İTÜFEST'13 Tek Gün ve Kombine Biletleri / Moda Spor Kulübü'nde Açık Büfe Brunch / Bakırköy Teras12 'de Serpme Köy Kahvaltısı

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
SEZEN AKSU, SERTAB ERENER, TEOMAN, SILA, GRİPİN, Malt, Pinhani, Bedük ve Bulutsuzluk Özlemi ile İTÜFEST'13 Tek Gün ve Kombine Biletleri grupfoni'de!
Moda Spor Kulübü'nde Sınırsız Çay ve İçecek çeşitleri eşiğinde 2 Kişilik Açık Büfe Brunch keyfi 70 TL yerine 34,90 TL! (3 Kişilik ve 4 Kişilik seçenekleri ile her Pazar geçerli!)
Bakırköy Teras12 'de; Güllerle süslü masalarda Anneler Günü'ne Özel 2 Kişilik Serpme Köy Kahvaltısı 50 TL yerine sadece 30 TL!
Karşı konulmaz lezzetlerle dolu hafta sonu kahvaltı keyfi grupfoni'de! Caliente Garden Legend Otel Polonezköy'de Açık Büfe Kahvaltı 1 Kişilik 13,50 TL; 2 Kişilik 26 TL; 4 Kişilik 50 TL!
Kartal Samare Restaurant'ta Canlı Fasıl eşliğinde; 7 çeşit Meze, Ara Sıcak , Ana Yemek çeşitleri, Mevsim Salatası, Meyve, Sınırsız Alkollü İçecek ya da Sınırsız Meşrubattan oluşan Enfes Menü 90 TL yerine sadece 62,50 TL!
Sigortalı, Montaj ve Kolileme hizmetleri içerisinde nakliye hizmeti! Ulu Öz Evden Eve Nakliyat'ta; Evden Eve Nakliyat Hizmeti 650 TL yerine %79 grupfoni indirimiyle 139 TL!
Mobil kampanya platformu Adwin ile yepyeni bir deneyime hazır olun!Adwin Büyük Çekilişinde Toyota GT86 ve sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayın!
The Green Park Hotel Pendik'te 2 Kişi 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama; Kahvaltı Akşam Yemeği ve yemekte 1 adet Alkolsüz İçecek dahil 500 TL yerine 249 TL! (31 Aralık'a kadar geçerli!)
İstanbul'un yanıbaşındaki tatil cenneti Büyükçekmece Eser Premium Hotel & Spa'da; 2 Kişi 1 Gece Konaklama Kahvaltı ve Spa Kullanımı 199 TL!
Çocukların eğlenerek öğrenmesi için mükemmel bir set! 37 Parça Manyetik Lego Seti 20 TL yerine 9,90 TL, 74 Parça Manyetik Lego Seti 40 TL yerine % 19,90 TL!
Akıllı telefonlarınızı daha rahat bir şekilde kullanırken tarzınızdanda taviz vermek istemiyorsanız bugünkü grupfoni fırsatını kaçırmayın! Buff Kılıf'lar 15,90 TL'den başlayan fiyatlarla grupfoni'de!
Sıcak yaz günlerinde soğuk limonata gibi içecekler hazırlayabilirsiniz! Paşabahçe Narenciye Sıkacak Sürahi 50 TL yerine %65 grupfoni fırsatıyla 17,90 TL!
En güzel aksesuarlar, en şık stiller! Piyola.com'dan yapacağınız; 40 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 20 TL değerindeki Hediye Çeki 3 TL; 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 40 TL değerindeki Hediye Çeki 5 TL!
Denize sıfır maviye nazır eşsiz manzarası ile Khalkedon Fenerbahçe'de Canlı Müzik eşliğinde Akşam Yemeği keyfi 75 TL yerine 42,50 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Yeniköy F. Erdilli Gourmet Slow Food'da Balık Kokoreç, Levrek ya da Çupra seçeneklerinden biri ve Soft İçecek ile leziz Balık Menüsü 40 TL yerine 19,90 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Marina'nın eşsiz manzarasına karşı kahvaltı keyfi! Ataköy Marina Brasserie Catwalk'ta Meyve Suyu ve Sınırsız Çay eşliğinde nefis Oriental Kahvaltı 40 TL yerine sadece 20 TL!
Aqua Florya AVM Memnuni Restaurant'ta; Karışık Izgara Tabağı, Salata, Saray Tabağı, 1 adet Soft İçecek ve Çay ikramından oluşan Menü 70 TL yerine sadece 24,90 TL!
Kahvaltı keyfini doya doya yaşama sırası bugün annenizde! Ataköy Nossa Costa'nın enfes manzarası karşısında, 120 çeşitten oluşan Brunch Keyfi Anneler Günü'ne özel fiyatıyla 80 TL yerine sadece 49,90 TL!
Deniz, kum ve güneş! İstanbul'un en güzel plajı SOLAR BEACH'e Sezonluk Üyelik fırsatları 149 TL'den başlayan fiyatlarla! (30 Eylül'e kadar geçerli)
Nes Club'da Bayanlara Özel Hamam Sefası Hafta içi Kullanım 24,90 TL, Hafta sonu kullanım 30 TL! (Hamam, Sauna, Buhar Odası, Şok Havuzu, Sıcak Yüzme Havuzu, Jakuzi, Havuz ve Fitness Aletleri Kullanımı dahil!)
Üçyüz yıllık Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Hamam sefası hafta içi ve hafta sonu kullanım seçenekleri ile 59 TL'den başlayan fiyatlarla! (İLK 100 KİŞİYE ÖZEL İNDİRİMLER!)
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap