İstanbul'un En İyi Kahvaltıları: Cihangir|Suadiye|Hisar|Kanlıca|Cadde

Günlük İstanbul - Avrupa Özel Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa Özel 03.05.2013
Yeme/İçme: Boğaza Nazır Açık Büfe Kahvaltı!
Yeme / İçme: Cihangir San Lazzaro Trattoria'da 2 Kişilik İtalyan Kahvaltısı!
Hemen Al »
İndirim
34%
Fiyat
29,90 TL
Bugünün Groupon'u sizleri denizin mavisi ile yeşilin birleştiği noktada enfes bir kahvaltıya davet ediyor. Paysage'da 120 çeşitten oluşan açık büfe kahvaltınızla Boğaz'a karşı keyif sizleri bekliyor! Denizin mavisi ile yeşilin birleştiği ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
53%
Fiyat
28 TL
Alışılmış lezzetlerin dışında, farklı bir kahvaltı deneyimi arıyorsanız günün Groupon'u tam size göre! Groupon'unuz sizi, San Lazzaro Trattoria'da İtalyan kahvaltısı lezzetiyle buluşturuyor! Kahvaltınız Jambon veya Bresaola (Güneşte ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Maçka ve Şaşkınbakkal Chocolate Bistro'da Serpme Kahvaltı!

Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, organik meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne dersiniz? Bugünün ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
56%
Fiyat
24,90 TL
Yeme/İçme: King Chubby'de 2 Kişilik Kralın Kahvaltısı!

King Chubby'de enfes bir kahvaltı sizi bekliyor! Yemek yemeyi fizyolojik ihtiyaçtan zevke dönüştüren ender isimlerden biri olan King Chubby'de sizleri birinden güzel lezzetler bekliyor! Bağdat Caddesi lokasyonlu restaurant dünya mutfağının ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
40 TL
Yeme/İçme: Ataköy Marina Brasserie Catwalk'ta Denize Karşı 2 Kişi Kahvaltı!

Sabah kalktığınız andan itibaren konuştuğunuz ve selamladığınız insanlar hep aynıysa, bugün hem sabahınıza, hem de rutininize bir farklılık katın!  Bugünün Groupon'uyla Ataköy Marina Brasserie Catwalk'ta denizi selamlayarak eşsiz bir ... devamını gör.

İndirim
33%
Fiyat
54 TL
Yeme / İçme: Rumeli Hisarı'nda Hafta Sonu Kahvaltı Keyfi!

Boğaz'da kahvaltı keyfi ile güne güzel başlama şansı Groupon'dan!  Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiklerinizi, Rumeli Hisarı Serander Bosphorus'ta 2 kişilik açık büfe kahvaltı lezzetine davet ediyor! Birbirinden leziz çeşitler ile Boğaz'a ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
27,90 TL
Yeme/İçme: Erenköy Cafe Palas Bistro'da 2 Kişilik Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla Cafe Palas Bistro'da kahvaltı keyfine davetlisiniz! Kahvaltı keyfiniz vazgeçilmezlerinizden biriyse bugün evde kahvaltı yapma planlarınızı bir kenara bırakın ve Erenköy Cafe Palas Bistro'da muhteşem lezzetler ile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
25 TL
Yeme/İçme: Nişantaşı Van Kahvaltı Evi'nde Güne Taptaze Bir Başlangıç!

Bugünün Groupon'uyla Van Kahvaltı Evi en iştah açıcı yöresel lezzetlerini sizlerin beğenisine sunuyor! Her şeyin anayurdundan geldiği bu lezzet evinde sevdiklerinizle birikte sınırsız çay eşliğinde güne taptaze bir başlangıç sizleri ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
21 TL
Yeme /İçme: Mirror Suadiye'de Denize Nazır Pazar Kahvaltısı!

Bugünün Groupon'uyla Mirror Suadiye'de kusursuz bir açık büfe kahvaltının tadını çıkarın! İlkbahar'ın tüm güzelliklerini gözler önüne serdiği bugünlerde güne sevdiklerinizle birlikte Adalar Manzarası'na nazır Morror Suadiye'de sabah ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
29 TL
Yeme/İçme: Fratelli La Bufala'da 2 Kişilik Serpme Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u ile Fratelli La Bufala'da tadına doyamayacağınız bir kahvaltı sizleri bekliyor! Trump Towers'ta yer alan Fratelli La Bufala, eşsiz mutfağı ve şık dekorasyonu ile sabah saatlerinizi keyifli kılacak.   Serpme Kahvaltınız ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19 TL
Yeme / İçme: Beyce Sultan'da Denize Nazır Brunch

Pendik Marintürk'teki şubesinde hizmet veren Beyce Sultan, size muhteşem adalar manzarası eşliğinde yüzlerce çeşitten oluşan zengin bir brunch ya da serpme kahvaltı keyfi sunuyor! Brunch Menüsü Peynir Çeşitleri: İsli Peynir, Çerkez ... devamını gör.

İndirim
29%
Fiyat
24,90 TL
Yeme/İçme: Desde Cafe Resturant'ta Sınırsız Çay ve Açık Büfe Brunch!

Bugünün Groupon'uyla Çamlıca'nın eşsiz manzarasına karşı açık büfe brunch keyfi sizleri bekliyor! Desde Cafe Restaurant'ta zengin içerikli açık büfe brunch ile sevdiklerinizle birlikte güne lezzetli bir başlangıç yapabilirsiniz! Brunch ... devamını gör.

İndirim
29%
Fiyat
55 TL
Yeme/İçme: Etiler Cafe Cadde'de 2 Kişilik Açık Büfe Zengin Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla Etiler Cafe Cadde'de eşsiz bir kahvaltıya davetlisiniz! Şık sunumu ve zengin çeşitleriyle açık büfe kahvaltı keyfini Etiler Cafe Cadde kalitesiyle yaşayın! Açık Büfe Kahvaltı Peynir Çeşitleri  Eski kaşar, cheddar, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
28,50 TL
Yeme / İçme: Radisson Blu Hotel Asia'da Hafta Sonu Brunch Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla, hafta sonuna tadı uzun süre damağınızdan gitmeyecek, leziz bir kahvaltıyla başlayın! Groupon'unuz sizi, Radisson Blu İstanbul Asia'da hafta sonu açık büfe brunch lezzetine davet ediyor! Brunch İçeriği ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
28 TL
Yeme/İçme: Boğaza Karşı Sınırsız Çay Eşliğinde 2 Kişilik Serpme Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u sizi boğaza nazır kahvaltı keyfine davet ediyor! Fish Park'ta enfes bir kahvaltı sofrası sizleri bekliyor!    Kaşar peyniri Beyaz peynir Lor peynir Eski kaşar Taze kaşar Domates Salatalık Söğüş Yeşil zeytin Siyah zeytin ... devamını gör.

İndirim
30%
Fiyat
48,90 TL
Yeme/İçme: Şark Sofrası'nda Yeşillikler İçerisinde 2 Kişilik Brunch Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla yeşillikler içerisinde göl manzarasına karşı sevdiklerinizi de yanınıza alarak harika bir sabah lezzetine ortak olabilir, serpme kahvaltı ya da brunch seçenekleriyle Şark Sofrası'nda güne yepyeni bir enerjiyle ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
17 TL
Aktivite: Çocuklar İçin Kahvaltı Eğlenceye Dönüşüyor!

Çocuğunuza vakit ayırmak ve onunla keyifle zaman geçirmek için özel bir alan arıyor; fakat güvenilir bir mekan bulamıyorsanız bu Groupon çocuğunuza ve size iyi gelecek! Çocuğunuzun güvenli bir alanda oyun oynaması ve yaşıtlarıyla eğlenceli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
42 TL
Yeme/İçme: Fenerbahçe Dalyan Club'da 2 Kişilik Zengin Serpme Kahvaltı

Kahvaltının sıradan bir öğün değil; günün ilk ödülü olduğunu bilenler özen gösterirler sabahlara. Bugünün Groupon'uyla kahvaltının günün ilk ödülü olduğunu bir kez daha anlayacaksınız! Fenerbahçe Dalyan Club güzel bir sabahı seçkin ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
24,90 TL
Kahvaltı: Süt Yumurta Reçel'de 2 Kişilik Anadolu, Ege ve Karadeniz Kahvaltıları

Bugünün Groupon'u sizleri, kahvaltı adına, adından daha fazlasını sunan Süt Yumurta Reçel'de  Anadolu Kahvaltısı'yla buluşturuyor! Menünüz Anadolu Kahvaltısı Ezine beyaz peynir  Gemlik siyah zeytin  Köy kırması ya da çizik yeşil zeytin  ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Sarıyer Atlıtur'da 2 Kişilik At Binişi ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'uyla atların muhteşem dünyasıyla tanışın, kendinize Atlıtur'da yepyeni bir hobi edinin! Atların büyülü dünyasını yakından tanıyın ve Sarıyer'in muhteşem doğa havasında eşsiz kahvaltılıklarla kendinize ve sevdiklerinize ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Özel Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap