Visco Yastık 14,9tl |Philips Azur Ütü 119tl |Braun| Kodak| Cinemaximum

Günlük Shopping Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Shopping 14.05.2013
Visco Yastık İle Sağlıklı ve Rahat Uyku Keyfi!
Mükemmel Buhar Gücü ile Pratik Ütüleme!
Hemen Al »
İndirim
80%
Fiyat
13,90 TL
''Yorgun kalkıyorum ve güne yorgun başlıyorum." diyorsanız ya da boyun ağrısı ile tüm gününüz zehir oluyorsa, eski yastığınızı çöpe atın ve bugünün Grouponu ile güzel bir uykunun keyfini çıkarın! İyi bir gün geçirmek için kaliteli ve ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
46%
Fiyat
119 TL
Çamaşırlarınızı ütülemek için harcadığınız süreyi azaltarak zaman kazanmak ancak yüksek buhar çıkışlı ve mükemmel kayganlığa sahip tabanlı bir ütü ile mümkün olabilir.  Ütülerinizi hemen bitirip, sevdiğiniz diziyi, çayınızı yudumlayarak ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
66%
Fiyat
160 TL
Laptop Masasına Dönüşebilen Cazibe Orta Sehpa ile Salonunzda Konfor ve Şıklık!

Hemen her evin salonunda yaşanan dağınıklık kaousunu önleyebilecek iki şey vardır: sabırlı bir anne ya da her detayıyla size konfor ve düzen sağlayan bir sehpa!  Bugünün Groupon'u elinizin altında durmasını istediğiniz ama salonunuzun şık ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
57%
Fiyat
38,90 TL
Uzaktan Kumandalı Helikopterler ile Eğlence Kontrolünüzde!

Bugünün Groupon'uyla iç ve dış mekanda macera ve heyecan sunacak, çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de yeni oyuncağı üç kanallı Fly Wolf ve Air Fighter helikopterler sizi bekliyor! Gyro özellikli, uzaktan kumandalı helikopterler ... devamını gör.

İndirim
28%
Fiyat
169 TL
2 Yıl Garantili, Kodak Easyshare Fotoğraf Makinesi!

Anılarınızı Kodak kalitesiyle ölümsüzleştirin! 2 yıl garantili, 14 megapiksel Kodak Easyshare C1530 fotoğraf makineleri bugünün Groupon'uyla kapınıza geliyor! Share butonu aracılığıyla fotoğrafları e-posta üzerinden gönderebilir ya da ... devamını gör.

İndirim
47%
Fiyat
229 TL
Braun 590 CC Series Contour Pro Tıraş Makinesi!

Bugünün Groupon'u size Braun ile mükemmel bir tıraş deneyimi sunuyor! Braun 590 CC Series Contour Pro tıraş makinesiyle maksimum tıraş kalitesi sizleri bekliyor!   Yüzün en zor kıvrımlarında etkili çözüm Braun'un yenilikçi ürünleri size, ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
28,90 TL
Ürün: Tripod ile Fotoğraf ve Video Çekmenin Farkını Keşfedin!

Fotoğraf sanatını hobiden öteye taşıyıp mükemmeli yakalamak isteyenler için Importance Tripod bugünün Groupon'unda! 135 cm, 145 cm veya 155 cm maksimum yüksekliğe sahip tripod'lardan size uygun olanı seçin, çektiğiniz karelerde mükemmel ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
19,90 TL
Güneşin Zararlı Etkilerinden Vichy Kalitesiyle Korunun!

Cildinizi zararlı UVA+UVB ışınlarından, kahverengi lekelerden ve güneşe bağlı erken cilt yaşlanmasından Vichy kalitesiyle korumak istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! Suya dayanıklı Vichy Capital Soleil SPF 50+ güneş kremi ile bu yaz ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
69 TL
iPad Bluetooth Klavye Seti ile iPad'iniz Daha Kullanışlı!

Bugünün Groupon'uyla tüm iPad'lerle uyumlu 4'lü set ile iPad'inizi daha kullanışlı hale getirebilirsiniz! Hem şıklık sunan, hem de kullanım kolaylığı sağlayan stand sayesinde toplantılar daha havalı, sunumlar daha kolay, internet kullanımı ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
149 TL
Ürün: Air Climber Step Aletiyle Kısa Sürede İdeal Ölçüler!

90'lı yıllarda sabah kahvaltılarınızda, TV'den ritmik bir müzik ve step tahtası ile spor yapan Fitness eğitmenleri sizi dünyanın en kolay ve hafif egzersizlerinden biri olan steple tanışmaya davet ediyordu.  Eğer o günlerde bu davete kulak ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

İndirim
29%
Fiyat
49,90 TL
Elektrikli Cezve ile Bol Köpüklü Kahve Keyfi!

Ağır ağır pişen köpüklü kahve keyfini, ocak, ateş ve cezveye gerek duymadan, pratik ve çok daha hızlı bir şekilde sizlerle buluşturan Korkmaz A365 Elektrikli Cezve bugünün Groupon'unda! Paslanmaz çelik gövdesiyle gri, sarı, kırmızı, yeşil ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
139 TL
Buhar Kazanlı Ütü ile Askıda Ütü Konforu!

Bugünün Groupon'uyla buhar kazanlı ütü yaşamınızı kolaylaştırmak ve zamanı dilediğiniz gibi kullanmanızı sağlamak üzere kapınıza geliyor! Povos buharlı ütü ile ütü yapmak kabus olmaktan çıkıp, hızlı, kolay ve rahat bir hal alacak!   ... devamını gör.

İndirim
61%
Fiyat
58,90 TL
7'li Profesyonel Pilates Seti ile Ev Konforunda Pilates!

Evinizin konfor ve hijyeninde spor salonu performansı ile forma girmek, etkili ve portatif aletlerle sporu daha da sevmek ve bedeninize sağlık katıp incelmek için bugünün Groupon'u 7'li pilates setini adresinize getiriyor! Kısa sürede tüm ... devamını gör.

İndirim
55%
Fiyat
99 TL
Mil 3'lü Zigon Sehpa Takımıyla Estetik ve Konfor!

Bugünün Groupon'u Mil 3'lü zigon sehpa takımını ücretsiz kargo imkanı ile adresinize getiriyor, yaşam alanlarınızda dilediğiniz konfor ve rahatlığı sizinle buluşturuyor. Beyaz, siyah ve kırmızı renk seçeneklerine sahip, ayrı boyutlarda üç ... devamını gör.

İndirim
77%
Fiyat
28 TL
Nicer Dicer Plus Doğrayıcı Setiyle Mutfakta Pratiklik!

Mutfakta sizi en çok zorlayan, zamanınızı alan işlerden biri yiyecekleri doğramak ise bu Groupon ile Nicer Dicer Plus'a sahip olun, pratiklik ve hız kazanın! Nicer Dicer ile yiyeceklerinizi usta bir şefin hünerli ellerinden bile daha hızlı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
19,90 TL
Çocuklarınız Artık Masal Kahramanı!

Çocuğunuza yılbaşı hediyesi olarak ne alacağınızı bilmiyorsanız, size bir çözüm önerimiz var! Masallardaki kahramanlardan biri neden sizin çocuğunuz olmasın? Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız bu Groupon tam size göre! Altı farklı masal ... devamını gör.

İndirim
71%
Fiyat
28,90 TL
12'li Aksesuar Setiyle Samsung Galaxy'leriniz Kusursuz!

Bugünün Groupon'u Samsung Galaxy sahiplerine muhteşem bir aksesuar seti sunuyor.  USB data kablosundan araç şarjına, fileli kapaktan mikrofonlu kulaklığa 12'li ve 13'lü aksesuar setleri ile kaliteli iletişimi ve üst düzey performansı bir ... devamını gör.

İndirim
59%
Fiyat
199 TL
Hem Orta Sehpa Hem Yemek Masası; Karizma Akıllı Sehpa!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, hem salondaki tüm dağınıklığınızı toparlayacak bir orta sehpaya, hem de yemek saatlerinizi konforla buluşturacak estetik bir masaya sahip olun! Yemek masasına dönüşebilen Karizma Akıllı Sehpa ile evinizin ... devamını gör.

İndirim
83%
Fiyat
5 TL
Petalisveris.com.tr'de Tüm Alışverişlerinizde 30 TL İndirim!

Bugünün Groupon'unu yakalayın, Petalisveris.com.tr ile evdeki minik dostunuzu mutlu edin! Royal Canin'den Nutri-Vet'e, Dr.Sacchi'den Whiskas'a sayısız markadan ve kuru mamalardan oyuncaklara, kafeslerden şampuanlara yüzlerce ürünle ... devamını gör.

İndirim
81%
Fiyat
28,90 TL
Dildebir Eğitim ile Başarıyı Yakalayın!

İngilizce öğrenirken yığınlarca kitap ve binlerce anlamadığınız konunun arasında sıkışıp kalmayın! Bugünün Groupon'u sizi Dildebir Online Eğitim ile buluşturuyor.  İnteraktif eğitim ve yüzlerce kaynak içeren dijital kütüphane ile Dildebir ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Shopping Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap