peynir Tabağı, Ara Sıcaklar ve 1 Şişe Şarap eşliğinde 2 KİŞİLİK ROMANTİK SPESİYAL MENÜ 170 TL yerine 109 TL! (20 Haziran'a kadar geçerli!)
Sefaköy Radisson Blu Hotel içindeki Kaya Spor Merkezi'nde Fitness Üyelikleri 1-3-6 ay ve 1 yıllık üyelik seçenekleri 99 TL'den başlayan fiyatlarla!
Bu yaz denizin ve güneşin keyfini İstanbul'da çıkarın! Sarıyer Demirciköy Uzunya Beach'e Giriş; hafta içi günlerde 35 TL, hafta sonları 49 TL! (Yöresel Serpme Köy Kahvaltısı, Şezlong, Şemsiye, Duş, Otopark ve Soyunma Kabinleri Kullanımı dahil!)
Büyükada Yörük Ali Turistik Tesisleri'nde 1 Kişi Plaj Girişi, Şezlong, Şemsiye, Duş, Kabin kullanımı, Ulaşım, ve Hamburger Menü 40 TL yerine 21,90 TL!
Polonezköy Hayal Bahçesi'nde doğayla iç içe Sınırsız Çay eşliğinde Serpme Kahvaltı keyfi 30 TL yerine 14,90 TL! (2 Kişilik ve 4 Kişilik seçenekleri ile!)
En keyifli Pazar kahvaltısı bol çeşitli menüyle Kanlıca Paysage Restaurant'ta! Açık Büfe Brunch Keyfi 45 TL yerine sadece 29 TL!
Aqua Florya AVM Memnuni Restaurant'ta; Adana Kebap'tan Urfa Kebap'a, Kabak Tatlısından İncir Tatlısına Sultanlara layık menü 24,90 TL!
Panbörekspress'in çok özel lezzetleri Klasik, Akdeniz ya da Çiftlik çeşitleri arasından seçeceğiniz bir tanesi, Yaprak Sarma, Tulumba Tatlısı ve 1 Litre Kola 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Mükemmel yemekler, butik lezzetler ekibi... Beef & Chicken'da Chicken Special, Beef Special, Hamburger & Wrap, Pizza, Köfte, Mantı ve Salata menüleri 10,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (6 şubede geçerli!)
Asırlık çınar ağaçları altında enfes kahvaltı menüsü bu fırsatta! Emirgan Korusu Meyyali Restaurant'ta Limitsiz Çay, Kahve ve Konsantre Meyve Suları eşliğinde bol çeşitli Açık Büfe Kahvaltı Menüsü 45 TL yerine sadece 26,90 TL!
Efsane lezzetler ile muhteşem bir gün sizi bekliyor! Küçük Çamlıca O Ağacın Altı Bambi Cafe Garden'da Sınırsız Çay eşliğinde Kahvaltı keyfi 20 TL yerine 9,90 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Nehir kenarında kahvaltı keyfi! Ağva Küçük Ev Restaurant'ta Sınırsız Çay eşliğinde Köy Kahvaltısı Hafta içi günlerde 17,50 TL; Hafta sonları 19,90 TL!
Sapanca Gölü kenarındaki Sapanca Gölevi'nde Sınırsız Çay eşliğinde Açık Büfe Kahvaltı 35 TL yerine 19,90 TL! (2 Kişilik ve 4 Kişilik seçenekleri ile!)
Ege'nin meşhur lezzeti grupfoni'de! Çöpçü Şerifali'de 1 Porsiyon Manisa Kebabı, Çöp Şiş ya da Köfte ile oluşan leziz menüler sadece 12,90 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Anadolu Feneri Taşlıhan Restaurant'ta Peynir çeşitlerinden Sıcak İkramlara; Tatlılardan Yumurtaya en lezzetli Açık Büfe Kahvaltı Menüsü Sınırsız Çay eşliğinde 40 TL yerine sadece 19 TL!
Üçyüz yıllık Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Hamam sefası hafta içi ve hafta sonu kullanım seçenekleri ile 59 TL'den başlayan fiyatlarla! (İLK 100 KİŞİYE ÖZEL İNDİRİMLER!)
Kartal Ünlüer Restaurant'ta Sınırsız Çay, Sınırsız Omlet ve Börek çeşitleri ile Açık Büfe Kahvaltı 30 TL yerine sadece 17,50 TL!
Tırnak mantarı çözümünde son teknoloji olan PinPointe, Türkiye'de ve Fulya Ayak Cerrahisi Merkezi'nde! 1 seansta tırnak mantarına son verecek bu uygulama 1250 TL yerine sadece 750 TL!
Kuzguncuk Vira Restaurant'ta Boğaz Manzarası ve Canlı Müzik eşliğinde 2 Kişilik leziz Yemek Menüsü 120 TL yerine 69 TL! (4 Kişilik 129 TL!)
Bağdat Caddesi Dream Day Spa Center'da bay ve bayanlar için Masaj seçenekleri 1 Kişi 59 TL, 2 Kişi 110 TL! (İLK 20 KİŞİ İÇİN EKSTRA İNDİRİMLE 1 Kişi 55 TL!)
Yenilenmenin tam zamanı! Göztepe NK Med Güzellik'te; Profesyonel Cilt Bakımı sadece 14,90 TL!
Aşırı Terlemeye karşıTereson Terleme Önleyici Sprey 25 TL, Tereson Ayak Kokusu Önleyici Krem ise sadece 14,90 TL!
Yeniköy F. Erdilli Gourmet Slow Food'da Balık Kokoreç, Levrek ya da Çupra seçeneklerinden biri ve Soft İçecek ile leziz Balık Menüsü 40 TL yerine 19,90 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Günlük hayatınızın her alanında en büyük yardımcınız olan telefonlarınız Flip Cover ile hem çok şık hem de çok sağlam! Flip Cover Kılıflar 49 TL yerine %80 grupfoni fırsatıyla sadece 9,90 TL!
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap