Tırmata Beach Club'a Çift Kişilik Giriş Kartı / Kız Kulesi Kuledebar'da 2 Kişilik Menü / Mobil Kampanya Platformu Adwin ile Yepyeni Bir Deneyime Hazır Olun

 
Günlük maillerimizin Gelen Kutusu'na (Inbox) düştüğünden emin olmak için gununfirsati@grupfoni.com adresini,
Adres Defteri'ne ekleyebilirsiniz. Nasıl ekleneceğini öğrenmek için tıklayınız.
İstanbul yazlarının vazgeçilmez mekanı Tırmata Beach Club'a TÜM 2013 YAZ SEZONU boyunca "ÇİFT KİŞİLİK SINIRSIZ PLAJ GİRİŞ KARTI" 149,90 TL'den başlayan fiyatlarla grupfoni fırsatında!
Nefes kesici manzarası ile Kız Kulesi Kuledebar'da Peynir Tabağı, Ara Sıcaklar ve 1 Şişe Şarap eşliğinde 2 KİŞİLİK ROMANTİK SPESİYAL MENÜ 165 TL yerine 109 TL! (20 Haziran'a kadar geçerli!)
Mobil kampanya platformu Adwin ile yepyeni bir deneyime hazır olun!Adwin Büyük Çekilişinde Toyota GT86 ve sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayın!
Ehliyet almak artık çok daha kolay! Merhaba Sürücü Kursu'nda Bütün Ehliyet Grupları İçin Geçerli Ehliyet kursu 800 TL yerine %44 grupfoni fırsatıyla 450 TL!
Yöresel Hatay lezzetleri İstanbul'da! Suadiye Asi Hatay Sofrası'ndan 2 KİŞİLİK Yöresel Ziyafet Menüsü 80 TL yerine sadece 39 TL!
Anneye özel, Anne kadar güzel! Tatliharfler.com'dan yapacağınız ve üzerine dilediğinizi yazdırabileceğiniz çikolata alışverişleriniz için %50 indirim çeki sadece 3 TL!
Mutfakta zaman geçirmeyi sevenler, yaptıkları yemeklerin lezzetine lezzet katmak isteyenler Soenhle Mutfak Terazisi ile yemekleriniz artık daha leziz ve kıvamında! Soenhle Mutfak Terazisi 180 TL yerine %78 grupfoni indirimiyle sadece 39,90 TL!
Sevdiklerinizle keyifli bir tatil fırsatı grupfoni'den! Kavaklıdere Midas Hotel'de; 2 Kişi 1 Gece Konaklama ve Açık Büfe Kahvaltı sadece 135 TL!
Annenize en güzel Hediye! Şık kutusunda, el yapımı özel tasarım Beyaz Altın Tektaş Yüzük 650 TL yerine %73 grupfoni indirimiyle sadece 179 TL!
Bursa'nın tarihi dokusunu keşfedeceğiniz keyif dolu bir tatil! Karakaya Hotel'de 2 Kişi 1 Gece Konaklama, Açık Büfe Kahvaltı, Odaya 1 Şişe Şarap ve Meyve Tabağı 210 TL yerine 119 TL! (30 Haziran'a kadar geçerli!)
Chocolate Bistro'da Menemen, Limitsiz Çay ve Kahve eşliğinde bol çeşitli ve leziz Kahvaltı keyfi 42 TL yerine 19 TL! (Şaşkınbakkal, Maçka ve Bahçeşehir Şubelerinde haftanın her günü geçerli!)
Kahvaltı keyfini doya doya yaşama sırası bugün annenizde! Ataköy Nossa Costa'nın enfes manzarası karşısında, 120 çeşitten oluşan Brunch Keyfi Anneler Günü'ne özel fiyatıyla 80 TL yerine sadece 49,90 TL!
Vizon Hotel By Anar Spa'da; Hamam ve Kese Köpük Masajı 39 TL, Aroma Terapi, İsveç ya da Relax Masajı seçeneklerinden biri 1 kişi 49 TL, 2 kişi 89 TL!
Deniz, kum ve güneş! İstanbul'un en güzel plajı SOLAR BEACH'e Sezonluk Üyelik fırsatları 149 TL'den başlayan fiyatlarla! (30 Eylül'e kadar geçerli)
İstanbul'da günübirlik deniz, kum ve güneş keyfi! Mavi Bayraklı Şile Aqua Beach'e Giriş; Şezlong, Şemsiye Kullanımı ve Sınırsız Çay eşliğinde Serpme Kahvaltı dahil 19,90 TL! (1 Kişilik ve 2 Kişilik seçenekleri ile!)
Digiturk Film Paketi, 16 ay taahhütlü üye olan herkese İlk 4 ay boyunca aylık 34,99 TL yerine %50 indirimle sadece 17,50 TL
LigTV'ye şimdi üye ol, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi dahil Şampiyonlar Paketi'ne 3 Eylül'e kadar 12,99 TL'ye sahip ol!
Ağva Gizlibahçe Restaurant'ta Sınırsız Çay eşliğinde Açık Büfe Köy Kahvaltısı ve Nehirde Tekne Gezisi 60 TL yerine 34,90 TL! (15 Kasım'a kadar haftanın her günü geçerli!)
Nes Club'da Bayanlara Özel Hamam Sefası Hafta içi Kullanım 24,90 TL, Hafta sonu kullanım 30 TL! (Hamam, Sauna, Buhar Odası, Şok Havuzu, Sıcak Yüzme Havuzu, Jakuzi, Havuz ve Fitness Aletleri Kullanımı dahil!)
Eşsiz bir doğa, yemyeşil bir bahçe.. Ayşe Teyze Bağ Bahçe'de 1 Porsiyon Börek, Güveçte Menemen ve Semaverde Çay eşliğinde Kahvaltı Tabağı 9,90 TL'den başlayan fiyatlarla! (Haftanın her günü geçerli!)
Üçyüz yıllık Tarihi Cağaloğlu Hamamı'nda Hamam sefası hafta içi ve hafta sonu kullanım seçenekleri ile 59 TL'den başlayan fiyatlarla! (İLK 100 KİŞİYE ÖZEL İNDİRİMLER!)
Gizlilik Sözleşmesi. Copyright © Grupfoni Elektronik Hizmetler Turizm ve Ticaret Ltd. Şti.
Eski Büyükdere Cad. Yeniçeri Sok.Emirhan İş Merkezi No: 6/2 4.Levent 34416 İstanbul, Türkiye
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap