Kanyon-İstinye Park ve Tüm Şubeleriyle Cinemaximum|En Cazip Tatiller

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 10.05.2013
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!
Fethiye Green Peace Hotel'de Çift Kişilik Tatil!
Hemen Al »
İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Bugünün Groupon'u sizi Ölüdeniz'in muhteşem doğasını deneyimlemeye davet ediyor! Fethiye Green Peace Hotel ile çift kişilik romantik bir tatil sizlerle! Green Peace Hotel, dünyaca ünlü Ölüdeniz'e 4 km uzaklıkta, Fethiye merkeze 7 km ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
54%
Fiyat
39 TL
12 Mayıs'ta Tekirdağ Mangal Festival'ine Davetlisiniz!

Bugünün Groupon'uyla Tekirdağ Mangal Festival'ine davetlisiniz! İkincisi gerçekleştirilen festivalde dostlarınızla birlikte keyifli vakit geçirmek için Groupon'unuza bir göz atın! Temiz havada, eğlenceli, müzik dolu ve en önemlisi şehirden ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
47%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Doğanın Kucağında, Bungalovlarda Çift Kişilik Tatil!

Doğanın kucağında, size ait verandalı ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan LifePort; romantizm ve eğlence dolu bir tatil için sizi bekliyor! Müşterilerine konaklama, spor, bowling, restaurant gibi her türlü hizmeti vermekte olan Life ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
56 TL
Konser: 'We Will Rock You'' Müzikali Ülker Sports Arena Sahnesi'nde

Bugünün Groupon'uyla rock müziğinin efsanevi ismi Queen'in en iyi şarkılarından oluşan ''We Will Rock You'' müzikali İstanbul'da! İngiltere'de aralıksız 12 yıldır kapalı gişe oynayan ve bugüne kadar 13 milyondan fazla seyirciye ulaşan We ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
179 TL
The Green Park Kartepe'de 2 Kişilik Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla The Green Park Kartepe'nin muhteşem manzaralı odalarında sevdiğinizle birlikte hayatın koşturmacasını geride bırakabilir, yeşillikler içerisinde lüksün ve konforun adresinde keyif yapabilirsiniz! Açık büfe kahvaltının, ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Bodrum Hotel Centro'da 2 Kişilik Romantik Konaklama!

Bugünün Groupon'unda Hotel Centro Bodrum'da huzurlu ve keyifli bir tatil sizi bekliyor! Sakin Bodrum sokaklarında huzurun ve konforun adresi Hotel Centro'da evinizin konforunda tatil keyfi yaşamak ve şehrinizin tüm gürültüsünü geride ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
149 TL
Konaklama: Alaçatı Pupil Butik Otel'de Konaklama, Alaçatı Kahvaltısı ve Spa

Bugünün Groupon'uyla Alaçatı'nın masalsı atmosferinde huzur dolu bir tatil geçirmeye ne dersiniz? 4 mevsim romantizmin doruklarında olan Alaçatı'da sevgilinizle ilkbahar'ın tüm güzelliklerini yaşamaya hazır olun! Alaçatı Pupil Butik ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
118 TL
Konaklama:Büyükada'da Doğa İçinde Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla şehirden uzaklaşmadan bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel'de doğa içinde çift kişilik tatil olanakları sizi bekliyor! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel, 350 kişilik bir aile işletmesi. ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
180 TL
Sakız Adası Voulamandis House'ta Çift Kişilik Tatil!

Tatilinizi farklı bir atmosferde örneğin Yunanistan'ın incisi Sakız Adası'nda geçirmek ve muhteşem plajlarında sereserpe keyif yaparken masmavi denizin keyfini çıkarmak size de çok cazip geliyorsa Groupon'unuzu kaçırmayın! Sakız Adası'na ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
59 TL
Antalya Seven Stars Exclusive Hotel'de 2 Kişilik Tatil

Antalya'nın gözde tatil beldesi Lara'da konumlanan Seven Stars Exclusive Hotel sizi konforlu bir konaklama deneyimi ve açık büfe kahvaltıdan oluşan tatil paketi ile buluşturuyor! Haziran 2011'den beri hizmet veren Seven Stars Exclusive ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Çift Kişi Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!  Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
120 TL
Konaklama: Club Antiphellos Kaş Otel'de Huzur Dolu Yaz Tatili

Bugünün Groupon'uyla cennetten bir parça olarak sayılan kaş'ta huzur dolu bir tatile davetlisiniz! Club Antiphellos Kaş Otel'in genel özellikler arasında televizyon odası, internet bağlantısı, kuru temizleme, ütü servisi, 24 saat oda ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
33 TL
Konaklama: Gümbet'te Her Şey Dahil Tatil!

Begonvillerin arasında, manzaralı odalarda her şey dahil konaklama paketiyle unutamayacağınız bir Bodrum tatili sizleri bekliyor! Groupon sizi Peda Gümbet Holiday Beach'e davet ediyor! Peda Gümbet Holiday Beach Hotel Bodrum'un en özel ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Adrasan'da 2 Kişilik Tatil!

Muhteşem doğası ve deniziyle tanınan Antalya'nın Kumluca ilçesindeki Adrasan Koyu'nda huzur dolu bir tatil sizleri bekliyor! Groupon sizi Buhana Otel'de konaklama ayrıcalığıyla buluşturuyor. Denize 200 metre mesafedeki otelin yetişkinlere ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
179 TL
Konaklama: Tree Tops Park Hotel'de Çift Kişilik Tatil ve Kahvaltı!

Bir yanında Yeşilçay, diğer yanında akan Göksu dereleriyle yeşilin yüzlerce tonunu içinde barındıran ormanlarıyla, Karadeniz'e bakan altın sarısı kumsallarıyla doğanın tüm güzelliklerini içerisinde barındıran Tree Tops Park Hotel'de nehir ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
145 TL
Konaklama: Alaçatı Seven Rooms Hotel'de Keyifli Tatil!

Şehrin karmaşasından uzak, doğayla baş başa bir tatil keyfi arıyorsanız Günün Groupon'u tam size göre! Groupon'unuz sizi Alaçatı Seven Rooms Hotel'de huzur dolu bir tatil deneyimine davet ediyor! Seven Rooms Hotel Seven Rooms Hotel, ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
79 TL
İnkum Terrace'ta Doğayla İç İçe 2 Kişilik Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Karadeniz'in muhteşem manzarasına karşı sevdiğinizle birlikte doğayla iç içe bir tatil keyfi yaşayabilir, mavinin ve yeşilin kesiştiği noktada konumlanmış masalsı güzellikler diyarı İnkum Terrace'ta romantik bir gün ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
49 TL
Konaklama: Nehirevi'nde Huzur ve Adrenalin Bir Arada!

Bugünün Groupon'uyla Nehirevi'nde doğanın içerisinde adrenalin ve huzur dolu bir tatil sizi bekliyor! Farklı tatil arayışları içerisindeyseniz adrenalin ve huzuru bir arada arıyorsanız Nehirevi tam size göre! Nehirevi mükemmel doğada, ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
299 TL
Eğitim: Dalyan'da Teorik ve Pratik Konaklamalı Rüzgar Sörfü Eğitimi

Rüzgar estiği zaman şemsiyenizi bile ondan koruyamıyor musunuz? Bugünün Groupon'uyla belki şemsiyenizi korumayı öğrenemeyeceksiniz ama Uniwta Travel ile dalgaların üzerinde sörf yapmayı öğrenecek, rüzgarın dilinden anlayarak rotanızı ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
108 TL
Kapadokya History Cave Hotel'de 2 Kişi Gecelik Konaklama ve Oda Kahvaltısı 109 TL!

Tarih kokan bir hava, peri bacaları, yerin yedi kat altında kalmış yaşamlar! İki yanardağ arasında akıl almaz güzellikteki görsel şölen Kapadokya'da masalsı bir tatil sizleri bekliyor! 60 milyon yıl öncesinin izlerini taşıyan, sizi ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Tatil Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap