Tatil Zamanı: Çeşme|Kaz Dağları|Ölüdeniz|Adrasan|Bodrum|Kapadokya

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 28.05.2013
Mavi Suite Türkbükü'nde 2 Kişilik Rüya Gibi Tatil!
Konaklama: Kaz Dağları Eteklerinde Doğayla İç İçe 2 Kişilik Tatil!
Hemen Al »
İndirim
32%
Fiyat
259 TL
Bugünün Groupon'u sizi ve sevdiğinizi Türkbükü'nün mavisiyle yeşilliğine konumlanmış muhteşem bir tatil keyfine davet ediyor! Türkiye'nin gözbebeği ve sosyetenin vazgeçilmez adresi olan Bodrum - Türkbükü2nde eşsiz bir konumda yer alan Mavi ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
47%
Fiyat
79 TL
Bu yıl sıradışı bir tatil programı yapmak istiyorsanız bu fırsata mutlaka göz atın!  Yunan mitolojisinin jeolojik kahramanı, Alpler'den sonra dünyanın en çok oksijen tüketen dağlarından olan ve yeşilin her tonunu kucağında saklayan el ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
82%
Fiyat
98 TL
Konaklama: Ölüdeniz'de Macera Kampı'nda Konaklama ve Adrenalin Dolu Aktiviteler

Bugünün Groupon'uyla Ölüdeniz Macera Kampı'nda adrenalin ve eğlence bir arada! Klasik yaz tatillerini bir kenara bırakıp adrenalinin peşine dülmek ister isimiz! Ölüdeniz Macera Kampı'nda eğlence dolu bir tatil sizi bekliyor! Macera ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
69 TL
Konaklama: Ada Adrasan Bungalov Hotelde Huzurlu Bir Mola Verin!

Yıl boyunca çok çalıştınız ve aradığınız sakin, denize yakın, keyifli bir yerde dinlenmeye, sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirmek ise bugünün Groupon'u sizi bungalowlarda tatile davet ediyor! Ada Butik Otel Akdeniz'in en güzel ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
129 TL
Konaklama: Türkbükü'nde Rüya Gibi Bir Tatil!

Yaz tatilinde kaçıp şehirden uzaklaşmak için vakit bulamadıysanız bugünün Groupon'uyla Bodrum Türkbükü'nde muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Türkbükü'nde, mavi ve yeşilin ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Sunshine Holiday Resort'te 2 Kişilik Rüya Gibi Tatil!

Sunshine Holiday Resort, Türkiye'nin cennet köşesi güney Akdeniz sahilinin incisi Ölüdeniz'in hemen yanıbaşında, yamaç paraşütçülerinin atlayış yaptığı Babadağı'nın eteğinde, ormana yaslanmış konumuyla, size paraşütçüleri mavi gökte ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Kapadokya Ihlara Konakları'nda Muhteşem Tatil

Bugünün Groupon'u ile Kapadokya Ihlara Konakları'nda muhteşem bir tatil deneyimi sizi bekliyor! Her yaz Bodrum, Çeşme gibi tatil yerlerine gitmekten sıkıldıysanız ve bu yaz farklı bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız Ihlara Konakları ... devamını gör.

İndirim
30%
Fiyat
49 TL
Konaklama: Konyaaltı 4* Grida City Hotel'de Tatil!

Bugünün Groupon'uyla 4* Grida City Hotel'de kahvaltı ve akşam yemeği dahil konforlu bir konaklama deneyimine davetlisiniz! Antalya'daki Uluslararası Kültür Parkı'nın karşısında, spor ve alışveriş mekanlarına yakın bir noktada konumlanan ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
249 TL
Fuat Paşa Yalısı'nda 2 Kişilik Krallara Layık Konaklama ve Kahvaltı

İstanbul'a iş gezileriniz ya da tatillerinizde iki yüzyıldır İstanbul tarihinin tanıklığını yapan, dizilere ev sahipliği yapmış muhteşem bir yapıda, krallara layık bir yalıda konaklamaya ne dersiniz? Fuat Paşa Yalısı Tarihçe 18. yüzyılın ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
285 TL
Konaklama: Bodrum Maki Otel'de Bahçe, Deniz ve Deluxe Odalarda Konaklama ve Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla yeryüzü cenneti kabul edilen Bodrum Göltürkbükü'nde yer alan 5 yıldızlı Maki Otel'de muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Tüm kış hayal ettiğiniz yaz doğaya tüm güzelliği ile merhaba diyor. Tüm iş sıkıntılarınızı bu güzel ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
99 TL
Konaklama: Çeşme'de 2 Kişilik Tatil ve Açık Büfe Kahvaltı!

Çeşme'nin termal merkezi Şifne'nin yakınında konumlanan, denize sıfır Albayrak Hotel; aileniz ile birlikte sakin ve huzurlu bir tatil geçirmeye davet ediyor! Tertemiz kumsal ve plajında denizin tadını çıkarabileceğiniz Albayrak Hotel'de; ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Fethiye Green Peace Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi Ölüdeniz'in muhteşem doğasını deneyimlemeye davet ediyor! Fethiye Green Peace Hotel ile çift kişilik romantik bir tatil sizlerle! Green Peace Hotel, dünyaca ünlü Ölüdeniz'e 4 km uzaklıkta, Fethiye merkeze 7 km ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
248 TL
Konaklama: Lüks Villalarda Konaklama Paketleri

Bugünün Groupon'uyla Dalaman'da konforlu ve şık villalarda tatil yapın! Tatilevlerimiz.com ile Lakeside Villaları, Orchid Apart'ta konaklama imkanı sizlerle! Tatilevlerimiz; Bodrum, Dalaman, Fethiye, Kalkan, Antalya, İstanbul ve Londra'da ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Konaklama: Marmaris Baldan Suites'te Masal Gibi Bir Tatil!

Doğanın tüm cömertliğini gösterdiği Marmaris Bozburun'da masallardan kalma bir beldede tatile çıkmak, tekne turuna katılmak, hayatın tüm güzelliklerini keşfederek stres ve işten biraz olsun uzaklaşmak ister misiniz? Bugünün Groupon'u sizi ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
120 TL
Konaklama: Club Antiphellos Kaş Otel'de Huzur Dolu Yaz Tatili

Bugünün Groupon'uyla cennetten bir parça olarak sayılan kaş'ta huzur dolu bir tatile davetlisiniz! Club Antiphellos Kaş Otel'in genel özellikler arasında televizyon odası, internet bağlantısı, kuru temizleme, ütü servisi, 24 saat oda ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
179 TL
The Green Park Kartepe'de 2 Kişilik Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla The Green Park Kartepe'nin muhteşem manzaralı odalarında sevdiğinizle birlikte hayatın koşturmacasını geride bırakabilir, yeşillikler içerisinde lüksün ve konforun adresinde keyif yapabilirsiniz! Açık büfe kahvaltının, ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
995 TL
Konaklama: Sharm el Sheikh Turu ve 4-5 Yıldız Otellerde Konaklama ile Rüya Gibi Bir Tatil

Bugünün Groupon'uyla Mısır'ın Güney'inde Kızıldeniz'in kıyısında bulunan Sharm El Sheikh'te muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Sharm El Sheikh; Mısır'ın güneyinde, Kızıldeniz kıyısında bulunan turistik bir şehirdir. Mısır sadece ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
118 TL
Konaklama:Büyükada'da Doğa İçinde Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla şehirden uzaklaşmadan bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel'de doğa içinde çift kişilik tatil olanakları sizi bekliyor! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel, 350 kişilik bir aile işletmesi. ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
64 TL
Fethiye'de 2 Kişilik Denize Sıfır Konaklama ve Kahvaltı!

Akdeniz kıyısının en güzel şehri Muğla'nın Fethiye ilçesinde misafirlerini ağırlayan Hotel Şimşek bugünün Groupon'unda! Sevdiğinizle birlikte muhteşem bir Fethiye tatiline davetlisiniz! Fethiye şehir merkezine 5 km., Dalaman Havalimanı'na ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
145 TL
Konaklama: Alaçatı Seven Rooms Hotel'de Keyifli Tatil!

Şehrin karmaşasından uzak, doğayla baş başa bir tatil keyfi arıyorsanız Günün Groupon'u tam size göre! Groupon'unuz sizi Alaçatı Seven Rooms Hotel'de huzur dolu bir tatil deneyimine davet ediyor! Seven Rooms Hotel Seven Rooms Hotel, ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
180 TL
Sakız Adası Voulamandis House'ta Çift Kişilik Tatil!

Tatilinizi farklı bir atmosferde örneğin Yunanistan'ın incisi Sakız Adası'nda geçirmek ve muhteşem plajlarında sereserpe keyif yaparken masmavi denizin keyfini çıkarmak size de çok cazip geliyorsa Groupon'unuzu kaçırmayın! Sakız Adası'na ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Tatil Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap