Yaz Geliyor: Bodrum Maki Otel|Fethiye|Marmaris|Kaş|Alaçatı|Mısır Turu

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 14.05.2013
Konaklama: Bodrum Maki Otel'de Bahçe, Deniz ve Deluxe Odalarda Konaklama ve Kahvaltı
Fethiye Green Peace Hotel'de Çift Kişilik Tatil!
Hemen Al »
İndirim
25%
Fiyat
285 TL
Bugünün Groupon'uyla yeryüzü cenneti kabul edilen Bodrum Göltürkbükü'nde yer alan Maki Otel'de muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Tüm kış hayal ettiğiniz yaz doğaya tüm güzelliği ile merhaba diyor. Tüm iş sıkıntılarınızı bu güzel havada ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Bugünün Groupon'u sizi Ölüdeniz'in muhteşem doğasını deneyimlemeye davet ediyor! Fethiye Green Peace Hotel ile çift kişilik romantik bir tatil sizlerle! Green Peace Hotel, dünyaca ünlü Ölüdeniz'e 4 km uzaklıkta, Fethiye merkeze 7 km ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
0%
Fiyat
995 TL
Konaklama: Sharm el Sheikh Turu ve 4-5 Yıldız Otellerde Konaklama ile Rüya Gibi Bir Tatil

Bugünün Groupon'uyla Mısır'ın Güney'inde Kızıldeniz'in kıyısında bulunan Sharm El Sheikh'te muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Sharm El Sheikh; Mısır'ın güneyinde, Kızıldeniz kıyısında bulunan turistik bir şehirdir. Mısır sadece ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
32%
Fiyat
12,90 TL
Cinemaximum Sinema Bileti 12,90 TL! Yıl Sonuna Kadar Her Gün Geçerli!

31.12.2013'e kadar haftanın dilediğiniz günü, dilediğiniz filmi son teknoloji ile donatılmış Cinemaximum'larda Groupon farkıyla yaşayın! Çünkü 31.12.2013'e kadar vizyona girecek her film bu Groupon'un ucunda!  Bugünün Groupon'uyla maksimum ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
69 TL
Konaklama: Hotel Karia Princess Olive Garden'da Ağaçlar İçerisinde Muhteşem Bir Tatil

Bugünün Groupon'uyla Hotel Karia Princess Olive Garden'da muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Bu yıl tatil planlarınızın rotası Bodrum'dan geçiyorsa Hotel Karia Princess Olive Garden'da konforlu bir konaklama sizi bekliyor! Bodrum Kalesi'ne ... devamını gör.

İndirim
30%
Fiyat
299 TL
2 Gece 3 Günlük Midilli Adası Turu!

Erossos'tan Plomari'ye, Kalloni'den Molyvos'a kadar Midilli'nin tüm güzelliklerini keşfedeceğiniz 2 gece 3 günlük Midilli turu bugünün Groupon'unda! Sapho'nun doğduğu yer, OUZO'nun vatanı, 2 yakanın karşısı: Midilli; konaklama ve feribotla ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
74 TL
Konaklama: Kaş'ta 2 Kişilik Unutulmaz Tatil!

Antalya'nın meşhur turizm merkezi Kaş'ta 2 kişilik unutulmaz bir tatile davetlisiniz! Ekinoks Apart Hotel'de çift kişilik konaklama sizleri bekliyor! Otel, Antalya'nın güzel ilçelerinden Kaş'ın gözdesi Çukurbağ yarımadasının en uç ... devamını gör.

İndirim
64%
Fiyat
69 TL
Konaklama: Flow Datça Surf & Beach Club'ta Yarım Pansiyon Huzur Dolu Tatil

Bugünün Groupon'uyla Flow Datça Surf&Beach Club'ta tatil keyfi sizi bekliyor! Yaz tatili planları birbiri ardını kovalıyor, kesin bir karar veremiyorsanız Flow Datça Surf&Beach Club'ta muhteşem bir konaklama deneyimi sizi bekliyor!  Datça ... devamını gör.

İndirim
41%
Fiyat
118 TL
Konaklama:Büyükada'da Doğa İçinde Romantik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla şehirden uzaklaşmadan bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirin! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel'de doğa içinde çift kişilik tatil olanakları sizi bekliyor! Büyükada Prenses Koyu Butik Otel, 350 kişilik bir aile işletmesi. ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
159 TL
Bodrum Çıkışlı Kos Adası'na Tur ve Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla Bodrum'un karşısında bulunan ve Yunanistan'a bağlı olan 12 adadan biri olan Kos'ta harika bir tur deneyimi ve konaklama şansı yakalayabilir, farklı kültürler ve yerler görerek hafızalarınıza mutlu anılarınızı ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
50 TL
Club Atrium Otel Marmaris'te 2 Kişilik Tatil Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla Club Atrium Otel Marmaris'te dilerseniz sevdiğinizle 2 kişilik odada baş başa konaklama deneyimi yaşayabilir, dilerseniz de apart oda seçenekleriyle 4 kişiye kadar konaklama yapabilirsiniz. Marmaris'in mavisi ve yeşili ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
180 TL
Sakız Adası Voulamandis House'ta Çift Kişilik Tatil!

Tatilinizi farklı bir atmosferde örneğin Yunanistan'ın incisi Sakız Adası'nda geçirmek ve muhteşem plajlarında sereserpe keyif yaparken masmavi denizin keyfini çıkarmak size de çok cazip geliyorsa Groupon'unuzu kaçırmayın! Sakız Adası'na ... devamını gör.

İndirim
60%
Fiyat
99 TL
99TL'ye Şirince Kalispera'da 2 Kişi Gecelik Konaklama ve Serpme Köy Kahvaltısı!

Bugünün Groupon'u bahar mevsiminin son demlerini ve yaz mevsiminin hoş neşesini yaşamak için sizi ve sevdiğinizi doğanın kucağına, Şirince'ye götürüyor ve Kalispera Pansiyon'da harika bir konaklamaya davet ediyor! Eski bir Rum evi olan ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
33 TL
Konaklama: Gümbet'te Her Şey Dahil Tatil!

Begonvillerin arasında, manzaralı odalarda her şey dahil konaklama paketiyle unutamayacağınız bir Bodrum tatili sizleri bekliyor! Groupon sizi Peda Gümbet Holiday Beach'e davet ediyor! Peda Gümbet Holiday Beach Hotel Bodrum'un en özel ... devamını gör.

İndirim
46%
Fiyat
108 TL
Avanos'ta 2 Kişilik Romantizm!

Organik bahçe kahvaltısı, meyve tabağı ve 70 cl alkollü içecek ikramı, otele transferler ve daha fazlasının Groupon'unuza dahil olduğu Adanos Konuk Evi'nde çift kişilik Avanos tatili sizleri bekliyor! Kapadokya'nın el sanatları merkezi ... devamını gör.

İndirim
34%
Fiyat
79 TL
79 TL'ye Bodrum'da 2 Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla sevdiğinizi de yanınıza alarak harika bir tatilin keyfini Bodrum Safir Hotel'de çıkarabilir, Bodrum'un simgesi beyaz evlerde ve begonvillerin arasında harika bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Havuz ve bahçe ... devamını gör.

İndirim
32%
Fiyat
49,90 TL
Konaklama: Marmaris Karen Hotel'de Her Şey Dahil Tatile Davetlisiniz!

Bugünün Groupon'uyla Marmaris'in kalbinde bir tatil sizi bekliyor! Tatil için hala bir karar veremediyseniz, her yıl Çeşme'ye gitmekten sıkılanlardansanız Marmaris Karen Hotel 1992 yılından beri hizmet veren yenilenmiş yüzü ile sizlere ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
138 TL
Konaklama: Bostancı Rhisos Hotel'de Çift Kişi Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla Rhisos Hotel, Bostancı'nın merkezinde konaklama, açık büfe kahvaltı ve spa kullanımı sunuyor!  Bostancı'da iş dünyası ve eğlencenin merkezi olarak bilinen Rhisos Otel; ayrıcalıklı yapısı, şehir merkezinde sunduğu ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
549 TL
Kıbrıs'ta Uçak Bileti Dahil 2 Gece Lapethos Hotel'de Konaklama!

Bavullarınızı hazırlayın ve kısa bir uçak yolculuğu sonrasında kapılarını kusursuz hizmet ve misafirperverlikle açan Lapethos Resort  Hotel & Spa'da harika bir tatile hazırlanın! Girne'nin tüm güzelliğini ayaklar altına seren muhteşem ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
149,90 TL
1 Gece Konaklamalı Kuşadası, İonya ve Şirince Turu!

Bugünün Groupon'uyla Ege Bölgesi'nde yer alan tarihi güzellikleri ve yıllardan günümüze uzanan tarihi yapıları; İonya'yı, Şirince'yi, Efes'i ve Kuşadası'nı yakından görmek Nokta Turizm kalitesi ile gerçeğe dönüşüyor. Lüks araçlarla ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
229 TL
Gül Mevsiminde Isparta Turu!

Gül mevsiminde Isparta'ya gidip, gül bahçelerinde kahvaltı yapmak, hasat sürecine tanıklık etmek ve Isparta'nın meşhur güllerini yakından tanımak istiyorsanız bu tura bir göz atın! 1 gece konaklamalı, ulaşım, kahvaltı, akşam yemeği ve müze ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Tatil Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap