Tüm Yıl Geçerli Cinemaximum 12,9tl|Cadde'de 600 Gıdalık İntölerans

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 12.05.2013
Sağlık: Doğru Beslenmenin Sırrını Dr. Remedy'den Öğrenin!
Hotel Blue Marine'de 2 Kişilik Romantik Konaklama!
Hemen Al »
İndirim
87%
Fiyat
89 TL
Dr. Remedy, gıda duyarlılık testi ile gıdaların vücudunuzdaki olumlu ya da olumsuz etkilerini öğrenmenizi sağlıyor! Herkes için sağlık kaynağı olduğuna inanılan bazı besinlerin aslında size faydadan çok zararı olabilir Faydalı olduğunu ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Anadolu Yakasının vazgeçilmez konaklama noktalarından Hotel Blue Marine şehrin içinde size özel bir dünyanın kapılarını aralıyor! Baş döndüren romantik dakikalar, geleneksel lezzetler ve daha iyisini bir daha aramayacağınız konforuyla ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
89%
Fiyat
145 TL
Güzellik: Slimmed'de En Az 2 cm İncelme Garantili Zayıflama Paketleri

Bugünün Groupon'uyla Slimmed'de en az 2cm incelme garantili zayıflama paketleri ile plajlarda göz kamaştıracaksınız! Fazla kilolarınızdan başınız dertte ise, zayıflamanın binbir yolunu deneyip olumlu sonuç alamamaktan şikayetçiyseniz ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
49 TL
Spa: Açık Havuz ve Günlük Spa Kullanımı!

Bugünün Groupon'u Miracle İstanbul Asia'da açık havuzunda güneşin tadını çıkarıp serinleyebileceğiniz, SPA'da profesyonel bakımlarla rahatlayabileceğiniz, dilerseniz de bütün bu keyfe açık büfe kahvaltıyla başlayabileceğiniz dolu dolu bir ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
59 TL
Kurs: 2 Saatlik Özel Direksiyon Dersi!

Aracınızı güvenle kullanmak ve direksiyon başında daha usta bir şoför olmak istiyosanız bugünün Groupon'u ile Sahrayıcedit Sürücü Kursu'nun deneyimli kadrosundan özel ders alabilirsiniz. Tercihinize göre 2, 4 veya 6 saatlik derslerle ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
65 TL
Yeme/İçme: Kuzguncuk Vira Restaurant'ta Canlı Müzik Eşliğinde Denize Nazır Ziyafet

Deniz manzarasıyla insanı büyüleyen Kuzguncuk Vira Restaurant'ta canlı müzik eşliğinde eğlenceli bir akşam sizleri bekliyor! Dostlarınızla manzaraya nazır bir yerde toplanıp hoş sohbetleriniz eşliğinde keyif dolu saatler geçirmekten ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
19 TL
Aktivite: Çocuklar İçin Kahvaltı Eğlenceye Dönüşüyor!

Çocuğunuza vakit ayırmak ve onunla keyifle zaman geçirmek için özel bir alan arıyor; fakat güvenilir bir mekan bulamıyorsanız bu Groupon çocuğunuza ve size iyi gelecek! Groupon'unuzla çocuğunuz ve sizin için açık büfe brunch ve çocuğunuz ... devamını gör.

İndirim
48%
Fiyat
78 TL
Yeme/İçme: Beylerbeyi Tike'de 2 Kişilik Ocakbaşı Ziyafeti!

Bugünün Groupon'u sizi Anadolu yakasının en güzel sahillerinden birinde; Beylerbeyi Tike'de ağırlıyor! Alkollü veya alkolsüz tercih edebileceğiniz zengin menünüz ile enfes bir ziyafet sizleri bekliyor! Başlangıçlar Yeşillik tabağı (nane, ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
54,90 TL
Masaj: Touch Spa'da Masaj ve Spa ile Canlanın!

Bugünün Groupon'uyla Touch Spa sizi bedenen ve zihnen rahatlamaya, yenilenmeye, canlanmaya davet ediyor!  Hayatın temposuna ara vermek, stresin etkisini azaltmak ve kendiniz için planlar yapmak istiyorsanız Groupon'unuz ile 30 dakikalık ... devamını gör.

İndirim
92%
Fiyat
23,90 TL
Hizmet: Car Wax'tan 18 Şubede Geçerli Araç Bakım Paketleri!

Bugünün Groupon'uyla Ataşehir Car Wax, aracınızı baştan aşağı temizleyecek uygulamalar sunuyor! Otomobilinizi uzman bir ekibe bırakın, göz alıcı parlaklığın ve temizliğin keyfini sürün! Groupon'unuzla aracınızı uzman ekibin güvenilir ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
15,50 TL
Yeme/İçme: Mavi Fener Balıkçısı'nda Lezzetli Menü!

Bugünün Groupon'uyla Acıbadem Mavi Fener Balıkçısı'nda enfes bir balık sofrasına davetlisiniz! Paket serviste de geçerli Groupon'unuzla dilerseniz bu lezzeti sofralarınıza da taşıyabilirsiniz! Balık Seçenekleri Levrek Çipura İstavrit ... devamını gör.

İndirim
57%
Fiyat
29,90 TL
Yeme/İçme: Suadiye Takanik Balık'ta Ziyafet!

Bugünün Groupon'u ile Suadiye Takanik Restaurant'ta denizden gelen enfes lezzetler sizi bekliyor! 1998 senesinde küçük teknesiyle Yeniköy Limanı'nda hizmete başlayan Takanik Balık lezzeti ve uygun fiyatlarıyla kısa zamanda daha büyük bir ... devamını gör.

İndirim
67%
Fiyat
149 TL
Eğitim: Atlantis Yatçılık ile Marmara'ya Yelken Açın!

Marmara'nın engin sularıyla buluşurken uçsuz bucaksız maviliklere yelken açabileceğiniz bir aktivite ise aradığınız, bugünün Groupon'u sizin için geliyor! Atlantis Yatçılık ve Eğitim Merkezi'nin uzman kadrosu eşliğinde verilen profesyonel ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Bakım: 5* Green Park Hotel Bostancı'da Masaj ve Tüm Gün Spa ile Rahatlayın

Bugünün Groupon'uyla The Green Park Hotel Bostancı'nın sunduğu profesyonel bakım ve masajlarla müşterilerine farklı tecrübeler yaşatarak onları rahatlatmayı vaad ediyor! Seçeceğiniz 50 dakika süren 1 masaj ve gün boyu Spa kullanımıyla ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: Çöpçü'nün Tüm Şubelerinde Sucuk veya Köfte Lezzeti!

Bugünün Groupon'uyla Çöpçü'nün tüm şubelerinde seçeceğiniz bir içecek eşliğinde köfte veya sucuk lezzeti sizleri bekliyor! Groupon'unuzla damaklarınızı şenlendirin! Kendine has dekorasyonuyla misafirlerine şık bir atmosferde hizmet veren ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
42,50 TL
Yeme/İçme: Türk ve Greek Müzikleri Eşliğinde Ege Lezzetleri!

Bugünün Groupon'u Ege'nin lezzetlerini ve keyif anlayışını Suadiye'nin yeni tavernası Giritli by Theo ile ayağınıza getiriyor! Sizi Türk ve Greek müzikleri eşliğinde keyifli bir akşama, felekten bir geceye ve uzun uzadıya sofra keyfine ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
16,90 TL
Yeme/İçme: Sınırsız Çay Eşliğinde 2 Kişilik Izgara Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u sizi Acıbadem Cadde Izgara'da ızgara kahvaltı ve sınırsız çay eşliğinde şişte hellimli sucuktan menemene enfes tatlarla süslü, nefis bir kahvaltıya davetlisiniz!   Karadutlu lor  İzmir tulum  Ezine peyniri  Eski kaşar  ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
159 TL
Konaklama: Doğanın Kucağında, Bungalovlarda Çift Kişilik Tatil!

Doğanın kucağında, size ait verandalı ahşap evlerde sıcacık bir ev ortamı sunan LifePort; romantizm ve eğlence dolu bir tatil için sizi bekliyor! Müşterilerine konaklama, spor, bowling, restaurant gibi her türlü hizmeti vermekte olan Life ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
149 TL
5* Büyükada Princess Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Sevdiğinizle hayatınıza renk katacak, uçsuz bucaksız bir manzara eşliğinde dolu dolu bir gün geçirmek, kendinize ve sevdiğinize özel zaman ayırmak kulağınıza hoş geliyorsa bu Groupon'u kaçırmayın! Büyükada'nın mistik ve nostaljik ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
27,90 TL
Yeme/İçme: Erenköy Cafe Palas Bistro'da 2 Kişilik Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla Cafe Palas Bistro'da kahvaltı keyfine davetlisiniz! Kahvaltı keyfiniz vazgeçilmezlerinizden biriyse bugün evde kahvaltı yapma planlarınızı bir kenara bırakın ve Erenköy Cafe Palas Bistro'da muhteşem lezzetler ile ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap