Nes Club'da Hamam Sefası / Ottoman Aqua Plus'da Masaj / Kokosh by Asmalı Meyhane

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Nes Club'da Bayanlara Özel Hamam Sefası Hafta içi Kullanım 24,90 TL, Hafta sonu kullanım 30 TL! (Hamam, Sauna, Buhar Odası, Şok Havuzu, Sıcak Yüzme Havuzu, Jakuzi, Havuz ve Fitness Aletleri Kullanımı dahil!)
Taksim Ottoman Aqua Plus Spa'da masaj keyfi; 2 kişilik VIP Oda Kullanımı dahil, 1 ve 2 kişilik seçeneklerle 54 TL'den başlayan fiyatlarla!
Kokosh by Asmalı Meyhane'de bol eğlenceli canlı müzik eşliğinde Ana Yemek, Meyve ve Limitsiz Yerli Alkollü İçecekten oluşan Fiks Menü seçenekleri 65 TL'den başlayan fiyatlarla grupfoni'de!
İstanbul'a en yakın cennet Ağva'da, şehirden çok uzaklaşmadan huzurun tadını çıkarın.. El Rio Motel Ağva'da 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı Standart Oda ya da Bungalow Oda seçenekleri ile 129 TL'den başlayan fiyatlarla!
Marmara'nın cennet köşelerinde keyifli bir gün! CRN Tur'dan Ulaşım, İkramlar ve Öğle Yemeği dahil Maşukiye-Sapanca Turu 100 TL yerine sadece 39,90 TL!
Dünya'nın en ünlü kek kalıp markası Alman Kaiser 'den 3 farklı şekilde kek yapabileceğiniz Kaiser 3 Parça Seramik Kek Kalıbı Seti 130 TL yerine %39 grupfoni fırsatıyla sadece 79,90 TL!
Deniz, kum ve güneş! İstanbul'un en güzel plajı SOLAR BEACH'e Sezonluk Üyelik fırsatları 149 TL'den başlayan fiyatlarla! (30 Eylül'e kadar geçerli)
İstanbul'da günübirlik deniz, kum ve güneş keyfi! Mavi Bayraklı Şile Aqua Beach'de Plaj Girişi; Şezlong, Şemsiye Kullanımı ve Sınırsız Çay eşliğinde Serpme Kahvaltı dahil 19,90 TL! (1 Kişilik ve 2 Kişilik seçenekleri ile!)
Cosmo Oceans'da; İstenmeyen tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı 6 seanslık uygulama 350 TL yerine sadece 99 TL!
Tatil, hiç bu kadar yakın ve keyifli olmamıştı.. Silver Palace Hotel Silivri'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı 129 TL'den başlayan fiyatlarla! (Hafta içi ve hafta sonu seçenekleri ile!)
Adrenalin sporları tutkunları için her mevsim en cazip adres olan The Green Park Kartepe'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama, Kahvaltı ve Akşam Yemeği 360 TL yerine 179 TL! (15 Haziran'a kadar haftanın her günü geçerli!)
Hayallerinizin ötesinde bir tatil.. Bodrum Türkbükü'nde denize sıfır Costa Blu Otel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı 200 TL yerine 89 TL!
Bodrum'da deniz, kum ve güneşin keyfine en özel fiyatlarla varacaksınız! Bodrum Centro Hotel'de Mayıs ve Haziran Aylarında 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Kahvaltı 49 TL'den başlayan fiyatlarla!
7x24, istediğiniz her an Üç Dil öğrenme imkanı! Prontonline'dan Online İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca Eğitim Aboneliği 229 TL yerine sadece 49 TL!
Mayıs'ta Sarıyer Life Park'ta gerçekleşecek 'Neşeli Hıdrellez'e Giriş Biletleriniz 9,90 TL! (Alkollü ya da Alkolsüz İçecek dahil seçenekleri ile!)
Holiday Inn Bursa'da; 2 Kişi 1 Gece Konaklama, Açık Büfe Kahvaltı, Refleksoloji Masajı ve Spa Kullanımı 320 TL yerine sadece 159 TL!
Kendinizi ritimlere bırakın! Cihangir Bo Dans Studio'da; 1 aylık Latin, Tango ya da Salsa Eğitimi 1 kişi 59 TL, 2 Kişi 99 TL!
Nişantaşı Nish Güzellik'te; Kavitasyon, Radyo Frekans, Power Plate, Micro Selulit ve G5 Masajı uygulamalarından oluşan 80 seanslık Zayıflama ve Sıkılaşma Paketi 1250 TL yerine sadece 19,90 TL!
Cildiniz bakımla ışıldasın! Bakırköy Vesta Güzellik'te; Komple Ağda Uygulaması 14,90 TL, Cilt Gençleştirme Uygulaması 99 TL!
Karadeniz'in meşhur dalgalarının huzuru eşliğinde huzurlu birkaç gün.. İğneada Resort Hotel & Spa'da çift kişilik odalarda kişi başı 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama 99 TL! (Hafta içi ve hafta sonu seçenekleri ile!)
Kartal Samare Restaurant'ta 130 çeşitli Açık Büfe Kahvaltı 1 kişi 19 TL, 2 kişi 37,50 TL, 4 kişi 74 TL! (Anneler Günü'nde Gitar Programı Eşliğinde)
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap