SUADA CLUB ve Chocolate Bistro'da Kahvaltı Fırsatları / Kız Kulesi Kuledebar'da ROMANTİK SPESİYAL MENÜ

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 39,90 TL! (Temmuz ayına kadar her Cumartesi - Pazar geçerli!)
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
Nefes kesici manzarası ile Kız Kulesi Kuledebar'da Peynir Tabağı, Ara Sıcaklar ve 1 Şişe Şarap eşliğinde 2 KİŞİLİK ROMANTİK SPESİYAL MENÜ 170 TL yerine 109 TL! (20 Haziran'a kadar geçerli!)
Karşı konulmaz lezzetlerle dolu hafta sonu kahvaltı keyfi grupfoni'de! Caliente Garden Legend Otel Polonezköy'de Açık Büfe Kahvaltı 1 Kişilik 13,50 TL; 2 Kişilik 26 TL; 4 Kişilik 50 TL!
Kuşbakışı Kapadokya! Otelden transfer, Aperatif Kahvaltı, Şampanyalı Kutlama ve Uçuş Sertifikası dahil 30 dakikalık 2. Sorti ya da 60 dakikalık 1. Sorti KAPADOKYA VE PERİ BACALARI ÜZERİNDE BALON TURLARI 119,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
SUADA CLUB'da 2 Kadeh Yerli Alkollü İçecek eşliğinde yaza özel Akşam Yemeği Menüsü size özel fiyatıyla sadece 65 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
SEZEN AKSU, SERTAB ERENER, TEOMAN, SILA, GRİPİN, Malt, Pinhani, Bedük ve Bulutsuzluk Özlemi ile İTÜFEST'13 Tek Gün ve Kombine Biletleri grupfoni'de!
Deniz, kum ve güneş! İstanbul'un en güzel plajı SOLAR BEACH'e Sezonluk Üyelik fırsatları 149 TL'den başlayan fiyatlarla! (30 Eylül'e kadar geçerli)
Yeniköy'de boğaza nazır brunch keyfi! F. Erdilli Gourmet Slow Food'da Zengin Brunch Menüsü 1 kişi 29 TL, 2 kişi 57 TL! (30 Haziran'a kadar geçerli!)
Asırlık çınar ağaçları altında enfes kahvaltı menüsü bu fırsatta! Emirgan Korusu Meyyali Restaurant'ta Limitsiz Çay, Kahve ve Konsantre Meyve Suları eşliğinde bol çeşitli Açık Büfe Kahvaltı Menüsü 45 TL yerine sadece 26,90 TL!
Muhteşem doğaya karşı keyifli bir gün! Tatilmod'dan Günübirlik Abant - Maşukiye - Sapanca Turu 89 TL yerine sadece 38 TL! (Öğlen ve Akşam Yemeği dahil!)
Ağva Kurfal Otel'de Mayıs Ayı boyunca 2 Kişi 1 Gece Konaklama, Organik Köy Kahvaltısı, Açık Havuz Kullanımı ve Hamak Keyfi; hafta içi günlerde 139 TL; hafta sonları 159 TL!
Yeşil ile huzurun buluştuğu nokta... Polonez Park Otel'de 2 Kişi 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama Hafta içi günlerde 140 TL yerine 89 TL; Hafta sonları 199 TL yerine 139 TL!
Ağva Ekoland Otel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama fırsatları 99 TL'den başlayan fiyatlarla! (Balayı Paketleri ve farklı konaklama seçenekleri ile!)
Adrenalin sporları tutkunları için her mevsim en cazip adres olan The Green Park Kartepe'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama, Kahvaltı ve Akşam Yemeği 360 TL yerine 179 TL! (15 Haziran'a kadar haftanın her günü geçerli!)
Nehir kenarında kahvaltı keyfi! Ağva Küçük Ev Restaurant'ta Sınırsız Çay eşliğinde Köy Kahvaltısı Hafta içi günlerde 17,50 TL; Hafta sonları 19,90 TL!
Suadiye'de kahvaltı keyfi! Suadiye Park Mirror Bistro'da Açık Büfe Kahvaltı keyfi 42 TL yerine %50 grupfoni fırsatı ile sadece 21 TL! (2 Haziran 2013 tarihine kadar her hafta sonu geçerli!)
Efsane lezzetler ile muhteşem bir gün sizi bekliyor! Küçük Çamlıca O Ağacın Altı Bambi Cafe Garden'da Sınırsız Çay eşliğinde Kahvaltı keyfi 20 TL yerine 9,90 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Panbörekspress'in çok özel lezzetleri Klasik, Akdeniz ya da Çiftlik çeşitleri arasından seçeceğiniz bir tanesi, Yaprak Sarma, Tulumba Tatlısı ve 1 Litre Kola 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Üçyüz yıllık Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Hamam sefası hafta içi ve hafta sonu kullanım seçenekleri ile 59 TL'den başlayan fiyatlarla! (İLK 100 KİŞİYE ÖZEL İNDİRİMLER!)
Nes Club'da Bayanlara Özel Hamam Sefası Hafta içi Kullanım 24,90 TL, Hafta sonu kullanım 30 TL! (Hamam, Sauna, Buhar Odası, Şok Havuzu, Sıcak Yüzme Havuzu, Jakuzi, Havuz ve Fitness Aletleri Kullanımı dahil!)
Laptop Masasına dönüşebilen tekerlekli Yeni Model Cazibe Orta Sehpa 690 TL yerine %73 grupfoni indirimiyle sadece 189 TL! (Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo!)
Siyah ve Beyaz renk seçenekleriyle Aynalı Takı Dolabı 600 TL yerine %68 grupfoni fırsatıyla sadece 195 TL!
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap