Radisson'da Boğaza Nazır Akşam Yemeği|Emirgan'da Kahvaltı|Cinemaximum

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 21.05.2013
Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de İstanbul'da Romantik Akşam Yemeği!
Yeme/İçme: Emirgan Meyyali Restaurant'ta Kahvaltı Keyfi
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Paris'ten Roma'ya, Viyana'dan Amsterdam'a sayısız şehirdeki zincir otelleriyle dünyanın dört bir yanında konuklarına stil sahibi konaklama deneyimi sunan Radisson Blu Bosphorus Hotel, İstanbul ayrıcalığı şimdi sizi muhteşem lezzetleriyle ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
33%
Fiyat
53,90 TL
Bugün'ün Groupon'u size günün her saatinde lezzetler bulabileceğiniz bir restauranta davet ediyor! Emirgan'da konumlanmış olan Meyyali Restaurant'ta sevdiklerinizle beraber unutulmaz tatlar deneyimleyebilirsiniz! Emirgan Korusu'nun üstünde ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
29%
Fiyat
99 TL
Aktivite: 625 Metreden Yamaç Paraşütü Deneyimi!

Hayatınıza biraz heyecan katmak istiyorsanız, şehirden uzaklaşmadan Groupon'a özel fiyatıyla harika bir deneyim yaşayabilirsiniz!  Bugünün Groupon'uyla 625 metreden yamaç paraşütüyle uçun, leziz Tekirdağ köftesinin, köy kahvaltısının ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
9 TL
Aktivite: Korukent Cosmic Bowling'te Bowling Heyecanı ve Yemek Menüsü

Bugünün Groupon'uyla Korukent Cosmic Bowling'de eğlence ve lezzet şöleni bir arada sizi bekliyor! 1994 yılında Bowling Spor Kulübü adı altında kurulan ve daha sonra ismini değiştiren Korukent Cosmic Bowling'in amacı, bowling sporunun ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
32 TL
Yeme/İçme: Boğaz'ın Kıyısında Brunch ya da Kahvaltı Keyfi

Bir simit ve plastik bardakta çay ile deniz kıyısına karşı kahvaltı keyfini yakalayamazsınız. Bugünün Groupon'uyla Gourmet Slow Food'da dilerseniz serpme kahvaltı dilersenizde brunch seçeneği sizlerle! Tamamı doğal ve özel üretim olan ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
39 TL
Titanic Bayrampaşa'da Açık Büfe Kahvaltı ve Spa Kullanımı!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da rüya gibi bir güne davet ediyor! Açık büfe kahvaltı ve tüm gün spa kullanımı sizleri bekliyor! Zengin çeşitleriyle güne harika bir başlangıç yapacağınız açık büfe kahvaltının ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
285 TL
Konaklama: Bodrum Maki Otel'de Bahçe, Deniz ve Deluxe Odalarda Konaklama ve Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla yeryüzü cenneti kabul edilen Bodrum Göltürkbükü'nde yer alan 5 yıldızlı Maki Otel'de muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Tüm kış hayal ettiğiniz yaz doğaya tüm güzelliği ile merhaba diyor. Tüm iş sıkıntılarınızı bu güzel ... devamını gör.

İndirim
98%
Fiyat
28 TL
Tell Me More ile Bir Yıllık Online Yabancı Dil Eğitimi!

Bir mağazada derdini anlatamayan turistten kaçmak ya da kız arkadaşınıza hava atmak için film ve dizileri altyazısız ve hiçbir şey anlamadan izlemek yerine bugünün Groupon'una göz atın, istediğiniz dili evinizin rahatlığında öğrenin! ... devamını gör.

İndirim
58%
Fiyat
59 TL
Bakım: Beyoğlu'nun Modern Ev Sahibi Tünel Residence'ta Masaj!

Bu Groupon ile lüks, konfor ve yenilenme fırsatı bir arada! Taksim Tünel Residence'ta 45 veya 60 dakikalık masajlar sizleri bekliyor! İstiklal Caddesi ve Galata Kulesi'ne yalnızca yürüme mesafesinde konumlanan Tünel Residence, Meşrutiyet ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
28 TL
Yeme / İçme: Cihangir San Lazzaro Trattoria'da 2 Kişilik İtalyan Kahvaltısı!

Alışılmış lezzetlerin dışında, farklı bir kahvaltı deneyimi arıyorsanız günün Groupon'u tam size göre! Groupon'unuz sizi, San Lazzaro Trattoria'da İtalyan kahvaltısı lezzetiyle buluşturuyor! Kahvaltınız Jambon veya Bresaola (Güneşte ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
98 TL
Bakım: Cihangirls Güzellik'te Hem Kadınlar Hem de Erkekler İçin Epilasyon Paketleri

Bugünün Groupon'yyla Cihangirls Güzellik'te istenmeyen tüylerinizden sonsuza kadar kurtulacaksınız! Her daim eteklere ve askılı elbiselere hazır bir cilt ister misiniz? Cihangirls Güzellik hayallerinizi gerçeğe çeviriyor ve sıkıcı rutin ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
19 TL
Hizmet: Mashattan Winox Araç Yıkama ile Aracınız Yaza Hazır!

Temiz bir sürüş deneyimi Mashattan Winox Araç Yıkama ile başlar... Bugünün Groupon'uyla sevdiklerinizle birlikte yapacağınız yolculuklarda aracınız ilk günkü gibi tertemiz ve bakımlı olacak! Size sadece aracınızı keyifle sürmek kalacak! ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
11,90 TL
Yeme/İçme: Taboo Restaurant'tan Enfes Hamburger Menü

Bugünün Groupon'u ile Taboo Restaurant'tan enfes hamburgerler sizi bekliyor! Kendine has sadık müdavimleri olan ve her geçen gün hayran kitlesini genişleten gizli kalmış lezzet durağı Taboo Restaurant'tın Levent ve İstinye şubelerinde ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
98 TL
Spor: Vipcoaching'te 4 Ders Aletli Pilates!

Uzman eğitmenleriyle Levent'te hizmet veren Vipcoaching bugünün Groupon'uyla aletli pilates dersleri sunuyor! Pilates aleti kullanılarak yapılan eğitim, karın ve sırt bölgelerini eşit oranda güçlendirip, vücudun üst kısmında sağlam bir ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
44 TL
Yeme/İçme: Ninja Restaurant'ta 2 Kişilik Sushi Lezzeti!

Bugünün Groupon'uyla Japon Büyükelçiliği'nden resmi olarak onaylı tek sushi restaurantı Gümüşsuyu Ninja Restaurant'ta eşsiz bir menü sizi bekliyor! Taksim'de hizmet veren ve Uzak Doğu mutfağının müdavimlerini haftanın her günü en iyi ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
219 TL
Konaklama: Ortaköy Princess Hotel'de Boğaz'ın Kalbinde Benzersiz Konaklama Deneyimi

Asya ve Avrupa'nın arasında kıtaları birbirine bağlayan o muhteşem boğazın yanı başında keyifli bir kahvaltı ve konaklama seçenekleriyle Ortaköy Princess Hotel sizlerle! Bugünün Groupon'una göz atın! Tarihi ve doğal güzelliklerin ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
58 TL
Güzellik: İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm!

Tüm kadınların ortak çilesi istenmeyen tüyler, bugünün Groupon'uyla tarih oluyor!  Çiğdem Güzellik, size dilediğiniz bölgeyi seçerek, 6 seansta istenmeyen tüylerinizden sonsuza kadar kurtulma şansı sunuyor! Yıllardan beri İstanbul'un ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
38 TL
Yeme/İçme: Gayrettepe Trattoria Serenzo'da 2 Kişilik İtalyan Lezzetleri!

Trattoria Serenzo'da İtalyan rüzgarı bugünün Groupon'uyla sizleri bekliyor! Dilediğiniz lezzeti seçebileceğiniz 2, 4 veya 6 kişilik menünüz ile Akdeniz lezzetlerinden oluşan bir ziyafete davetlisiniz! Orijinal İtalyan lezzetlerini ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
64 TL
Fethiye'de 2 Kişilik Denize Sıfır Konaklama ve Kahvaltı!

Akdeniz kıyısının en güzel şehri Muğla'nın Fethiye ilçesinde misafirlerini ağırlayan Hotel Şimşek bugünün Groupon'unda! Sevdiğinizle birlikte muhteşem bir Fethiye tatiline davetlisiniz! Fethiye şehir merkezine 5 km., Dalaman Havalimanı'na ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Fethiye Green Peace Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi Ölüdeniz'in muhteşem doğasını deneyimlemeye davet ediyor! Fethiye Green Peace Hotel ile çift kişilik romantik bir tatil sizlerle! Green Peace Hotel, dünyaca ünlü Ölüdeniz'e 4 km uzaklıkta, Fethiye merkeze 7 km ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap