Tüm Yıl Geçerli Cinemaximum 12,9tl|7'li Pilates Seti 59 tl

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 12.05.2013
7'li Profesyonel Pilates Seti ile Ev Konforunda Pilates!
Mil 3'lü Zigon Sehpa Takımıyla Estetik ve Konfor!
Hemen Al »
İndirim
61%
Fiyat
58,90 TL
Evinizin konfor ve hijyeninde spor salonu performansı ile forma girmek, etkili ve portatif aletlerle sporu daha da sevmek ve bedeninize sağlık katıp incelmek için bugünün Groupon'u 7'li pilates setini adresinize getiriyor! Kısa sürede tüm ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
55%
Fiyat
99 TL
Bugünün Groupon'u Mil 3'lü zigon sehpa takımını ücretsiz kargo imkanı ile adresinize getiriyor, yaşam alanlarınızda dilediğiniz konfor ve rahatlığı sizinle buluşturuyor. Beyaz, siyah ve kırmızı renk seçeneklerine sahip, ayrı boyutlarda üç ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Çocuklarınız Artık Masal Kahramanı!

Çocuğunuza yılbaşı hediyesi olarak ne alacağınızı bilmiyorsanız, size bir çözüm önerimiz var! Masallardaki kahramanlardan biri neden sizin çocuğunuz olmasın? Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız bu Groupon tam size göre! Altı farklı masal ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
28%
Fiyat
144 TL
Mustek Scanexpress W1000 Portatif Tarayıcı ile Tüm Tarama İşlemleri Daha Pratik!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Mustek Scanexpress W1000 Portatif Tarayıcı ile tüm tarama işlemlerinizi pratik kılın! 2 yıl garantili Mustek Scanexpress W100 Portatif tarayıcı tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! Mustek Scanexpress ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
28,90 TL
12'li Aksesuar Setiyle Samsung Galaxy'leriniz Kusursuz!

Bugünün Groupon'u Samsung Galaxy sahiplerine muhteşem bir aksesuar seti sunuyor.  USB data kablosundan araç şarjına, fileli kapaktan mikrofonlu kulaklığa 12'li ve 13'lü aksesuar setleri ile kaliteli iletişimi ve üst düzey performansı bir ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
18,90 TL
3'lü Seramik Fön Fırçası Setiyle Kısa Sürede Muhteşem Saçlar!

Saç kurutma makinenizin sıcak ama baskın kişiliğini mükemmel fırça kombinasyonu ile buluşturmak için bu Groupon'u yakalayın, saçlarınızın profesyonellerin ellerinden çıkmış gibi görünmesini sağlayın! Seramik fırça setleri tüm Türkiye'ye ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
34,90 TL
Pratik Kurulumlu 2 Kişilik Kamp Çadırı ile Macera Dolu Tatiller!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, seyahat özgürlüğünün keyfini çıkarın! 2 kişilik pratik kurulumlu kamp çadırı tüm Türkiye kargo imkanıyla adresinizde! Festivalde, kampta, piknikte; dilediğiniz alanda konaklama konforu sağlayacak portatif ... devamını gör.

İndirim
82%
Fiyat
199 TL
2 Yıl Garantili Ortopedik Visco Yataklar Ücretsiz Kargo ile Kapınızda!

Kaliteli ve sağlıklı bir uyku için ideal ortamı yaratacak, iki yıl garantili, Nasa'nın tasarladığı akıllı sünger olarak da bilinen tamamen ortopedik Visco yataklar bugünün Groupon'uyla tüm Türkiye'ye ücretsiz kargo imkanıyla adresinizde! ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
199 TL
Hem Orta Sehpa Hem Yemek Masası; Karizma Akıllı Sehpa!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, hem salondaki tüm dağınıklığınızı toparlayacak bir orta sehpaya, hem de yemek saatlerinizi konforla buluşturacak estetik bir masaya sahip olun! Yemek masasına dönüşebilen Karizma Akıllı Sehpa ile evinizin ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
5 TL
Petalisveris.com.tr'de Tüm Alışverişlerinizde 30 TL İndirim!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Petalisveris.com.tr ile evdeki minik dostunuzu mutlu edin! Royal Canin'den Nutri-Vet'e, Dr.Sacchi'den Whiskas'a sayısız markadan ve kuru mamalardan oyuncaklara, kafeslerden şampuanlara yüzlerce ürünle ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
28 TL
Nicer Dicer Plus Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfakta sizi en çok zorlayan, zamanınızı alan işlerden biri yiyecekleri doğramak ise bu Groupon ile Nicer Dicer Plus'a sahip olun, pratiklik ve hız kazanın! Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile daha hızlı ... devamını gör.

İndirim
69%
Fiyat
18,90 TL
Slim Patch Zayıflama Bandı ile Efor Sarfetmeden İncelin!

Bugünün Groupon'uyla efor sarfetmeden incelme konforuna sahip olun! %100 doğal içeriğie sahip Slim Patch zayıflama bandı ile günlük yaşamınıza devam ederken dilediğiniz bedene kısa sürede kavuşmanın keyfini sürün! Kullanımı oldukça kolay ... devamını gör.

İndirim
31%
Fiyat
48 TL
Lipitabs Solusitan Yağ Yakıcı Tablet ile Yaza İncecik Girin!

Yediklerinizi sınırlamadan, özel bir diyete ihtiyaç duymadan kısa sürede ideal vücut ölçülerinize kavuşmanızı ve bölgesel fazlalıklara veda etmenizi sağlayacak Lipitabs Solusitan tüm Türkiye'ye kargo imkanıyla adresinizde! Solusitan Nedir? ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
28,90 TL
Yeni Spor Hocanız Wollex Total Slim ile Tanışın!

Günde sadece 10 dakikasını ayırarak güzelleşebilen tek kişinin Cindrella olduğunu zannediyorsanız, bu Groupon ile Wollex Total Slim çok yönlü egzersiz aletinizi alın, sihirli değneğe gerek kalmadan forma girin, evinizin konforunda incelin! ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
23 TL
Dilediğiniz Her Yerde Kablosuz Aydınlığın Keyfini Çıkarın!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, kablosuz, 16 LED ampüllü Cordless Anywhere Lamp ile dilediğiniz alanda  Evde, bahçede, piknikte; her yerde Cordless Anywhere Lamp! Ürün Özellikleri Ürün boyutları: 132.1 x 2.5 x 20.3 cm Uzun ömürlü 16 adet ... devamını gör.

İndirim
49%
Fiyat
39,90 TL
Tek ve Çift Kişilik %100 Pamuk Pike Takımları!

Bugünün Groupon'u yatak odasında konfor arayanları rengarenk pike takımlarıyla buluşturuyor! Yaz geceleriniz tek ve çift kişilik seçeneklere sahip pike takımlarıyla serin, rahat ve yumuşacık! Yorganların yerini pikeye bıraktığı sıcaklarda ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
74 TL
Ürün: Kraft Bebek Oto Koltuğu ile Bebeğinize Güvenli Yolculuklar!

"Arabada Bebek Var!" levhası asmak bebeğinizin trafikte güvende olması için yeterli olmayabilir. Bebeğiniz için güvenli, rahat, huzurlu ve sağlıklı yolculuğun sırrı ona özel bir araç koltuğundan geçiyor! Bu Groupon size oto koltuğunu Kraft ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
88 TL
Buhar Gücüyle Sayısız Alanda %100 Hijyen!

Yalnız yaşayanlar için %100 hijyenin sırrı şüphesiz ki ziyarete gelen annedir. Her alanda hijyene ulaşmak ve annenizle temizlik değil gezi planı yaparak onu mutlu etmek için bugünün Groupon'una göz atın! Temizlikte kusursuzluğu H2O Mop X5 ... devamını gör.

İndirim
84%
Fiyat
18,90 TL
Sertifikalı Online Eğitimlerle Kariyerinizde Bir Basamak Daha Yükselin!

Kariyerinizde bir basamak daha yükselmek, dilediğiniz eğitimi, uzun saatler harcamadan evinizin rahatlığında almak için bugünün Groupon'una göz atın! Sertifikam.com'da uluslararası geçerliliğe sahip 95 eğitim ile dilediğinizi seçin, meslek ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
14,90 TL
Riddex Pulse ile Haşerelere Karşı Dijital Kalkan Etkisi!

Yazın gelmesiyle havalansın diye pencerelerinizi, kapılarınızı sonuna kadar açıyor; bu nedenle davetsiz misafirlerin evinize rahatlıkla yerleşmesine engel olamıyorsanız, bugünün Groupon'u size evinizde rahatlık sunuyor! Riddex Pulse ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap