Yaza Merhaba:Bodrum Türkbükü|Marmaris|Fethiye Ölüdeniz|Alaçatı|Antalya

Günlük Tatil Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün Tatil 21.05.2013
Konaklama: Türkbükü'nde Rüya Gibi Bir Tatil!
Konaklama: Marmaris Baldan Suites'te Masal Gibi Bir Tatil!
Hemen Al »
İndirim
48%
Fiyat
129 TL
Yaz tatilinde kaçıp şehirden uzaklaşmak için vakit bulamadıysanız bugünün Groupon'uyla Bodrum Türkbükü'nde muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Türkbükü'nde, mavi ve yeşilin ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
50%
Fiyat
299 TL
Doğanın tüm cömertliğini gösterdiği Marmaris Bozburun'da masallardan kalma bir beldede tatile çıkmak, tekne turuna katılmak, hayatın tüm güzelliklerini keşfederek stres ve işten biraz olsun uzaklaşmak ister misiniz? Bugünün Groupon'u sizi ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
47%
Fiyat
95 TL
Konaklama: Bodrum Cohiba Hotel'de 2 Kişilik Konaklama ve Oda Kahvaltı

Tatil planlarınızı düşündükçe odanızdaki akvaryuma uzun süre dalıp gidiyor, televizyondaki sualtı belgesellerini hayranlıkla izliyor ya da küveti doldurup deniz yatağınızla keyif yapmaya başlıyorsanız bir an önce karar vermeniz gerekiyor ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
52%
Fiyat
48 TL
Sunshine Holiday Resort'te 2 Kişilik Rüya Gibi Tatil!

Sunshine Holiday Resort, Türkiye'nin cennet köşesi güney Akdeniz sahilinin incisi Ölüdeniz'in hemen yanıbaşında, yamaç paraşütçülerinin atlayış yaptığı Babadağı'nın eteğinde, ormana yaslanmış konumuyla, size paraşütçüleri mavi gökte ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
69 TL
Konaklama: Ada Adrasan Bungalov Hotelde Huzurlu Bir Mola Verin!

Yıl boyunca çok çalıştınız ve aradığınız sakin, denize yakın, keyifli bir yerde dinlenmeye, sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirmek ise bugünün Groupon'u sizi bungalowlarda tatile davet ediyor! Ada Butik Otel Akdeniz'in en güzel ... devamını gör.

İndirim
35%
Fiyat
125 TL
Doria Hotel'de Konaklama ve Kahvaltı!

Bugünün Groupon'u sizi sevdiklerinizle birlikte unutulmaz bir tatil keyfi yaparak şehrinizin tüm yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmak için Doria Hotel'e götürüyor! Yapmanız gereken tek şey bavullarınızı toplamak ve mutlu anlarınızı ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
145 TL
Konaklama: Alaçatı Seven Rooms Hotel'de Keyifli Tatil!

Şehrin karmaşasından uzak, doğayla baş başa bir tatil keyfi arıyorsanız Günün Groupon'u tam size göre! Groupon'unuz sizi Alaçatı Seven Rooms Hotel'de huzur dolu bir tatil deneyimine davet ediyor! Seven Rooms Hotel Seven Rooms Hotel, ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
99 TL
Antalya Korkuteli Pure Life Village'ta 2 Kişilik Tatil Keyfi!

Doğa ile iç içe organik bir tatil sunan Pure Life Village, balayı suitleri ve dubleks köy evleriyle sizleri bekliyor!  Pure Life Village, yapımında taş, toprak ve odun kullanılan evlerde konaklayıp, yorucu şehir hayatından sonra huzurlu ... devamını gör.

İndirim
29%
Fiyat
149 TL
5* Alba Resort'te Her Şey Dahil Konaklama!

Denize sıfır konumuyla konuklarına harika bir tatil keyfi sunan 5* Alba Resort, her şey dahil konseptiyle sizi Side'nin muhteşem havasına, denizine ve tatiline davet ediyor! Bugünün Groupon'unu yakalayarak huzuru, dinlenmeyi, konaklamayı ... devamını gör.

İndirim
30%
Fiyat
49 TL
Konaklama: Konyaaltı 4* Grida City Hotel'de Tatil!

Bugünün Groupon'uyla 4* Grida City Hotel'de kahvaltı ve akşam yemeği dahil konforlu bir konaklama deneyimine davetlisiniz! Antalya'daki Uluslararası Kültür Parkı'nın karşısında, spor ve alışveriş mekanlarına yakın bir noktada konumlanan ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
64 TL
Fethiye'de 2 Kişilik Denize Sıfır Konaklama ve Kahvaltı!

Akdeniz kıyısının en güzel şehri Muğla'nın Fethiye ilçesinde misafirlerini ağırlayan Hotel Şimşek bugünün Groupon'unda! Sevdiğinizle birlikte muhteşem bir Fethiye tatiline davetlisiniz! Fethiye şehir merkezine 5 km., Dalaman Havalimanı'na ... devamını gör.

İndirim
56%
Fiyat
179 TL
Avantgarde Hotel'de Suite Odalarda 2 Kişilik Konaklama!

Bugünün Groupon'u sizi Mayıs ayının mis gibi havasıyla Bodrum'a davet ediyor! Avantgarde Hotel'in suite veya deluxe odalarında yapacağınız konaklamalarda aradığınız huzuru, kaliteyi ve keyfi bir arada bulacak, estetik ve fonksiyonelliğin ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
85 TL
Türkbükü Lemon Garden'da 2 Kişilik Romantik Konaklama!

Bugünün Groupon'uyla Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Türkbükü'nde, mavi ve yeşilin birleştiği huzur dolu bir noktada konumlanan Lemon Garden Hotel'de sevdiğinizle birlikte romantik bir konaklama ... devamını gör.

İndirim
40%
Fiyat
69 TL
Fethiye'de Kahvaltı ve Akşam Yemeği Dahil 2 Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'uyla Dünyanın en güzel kumsallarından birine sahip Fethiye'nin tertemiz havası, mavi ve yeşilin buluştuğu muhteşem doğasında benzersiz bir tatile hazır olun! Doğa ve eğlence yaşamıyla iç içe Aliş Otel'de yaşayacağınız en ... devamını gör.

İndirim
52%
Fiyat
120 TL
Konaklama: Club Antiphellos Kaş Otel'de Huzur Dolu Yaz Tatili

Bugünün Groupon'uyla cennetten bir parça olarak sayılan kaş'ta huzur dolu bir tatile davetlisiniz! Club Antiphellos Kaş Otel'in genel özellikler arasında televizyon odası, internet bağlantısı, kuru temizleme, ütü servisi, 24 saat oda ... devamını gör.

İndirim
53%
Fiyat
180 TL
Sakız Adası Voulamandis House'ta Çift Kişilik Tatil!

Tatilinizi farklı bir atmosferde örneğin Yunanistan'ın incisi Sakız Adası'nda geçirmek ve muhteşem plajlarında sereserpe keyif yaparken masmavi denizin keyfini çıkarmak size de çok cazip geliyorsa Groupon'unuzu kaçırmayın! Sakız Adası'na ... devamını gör.

İndirim
25%
Fiyat
285 TL
Konaklama: Bodrum Maki Otel'de Bahçe, Deniz ve Deluxe Odalarda Konaklama ve Kahvaltı

Bugünün Groupon'uyla yeryüzü cenneti kabul edilen Bodrum Göltürkbükü'nde yer alan 5 yıldızlı Maki Otel'de muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Tüm kış hayal ettiğiniz yaz doğaya tüm güzelliği ile merhaba diyor. Tüm iş sıkıntılarınızı bu güzel ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
89 TL
Kahvaltı ve Akşam Yemeği Dahil 2 Kişilik Adrasan Tatili!

Bugünün Groupon'uyla Adrasan'da çift kişilik tatile davetlisiniz! Kahvaltı ve akşam yemeğinin de dahil olduğu Groupon'unuzla Adrasan tatilini kaçırmayın! Sizleri, hala doğallığını koruyan, ormanla denizin birleştiği Adrasan koyunda ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
49 TL
Fethiye Green Peace Hotel'de Çift Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u sizi Ölüdeniz'in muhteşem doğasını deneyimlemeye davet ediyor! Fethiye Green Peace Hotel ile çift kişilik romantik bir tatil sizlerle! Green Peace Hotel, dünyaca ünlü Ölüdeniz'e 4 km uzaklıkta, Fethiye merkeze 7 km ... devamını gör.

İndirim
0%
Fiyat
2579 TL
Kutsal Toprakları Ziyaret Edin!

Bugünün Groupon'u kutsal toprakları ziyaret etme imkanı sunuyor! 8 ya da 21 günlük Umre Turları'ndan dilediğinizi seçin, kutsal topraklarda ibadet etmenin huzuruna erişin. 8 Günlük Tur İçeriği Tarihler 25 Mayıs 2013 02 Haziran 2013 Oteller ... devamını gör.

İndirim
36%
Fiyat
89 TL
89 TL'ye Sun Hotel'de 2 Kişilik Rüya Gibi Tatil!

Gözlerinizi şehrin gürültüsünden uzakta yeşilin ve mavinin her tonunun uyum içinde dans ettiği, Ege Denizi'nin huzur verici manzarası ve esintisiyle açarak yoğun geçen günlerinizin acısını harika bir tatille çıkarmak istiyorsanız bugünün ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size Tatil Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap