Tekirdağ Mangal Festivali'ne Giriş ve Mangal Menüsü / Şişli Avrupa Güzellik ve Levent Özgün Özer Güzellik'te Bakım Fırsatları

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
Eşref Vakti ile Dolapdere Big Gang sahnesi ve festival eğlencesi! 12 Mayıs Pazar Bahçeköy Event Garden'da gerçekleşecek Tekirdağ Mangal Festivali'ne giriş bileti, Mangal Menüsü ve İçecekler 85 TL yerine sadece 39 TL!
Cildiniz kışın etkilerinden kurtulsun! Şişli Avrupa Güzellik'te 1 seans Profesyonel Cilt Bakımı 150 TL yerine 19,90 TL!
Levent Özgün Özer Güzellik'te; Bay ve Bayanlar için Bakım paketleri 19,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Four Mat Eğitim ve Danışmanlık'ta 1 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek 12 Yaş ve üzeri çocuklar için "Konsantrasyon Eğitimi" ve Anne - Babalar için "Ebevyn Koçluğu" 400 TL yerine sadece 160 TL!
SEZEN AKSU, SERTAB ERENER, TEOMAN, SILA, GRİPİN, Malt, Pinhani, Bedük ve Bulutsuzluk Özlemi ile İTÜFEST'13 Tek Gün ve Kombine Biletleri grupfoni'de!
Güzel bir görünüme kavuşmak istiyorsanız bugunkü grupfoni fırsatını kaçırmayın! Cardio Twister 239 TL yerine %59 grupfoni fırsatıyla sadece 99 TL!
Hayalinizdeki dümdüz karın bölgesine zahmetsizce kavuşun! Slim Patch Mıknatıslı Göbek Bandı 49 TL yerine %60 grupfoni fırsatıyla 19,90 TL!
SUADA CLUB'ın benzersiz manzarası eşliğinde kahvaltı keyfi size özel 39,90 TL! (Temmuz ayına kadar her Cumartesi - Pazar geçerli!)
Mobil kampanya platformu Adwin ile yepyeni bir deneyime hazır olun!Adwin Büyük Çekilişinde Toyota GT86 ve sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayın!
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
Deniz, kum ve güneş! İstanbul'un en güzel plajı SOLAR BEACH'e Sezonluk Üyelik fırsatları 149 TL'den başlayan fiyatlarla! (30 Eylül'e kadar geçerli)
Nefes kesici manzarası ile Kız Kulesi Kuledebar'da Peynir Tabağı, Ara Sıcaklar ve 1 Şişe Şarap eşliğinde 2 KİŞİLİK ROMANTİK SPESİYAL MENÜ 170 TL yerine 109 TL! (20 Haziran'a kadar geçerli!)
Karşı konulmaz lezzetlerle dolu hafta sonu kahvaltı keyfi grupfoni'de! Caliente Garden Legend Otel Polonezköy'de Açık Büfe Kahvaltı 1 Kişilik 13,50 TL; 2 Kişilik 26 TL; 4 Kişilik 50 TL!
Efsane lezzetler ile muhteşem bir gün sizi bekliyor! Küçük Çamlıca O Ağacın Altı Bambi Cafe Garden'da Sınırsız Çay eşliğinde Kahvaltı keyfi 20 TL yerine 9,90 TL! (Haftanın her günü geçerli!)
Panbörekspress'in çok özel lezzetleri Klasik, Akdeniz ya da Çiftlik çeşitleri arasından seçeceğiniz bir tanesi, Yaprak Sarma, Tulumba Tatlısı ve 1 Litre Kola 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla!
Bir telefondan daha fazlası! Samsung'un şimdiye kadar piyasaya sürdüğü en iddialı akıllı telefonu Samsung Galaxy S3 1.650 TL yerine %35 grupfoni indirimi ile sadece 1.079 TL!
Estetik görünümü ile yaşam alanınıza yeni bir renk getirecek ve işlevsel tasarımı sayesinde çok amaçlı kullanım sağlayacak Dekoratif Duvar Rafı 90 TL yerine sadece 49 TL!
Mecidiyeköy Profilo Avm Time Out Bowling'te; 1 saatlik Bilardo veya Playstation Kullanımı Hafta İçi 5 TL, Hafta sonu 7 TL; 2 oyunluk Bowling Kullanımı Hafta İçi 9,90 TL, Hafta sonu 13,90 TL!
Üçyüz yıllık Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Hamam sefası hafta içi ve hafta sonu kullanım seçenekleri ile 59 TL'den başlayan fiyatlarla! (İLK 100 KİŞİYE ÖZEL İNDİRİMLER!)
Yenilenmenin tam zamanı! Göztepe NK Med Güzellik'te; Profesyonel Cilt Bakımı sadece 14,90 TL!
Golden Park Hotel Golden Life Spa'da; Masaj Keyfi, Kese Köpük, Sauna, Türk Hamamı ve Kapalı Havuz kullanımı sadece 89 TL!
Volley Hotel'de ANNELER GÜNÜNE ÖZEL Kahvaltı 40 TL yerine sadece 24,90 TL!
Temizlikte son teknoloji! H2O Mop X5 Buharlı Paspas 300 TL yerine grupfoni fırsatıyla sadece 81 TL! (Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo!)
3 Adet Çeyrek Altın Özel Kutusunda ve 3 TAKSİTLE 499,9 TL yerine sadece 489 TL! (Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo!)
3 Adet Çeyrek Altın Özel Kutusunda ve 6 TAKSİTLE 510 TL yerine sadece 500,9 TL! (Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo!)
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap