Yaz Geldi ☼ Fethiye|Bodrum|Çeşme-Alaçatı|Kaş|Adrasan|Kuşadası|Marmaris

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 16.05.2013
Fethiye'de 2 Kişilik Denize Sıfır Konaklama ve Kahvaltı!
Konaklama: Adrasan Ford Hotel'de 2 Kişilik Denize Sıfır Tatil!
Hemen Al »
İndirim
36%
Fiyat
64 TL
Akdeniz kıyısının en güzel şehri Muğla'nın Fethiye ilçesinde misafirlerini ağırlayan Hotel Şimşek bugünün Groupon'unda! Sevdiğinizle birlikte muhteşem bir Fethiye tatiline davetlisiniz! Fethiye şehir merkezine 5 km., Dalaman Havalimanı'na ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
64%
Fiyat
79 TL
1983 yılından beri tecrübesi ve hizmet kalitesiyle adından söz ettiren Ford Hotel, sizleri Adrasan'da unutamayacağınız bir tatile davet ediyor! Beldenin otantik mimari anlayışına uygun olarak tasarlanmış otelde dilerseniz havuzda keyif ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
36%
Fiyat
89 TL
89 TL'ye Sun Hotel'de 2 Kişilik Rüya Gibi Tatil!

Gözlerinizi şehrin gürültüsünden uzakta yeşilin ve mavinin her tonunun uyum içinde dans ettiği, Ege Denizi'nin huzur verici manzarası ve esintisiyle açarak yoğun geçen günlerinizin acısını harika bir tatille çıkarmak istiyorsanız bugünün ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
36%
Fiyat
89 TL
Kahvaltı ve Akşam Yemeği Dahil 2 Kişilik Adrasan Tatili!

Bugünün Groupon'uyla Adrasan'da çift kişilik tatile davetlisiniz! Kahvaltı ve akşam yemeğinin de dahil olduğu Groupon'unuzla Adrasan tatilini kaçırmayın! Sizleri, hala doğallığını koruyan, ormanla denizin birleştiği Adrasan koyunda ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
285 TL
Konaklama: Bodrum Maki Otel'de Bahçe, Deniz ve Deluxe Odalarda Konaklama ve Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla yeryüzü cenneti kabul edilen Bodrum Göltürkbükü'nde yer alan 5 yıldızlı Maki Otel'de muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Tüm kış hayal ettiğiniz yaz doğaya tüm güzelliği ile merhaba diyor. Tüm iş sıkıntılarınızı bu güzel ... devamını gör.

İndirim
38%
Fiyat
99 TL
Grand Ahos Hotel'de 2 Kişilik Konforlu Tatil!

Bugünün Groupon'u Karadeniz'in hırçın dalgalarına karşı harika mimarisiyle hizmet veren Grand Ahos Hotel'de sevdiğinizle birlikte konaklamanız için geliyor! İdeal konumuyla Grand Ahos Hotel&Spa, Karadeniz kıyısında yer almaktadır. ... devamını gör.

İndirim
39%
Fiyat
109 TL
Konaklama: Alaçatı Yamaç Evi Butik Otel'de Huzurlu Bir Tatile Davetlisiniz!

Bugünün Groupon'uyla Alaçatı Yamaç Evi Butik Otel'de huzur dolu bir tatil sizi bekliyor! Alaçatıya geldiğinizde sizi karşılayan doğa ve taptaze bir nefes olarak burnunuzu gıdıklayan güzel kokusunun yanında, kendinizi evinizde gibi ... devamını gör.

İndirim
30%
Fiyat
65 TL
65 TL'ye Belkon Hotel'de Her Şey Dahil Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla konfor, eğlence ve dinlenme imkanı bulabileceğiniz 10 dönümlük bir arazi üzerine kurulu Belkon Hotel'de Akdeniz'in baştan çıkarıcı cazibesiyle harika bir konaklama yapabilirsiniz. Tropik bahçeler, seralar ve havuz ... devamını gör.

İndirim
31%
Fiyat
69 TL
Konaklama: Blue Sea Hotel ve Spa'da Tatilin Keyfini Çıkarın!

Güzel bir yaz gününe denize karşı serin bir odada uyanmak, ardından enfes lezzetlerle donatılmış bir açık büfede kahvaltı ederek güne başlamak hayal olmaktan çıkıyor. Bugünün Groupon'uyla Blue Sea Hotel&Spa size bu imkanları sunuyor! ... devamını gör.

İndirim
27%
Fiyat
49 TL
49 TL'ye 4* Sarıtaş Hotel'de Her Şey Dahil Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla Alanya'da 4* Sarıtaş Hotel'de konaklayabilir, denize sıfır konumuyla bir güneş gibi yükselen otelde her şey dahil konseptiyle tatilinizi dilediğiniz kadar uzatarak rotanızı eğlencenin, konforun ve dinlencenin adresi ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
219 TL
Konaklama: Ortaköy Princess Hotel'de Boğaz'ın Kalbinde Benzersiz Konaklama Deneyimi

Asya ve Avrupa'nın arasında kıtaları birbirine bağlayan o muhteşem boğazın yanı başında keyifli bir kahvaltı ve konaklama seçenekleriyle Ortaköy Princess Hotel sizlerle! Bugünün Groupon'una göz atın! Tarihi ve doğal güzelliklerin ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
75 TL
Konaklama: Çeşme Dinç Otel'de 2 Kişi Konaklama ve Kahvaltı!

15 yıllık deneyimiyle yılın 12 ayı hizmet veren Çeşme Dinç Otel sizleri Çeşme'de bahar havası almaya davet ediyor! Nisan ve Mayıs ayı konaklamalarını kapsayan Groupon'unuzla Çeşme'de unutamayacağınız bir tatile davetlisiniz! Çeşme'de ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
995 TL
Konaklama: Sharm el Sheikh Turu ve 4-5 Yıldız Otellerde Konaklama ile Rüya Gibi Bir Tatil

Bugünün Groupon'uyla Mısır'ın Güney'inde Kızıldeniz'in kıyısında bulunan Sharm El Sheikh'te muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Sharm El Sheikh; Mısır'ın güneyinde, Kızıldeniz kıyısında bulunan turistik bir şehirdir. Mısır sadece ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
120 TL
Konaklama: Club Antiphellos Kaş Otel'de Huzur Dolu Yaz Tatili

Bugünün Groupon'uyla cennetten bir parça olarak sayılan kaş'ta huzur dolu bir tatile davetlisiniz! Club Antiphellos Kaş Otel'in genel özellikler arasında televizyon odası, internet bağlantısı, kuru temizleme, ütü servisi, 24 saat oda ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
118 TL
Konaklama:Büyükada'da Doğa İçinde Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla şehirden uzaklaşmadan bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel'de doğa içinde çift kişilik tatil olanakları sizi bekliyor! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel, 350 kişilik bir aile işletmesi. ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
180 TL
Sakız Adası Voulamandis House'ta Çift Kişilik Tatil!

Tatilinizi farklı bir atmosferde örneğin Yunanistan'ın incisi Sakız Adası'nda geçirmek ve muhteşem plajlarında sereserpe keyif yaparken masmavi denizin keyfini çıkarmak size de çok cazip geliyorsa Groupon'unuzu kaçırmayın! Sakız Adası'na ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
1199 TL
Vizesiz Moskova Turu!

Moskova'nın güzelliklerini keşfedebileceğiniz dolu dolu 4 gün bugünün Groupon'unda sizleri bekliyor! Uçuş, konaklama ve şehir turu dahil vizesiz Moskova turunu kaçırmayın! Aeroflot Havayolları Tarifeli Seferi ile 09 Ağustos 2013 Hareketli ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
799 TL
THY ile Gidiş - Dönüş Uçak Bileti Dahil 4 Gün Malta Turu!

Bugünün Groupon'u sizi Türk Hava Yolları kalitesiyle Malta'da 3 gece 4 gün sürecek olan muhteşem bir tatile götürüyor ve yaz dönemi boyunca geçerli olan tur tarihleriyle yepyeni bir ülkeyi keşfe çıkmanıza yardımcı oluyor! Güney Avrupa'da ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
69 TL
Konaklama: Ada Adrasan Bungalov Hotelde Huzurlu Bir Mola Verin!

Yıl boyunca çok çalıştınız ve aradığınız sakin, denize yakın, keyifli bir yerde dinlenmeye, sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirmek ise bugünün Groupon'u sizi bungalowlarda tatile davet ediyor! Ada Butik Otel Akdeniz'in en güzel ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Fethiye Green Peace Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi Ölüdeniz'in muhteşem doğasını deneyimlemeye davet ediyor! Fethiye Green Peace Hotel ile çift kişilik romantik bir tatil sizlerle! Green Peace Hotel, dünyaca ünlü Ölüdeniz'e 4 km uzaklıkta, Fethiye merkeze 7 km ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
145 TL
Konaklama: Alaçatı Seven Rooms Hotel'de Keyifli Tatil!

Şehrin karmaşasından uzak, doğayla baş başa bir tatil keyfi arıyorsanız Günün Groupon'u tam size göre! Groupon'unuz sizi Alaçatı Seven Rooms Hotel'de huzur dolu bir tatil deneyimine davet ediyor! Seven Rooms Hotel Seven Rooms Hotel, ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Tatil Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap