Nicer Dicer | 3000 Oyunlu Konsol 89 tl | Scooter | Kraft Oto Koltuğu

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 09.05.2013
Nicer Dicer Plus Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!
3000 Oyun ile Her Yerde Eğlenceye Doyun!
Hemen Al »
İndirim
77%
Fiyat
28 TL
Mutfakta sizi en çok zorlayan, zamanınızı alan işlerden biri yiyecekleri doğramak ise bu Groupon ile Nicer Dicer Plus'a sahip olun, pratiklik ve hız kazanın! Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile daha hızlı ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
44%
Fiyat
89 TL
Teknolojinin sunduğu en büyük eğlencelerden biri olan oyunlar, taşınabilir oyun konsolu ile her an yanınızda olacak ve otobüs beklerken, işe ya da okula giderken sıkıcı dakikaların yerini oyun keyfi alacak! Nerede olursanız olun, yıllarca ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
49%
Fiyat
39,90 TL
Tek ve Çift Kişilik %100 Pamuk Pike Takımları!

Bugünün Groupon'u yatak odasında konfor arayanları rengarenk pike takımlarıyla buluşturuyor! Yaz geceleriniz tek ve çift kişilik seçeneklere sahip pike takımlarıyla serin, rahat ve yumuşacık! Yorganların yerini pikeye bıraktığı sıcaklarda ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
59%
Fiyat
74 TL
Ürün: Kraft Bebek Oto Koltuğu ile Bebeğinize Güvenli Yolculuklar!

"Arabada Bebek Var!" levhası asmak bebeğinizin trafikte güvende olması için yeterli olmayabilir. Bebeğiniz için güvenli, rahat, huzurlu ve sağlıklı yolculuğun sırrı ona özel bir araç koltuğundan geçiyor! Bu Groupon size oto koltuğunu Kraft ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
29,90 TL
Lisanslı Scooter'lar ile Çocuklara Müthiş Yaz Eğlencesi!

Yaz geliyor! Evinizin küçük afacanlarına müthiş bir yaz eğlencesi sunmaya ne dersiniz? Bugünün Groupon'u 7 farklı modelde scooter'dan dilediğiniz birini adresinize getiriyor!  Orijinal lisanslı birbirinden güzel scooter'ları dilerseniz ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
56 TL
Konser: 'We Will Rock You'' Müzikali Ülker Sports Arena Sahnesi'nde

Bugünün Groupon'uyla rock müziğinin efsanevi ismi Queen'in en iyi şarkılarından oluşan ''We Will Rock You'' müzikali İstanbul'da! İngiltere'de aralıksız 12 yıldır kapalı gişe oynayan ve bugüne kadar 13 milyondan fazla seyirciye ulaşan We ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
88 TL
Buhar Gücüyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Yalnız yaşayanlar için %100 hijyenin sırrı şüphesiz ki ziyarete gelen annedir. Her alanda hijyene ulaşmak ve annenizle temizlik değil gezi planı yaparak onu mutlu etmek için bugünün Groupon'una göz atın! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ... devamını gör.

İndirim
31%
Fiyat
48 TL
Lipitabs Solusitan Yağ Yakıcı Tablet ile Yaza İncecik Girin!

Yediklerinizi sınırlamadan, özel bir diyete ihtiyaç duymadan kısa sürede ideal vücut ölçülerinize kavuşmanızı ve bölgesel fazlalıklara veda etmenizi sağlayacak Lipitabs Solusitan tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! Solusitan Nedir? ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
14,90 TL
Riddex Pulse ile Haşerelere Karşı Dijital Kalkan Etkisi!

Yazın gelmesiyle havalansın diye pencerelerinizi, kapılarınızı sonuna kadar açıyor; bu nedenle davetsiz misafirlerin evinize rahatlıkla yerleşmesine engel olamıyorsanız, bugünün Groupon'u size evinizde rahatlık sunuyor! Riddex Pulse ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
59 TL
Sandıklı Deri Puflar ile Evinize Şık Köşeler!

Evde ihtiyacınız olan yeniliği bu Groupon ile yakalın! Şık görünümlü, rahat, sandıklı tasarımı ile eşyalarınızı saklayabilecek deri puflar dilediğiniz alana konfor ve yenilik getirecek. Küp ve dikdörtgen opsiyonlu tasarımı, krem, kahve ve ... devamını gör.

İndirim
73%
Fiyat
18,90 TL
İnceltici ve Sıkılaştırıcı Thermal Gel ile Bikinilere Hazırlanın!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, sıkılaştırıcı Thermal Gel ile 1 ayda 6 cm.'e kadar incelme şansına sahip olun!  Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'ndan onaylı, bitkisel içerikli, %100 sağlıklı Thermal Gel ile selülit, çatlak gibi problemlere, ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
18,90 TL
Sertifikalı Online Eğitimlerle Kariyerinizde Bir Basamak Daha Yükselin!

Kariyerinizde bir basamak daha yükselmek, dilediğiniz eğitimi, uzun saatler harcamadan evinizin rahatlığında almak için bugünün Groupon'una göz atın! Sertifikam.com'da uluslararası geçerliliğe sahip 95 eğitim ile dilediğinizi seçin, meslek ... devamını gör.

İndirim
70%
Fiyat
29,90 TL
Ciltli, Kişiye Özel A4 Foto Kitap ile Tüm Güzel Anılarınız Bir Arada!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Anneler Günü'nde annenize birlikte geçirdiğiniz en güzel anıları şık bir kitap olarak armağan edin! 24, 48 ve 84 sayfa seçeneklerine sahip ciltli, A4 foto kitap ile annenizle geçirdiğiniz en eğlenceli, ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
193 TL
Aynalı Mücevher Dolabıyla Tüm Aksesuarlarınız Şık Bir Ortamda!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, şıklığınızın yaratıcısı tüm aksesuarlarınızı hakettikleri estetik alanla buluşturun!  Dört farklı renk seçeneğiyle dekorasyonun yeni trendi aynalı mücevher dolapları mükemmel depolama çözümünüz olmak üzere ... devamını gör.

İndirim
74%
Fiyat
18 TL
Cüzdan Tipi iPhone ve Samsung Kılıfları!

Cep telefonlarıyla birlikte ortaya çıkan zorluklardan biri de cüzdan, anahtarlık gibi cepte taşınan eşyalardan vazgeçerek cep telefonu koycak uygun bir yer bulmaktır. Bugünün Groupon'uyla birbirinden şık iPhone ve Samsung Galaxy kılıfları, ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
49,90 TL
Cem Tencere ve Tava Seti ile Mutfağınızda Şıklık ve Sağlık Bir Arada!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Cem'in tencere ve tava setleriyle mutfağınıza sağlık ve şıklık katın!  Çevre dostu yapışmaz iç yüzeye, estetik silikon dış yüzeye, kırmızı ve bordo renk seçeneklerine sahip Cem tencere ve tava setleri tüm ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
Kitaplarınız için Şık Çözümler!

Günden güne artan kitaplarınız hem deforme olmasın, hem de salonunuzda şık bir değişiklik olsun istiyorsanız, bu Groupon ile 4 renk seçeneğiyle labirent complex kitaplıklar sizinle! Ahşap siyah, beyaz, Cordoba ve ceviz renklerindeki ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
150 TL
Sadece Tek Tuşla Kapınıza Kim Geldi Görün!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, sadece tek tuşla kapınıza kim geldi görün! Beklediğiniz ya da beklemediğiniz tüm misafirleriniz, 2.5-inç boyutundaki dijital kapı deliği görüntüleyicinin LCD ekranında görünür, kapınıza birkaç dakikada ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
38 TL
iPhone, Samsung, HTC ve Blackberry'ler İçin Kendinden Şarjlı Kılıflar!

Bugünün Groupon'uyla hiç bitmeyecek bir bataryaya sahip olabilir, kesintisiz iletişimin tadını çıkarabilirsiniz!  Yoğun günlerinizde ve seyahatlarinizde hayatınızı kolaylaştıracak iPhone, Samsung, HTC ve Blackberry'ler için kendinden ... devamını gör.

İndirim
95%
Fiyat
19 TL
Gozlukvegozluk.com.tr'de 350 TL Değerinde İndirim!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, güneş gözlüklerinde aradığınız kalite ve şıklığa 350 TL değerinde indirimle ve cazip fiyatlarla sahip olun! Güneş gözlüklerinizi yenilemek ya da yaz için yepyeni koleksiyonlardan gözlük alternatiflerinizi ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
34 TL
Yüksek Performanslı Hassas Kablosuz TV Kulaklığı ile TV Keyfiniz Bölünmesin!

Evde TV keyfiniz ailenizi rahatsız ediyorsa, dilediğiniz mesafeden TV'nin sesini rahatça duyabilmek ya da sinema keyfinizi artırmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Kablosuz Tv Kulaklığı sizlerle! Kablosuz TV kulaklığı çok ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap