İTÜFEST'13 Tek Gün ve Kombine Biletleri / Esinti Kır Evi'nde Mangal Keyfi / Golden Park Hotel Golden Life Spa

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
SEZEN AKSU, SERTAB ERENER, TEOMAN, SILA, GRİPİN, Malt, Pinhani, Bedük ve Bulutsuzluk Özlemi ile İTÜFEST'13 Tek Gün ve Kombine Biletleri grupfoni'de!
Esinti Kır Evi'nde Köfte, Tavuk, Kırmızı Et, Mantar, Domates, Soğan, Biber ve enfes lezzetler eşliğinde Mangal keyfi 80 TL yerine 39 TL! (2 Kişilik ve 4 Kişilik seçenekleri ile!)
Golden Park Hotel Golden Life Spa'da; Masaj Keyfi, Kese Köpük, Sauna, Türk Hamamı ve Kapalı Havuz kullanımı sadece 89 TL!
Ağva Sweet Home'da Kahvaltı, Akşam Yemeği, 5 Çayı ve Kek İkramı ile 2 Kişilik Konaklama seçenekleri 199 TL'den başlayan fiyatlarla!
Dalyan Caria Premium Hotel'de; 2 kişilik Konaklama, Açık Büfe Kahvaltı, ve Tam Gün Tekne Turu fırsatları 54,99 TL'den başlayan fiyatlarla!
Altunizade Volley Hotel'de; 2 Kişi 1 Gece Açık Büfe Kahvaltı Dahil Konaklama 450 TL yerine 169 TL, 2 Kişi 2 Gece Açık Büfe Kahvaltı Dahil Konaklama 900 TL yerine 329 TL!
Doğanın her tonuna şahit olacağınız, mavi ve yeşilin buluşma noktası Gümüşlük Kadıkalesi Pitos Bungalows'da; 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı 200 TL yerine sadece 99 TL!
Sınırsız alışveriş ve canlı gece hayatına bir adım uzaklıkta tatil keyfi.. Rota Bulvar Hotel'de 2 Kişi 1 Gece Standart ya da Deluxe Odalarda Konaklama 109 TL'den başlayan fiyatlarla! (Kahvaltı, Odaya Meyve ve Alkollü İçecek ikramı dahil seçenekleri ile!)
Bu yaz denizin ve güneşin keyfini İstanbul'da çıkarın! Sarıyer Demirciköy Uzunya Beach'e Giriş; hafta içi günlerde 35 TL, hafta sonları 49 TL! (Yöresel Serpme Köy Kahvaltısı, Şezlong, Şemsiye, Duş, Otopark ve Soyunma Kabinleri Kullanımı dahil!)
Sapanca'nın en yeni lezzet durağı Green Blue Park'ta Sınırsız Çay eşliğinde Açık Büfe Kahvaltı keyfi 50 TL yerine 24,90 TL! (2 Ay boyunca her hafta sonu geçerli!)
Yeniköy İskele Restaurant'ta; Boğazın eşsiz manzarası eşliğinde Serpme Kahvaltı keyfi 60 TL yerine sadece 27,50 TL!
Mobil kampanya platformu Adwin ile yepyeni bir deneyime hazır olun!Adwin Büyük Çekilişinde Toyota GT86 ve sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayın!
Bağdat Caddesi Daisy Güzellik'te; Yüz ve Boyun Germe, Leke Giderme gibi uygulamalar içeren 90 dakikalık Detaylı Cilt Bakımı 250 TL yerine 45 TL!
Kariyeriniz için en doğru adımlar, en önemli bilgiler bu fırsatta! Power Plus HRM'den; İlkay Çoruhlu önderliğinde gerçekleşecek 4 haftalık Kariyer Danışmanlığı 950 TL yerine 349 TL!
Volley Hotel'de ANNELER GÜNÜNE ÖZEL Kahvaltı 40 TL yerine sadece 24,90 TL!
Fulya Nirmal Yoga'da; Yinyoga, Nefes, Yoga ve Ses Terapi, Hipnoz, EFT, Ayurveda, Nefes Eğitimi ve Yıldızname Yorumu 49,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Temizlikte son teknoloji! H2O Mop X5 Buharlı Paspas 300 TL yerine grupfoni fırsatıyla sadece 81 TL! (Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo!)
Kıbrıs'ın Artemis'inde 5 Yıldızlı tatil keyfi! Kaya Artemis Hotel & Casino'da 17 Mayıs - 19 Mayıs tarihleri arasında 2 Gece 3 Gün Tam Pansiyon Konaklama, Uçak Bileti ve 18 Mayıs Ferhat Göçer Galası'na Katılım dahil 1100 TL yerine 799 TL!
Kışın stresi ve bunaltıcılığından sonra terasınıza veya bahçenize bir hamak koyarak tüm yorgunluğunuzu unutabilirsiniz! Örgülü Hamak 40 TL yerine %63 grupfoni indirimiyle 14,90 TL!
Karşı konulmaz lezzetlerle dolu hafta sonu kahvaltı keyfi grupfoni'de! Caliente Garden Legend Otel Polonezköy'de Açık Büfe Kahvaltı 1 Kişilik 13,50 TL; 2 Kişilik 26 TL; 4 Kişilik 50 TL!
Deniz, kum ve güneş! İstanbul'un en güzel plajı SOLAR BEACH'e Sezonluk Üyelik fırsatları 149 TL'den başlayan fiyatlarla! (30 Eylül'e kadar geçerli)
3 Adet Çeyrek Altın Özel Kutusunda ve 3 TAKSİTLE 499,9 TL yerine sadece 489 TL! (Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo!)
Nes Club'da Bayanlara Özel Hamam Sefası Hafta içi Kullanım 24,90 TL, Hafta sonu kullanım 30 TL! (Hamam, Sauna, Buhar Odası, Şok Havuzu, Sıcak Yüzme Havuzu, Jakuzi, Havuz ve Fitness Aletleri Kullanımı dahil!)
3 Adet Çeyrek Altın Özel Kutusunda ve 6 TAKSİTLE 510 TL yerine sadece 500,9 TL! (Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo!)
Üçyüz yıllık Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Hamam sefası hafta içi ve hafta sonu kullanım seçenekleri ile 59 TL'den başlayan fiyatlarla! (İLK 100 KİŞİYE ÖZEL İNDİRİMLER!)
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap