Radisson'da Romantik Menü|Türkbükü Maki Otel Rüya Tatili|Cinemaximum

Günlük İstanbul - Avrupa Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Avrupa 26.05.2013
Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de İstanbul'da Romantik Akşam Yemeği!
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
55 TL
Paris'ten Roma'ya, Viyana'dan Amsterdam'a sayısız şehirdeki zincir otelleriyle dünyanın dört bir yanında konuklarına stil sahibi konaklama deneyimi sunan Radisson Blu Bosphorus Hotel, İstanbul ayrıcalığı şimdi sizi muhteşem lezzetleriyle ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
25%
Fiyat
285 TL
Konaklama: Bodrum Maki Otel'de Bahçe, Deniz ve Deluxe Odalarda Konaklama ve Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla yeryüzü cenneti kabul edilen Bodrum Göltürkbükü'nde yer alan 5 yıldızlı Maki Otel'de muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Tüm kış hayal ettiğiniz yaz doğaya tüm güzelliği ile merhaba diyor. Tüm iş sıkıntılarınızı bu güzel ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
63%
Fiyat
119 TL
Eğitim: STF Akademi ile 5 Haftalık Temel Fotoğrafçılık Eğitimi!

Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Akademisi ile 5 haftalık temel dijital fotoğrafçılık atölyesi sizi bekliyor! Sınır Tanımayan Fotoğrafçılar Akademisi; Ersin Alok, Kutup Dalgakıran, Zekai Demir, Sayfun Dura, Fırat Eryılmaz, Sezai Gülsen, ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
39 TL
Titanic Bayrampaşa'da Açık Büfe Kahvaltı ve Spa Kullanımı!

Bugünün Groupon'u sizi 5* Titanic Business Europe Bayrampaşa'da rüya gibi bir güne davet ediyor! Açık büfe kahvaltı ve tüm gün spa kullanımı sizleri bekliyor! Zengin çeşitleriyle güne harika bir başlangıç yapacağınız açık büfe kahvaltının ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
32 TL
Yeme/İçme: Boğaz'ın Kıyısında Brunch ya da Kahvaltı Keyfi

Bir simit ve plastik bardakta çay ile deniz kıyısına karşı kahvaltı keyfini yakalayamazsınız. Bugünün Groupon'uyla Gourmet Slow Food'da dilerseniz serpme kahvaltı dilersenizde brunch seçeneği sizlerle! Tamamı doğal ve özel üretim olan ... devamını gör.

İndirim
68%
Fiyat
38 TL
Bakım: Bionep Güzellik'te Detaylı Cilt Bakımı ile Cildinizi Yaza Hazırlayın!

Bugünün Groupon'uyla Bionep Güzellik'te cildinizi yaza hazırlayabilir, kaybettiği sağlığı ve nemi geri kazandırabilirsiniz! Etiler'deki şık mekanında kaliteli hizmetinden ödün vermeden çalışan Bionep Güzellik, güler yüzlü ve deneyimli ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
22,50 TL
Yeme/İçme: İstinye Park, City's ve Aqua Florya AVM Balıkev'de Balık Ziyafeti!

Bugünün Groupon'uyla Balık Ev'in İstinye Park, Aqua Florya AVM ve City's şubelerinde denizden gelen tazecik lezzetler ile hazırlanmış zengin menü sizi bekliyor! Şık ve nezih atmosferi kadar taptaze leziz çeşitleriyle de size enfes bir öğün ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
79 TL
Bakım: Ulus United Clubs Lotus Spa Soul'da Masaj ve Spa!

Bugünün Groupon'uyla United Clubs Lotus Spa Soul size bitki çayları eşliğine hamam, buhar odası, kar çeşmesi, masaj ve sauna hizmetleri sunuyor! Yazın yüzünü iyiden iyiye gösterdiği günlerde bedeninizi şımartırken anti selülit masajıyla ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
28 TL
Yeme / İçme: Cihangir San Lazzaro Trattoria'da 2 Kişilik İtalyan Kahvaltısı!

Alışılmış lezzetlerin dışında, farklı bir kahvaltı deneyimi arıyorsanız günün Groupon'u tam size göre! Groupon'unuz sizi, San Lazzaro Trattoria'da İtalyan kahvaltısı lezzetiyle buluşturuyor! Kahvaltınız Jambon veya Bresaola (Güneşte ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
19 TL
Yeme/İçme: Maçka ve Şaşkınbakkal Chocolate Bistro'da Serpme Kahvaltı!

Chocolate Bistro'da dumanı üstünde bir bardak çay, nefis ev yapımı reçeller, organik meyveler, tazecik börek gibi tadına doyulmaz lezzetler ile donatılmış bir sofranın etrafında sevdiklerinizle birlikte keyif yapmaya ne dersiniz? Bugünün ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Sınırsız Çay Eşliğinde Boğaz'a Nazır 2 Kişilik Serpme Kahvaltı!

Güne Boğaz manzarası eşliğinde enfes kahvaltılıklarla mükemmel bir başlangıç yapmak istiyorsanız bugünün Groupon'una bir göz atın! Emirgan'daki konumuyla Mehtap Cafe 1953'ten beri misafirlerini lezzet ve kalite ile ağırlıyor. Emirgan Sakıp ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
64 TL
Yeme/İçme: Muhteşem Boğaz Manzarasına Karşı 2 Kişilik Balık Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla Boğaz'ın eşsiz manzarası ve güzelliğini seyre dalarken sevdiklerinizle birlikte Façyo Balık'ta muhteşem bir balık sofrasında tüm dertlerinizden ve sıkıntılarınızdan uzaklaşarak keyif yapabilirsiniz. Günlük taptaze ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
18 TL
Bakım: Procare Nail&Skin ile Bakımlı El ve Ayaklar!

Bugünün Groupon'u Yeşilköy Procare Nail&Skin'in nezih ve hijyenik atmosferinde manikür-pedikür sunuyor! Profesyonel ekibi, ferah, hijyenik atmosferi ve kaliteli hizmetiyle vazgeçilmez adreslerinizden biri olacak Procare Nail&Skin, ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
58 TL
Eğitim: Galatart Ebru Atölyesi'nde 2 Saatlik Ebrulu Kumaş Workshop'u!

Renklerin suyla dansı! Ebru… Muhteşem bir kültürün ayrılmaz parçası olan ebru sanatı, geleneksel yöntemlerle İstanbul'un kalbinde yaşatılmaya devam ediyor. Kuledibi'nde bulunan Galatart Ebru Atölyesi, renklerin suyla ahenkli dansını ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
9 TL
Aktivite: Korukent Cosmic Bowling'te Bowling Heyecanı ve Yemek Menüsü

Bugünün Groupon'uyla Korukent Cosmic Bowling'de eğlence ve lezzet şöleni bir arada sizi bekliyor! 1994 yılında Bowling Spor Kulübü adı altında kurulan ve daha sonra ismini değiştiren Korukent Cosmic Bowling'in amacı, bowling sporunun ... devamını gör.

İndirim
44%
Fiyat
95 TL
Bakım: Renaissance Bosphorus'ta Masaj ve Spa ile Rahatlayın!

Bugünün Groupon'uyla R Fitness&SPA'da sizler için hazırlanmış özel masaj paketleri ile hem bedeninizi hem de ruhunuzu dinlendireceksiniz! Kalitenin ve zerafetin önde gelen isimlerinden Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'de sadece ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
39,90 TL
Yeme/İçme: Puppa Mediterranean Brasserie'de 2 Kişilik Zengin Kahvaltı!

Günün Groupon'uyla Ataköy Marina Park Puppa Mediterranean Brasserie'de ister hafta içi, ister hafta sonu; sevdiklerinizle doyasıya bir keyif yapmak istediğinizde zengin bir sofra ile güne başlama zamanı! Kahvaltı Menünüz Ezine peynir İzmir ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
219 TL
Konaklama: Ortaköy Princess Hotel'de Boğaz'ın Kalbinde Benzersiz Konaklama Deneyimi

Asya ve Avrupa'nın arasında kıtaları birbirine bağlayan o muhteşem boğazın yanı başında keyifli bir kahvaltı ve konaklama seçenekleriyle Ortaköy Princess Hotel sizlerle! Bugünün Groupon'una göz atın! Tarihi ve doğal güzelliklerin ... devamını gör.

İndirim
27%
Fiyat
64,90 TL
Bakım: 17 Şubede Geçerli Klima Gazı Dolumu ve Klima Performans Testi!

Günün Groupon'uyla aracınızı yaz şartlarına hazırlayın!  Groupon, sizi, güvenli bir yolculuk için, Türkiye'de ilk araç check-up'ını başlatan Speedy'de periodik araç bakımına davet ediyor! Speedy'nin 17 şubesinde geçerli olan klima sistemi ... devamını gör.

İndirim
33%
Fiyat
53,90 TL
Yeme/İçme: Emirgan Meyyali Restaurant'ta Kahvaltı Keyfi

Bugün'ün Groupon'u size günün her saatinde lezzetler bulabileceğiniz bir restauranta davet ediyor! Emirgan'da konumlanmış olan Meyyali Restaurant'ta sevdiklerinizle beraber unutulmaz tatlar deneyimleyebilirsiniz! Emirgan Korusu'nun üstünde ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Avrupa Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap