Anadolu: Kız Kulesi'nde Brunch|Ağva'da Romantizm|FB Koleji Yaz Kampı

Günlük İstanbul - Anadolu Groupon'unuz  |  Web sayfasında görüntüleyin.  |  "info@news.sehirfirsati.com" adresini, adres defterine ekle.
Groupon   Bugün İstanbul - Anadolu 07.06.2013
Yeme/İçme: Tarihi Kız Kulesi'nde Tekne Ulaşımı ile Zengin Brunch Menüsü!
Konaklama: Ağva Mad Sea Beach Hotel'de 2 Kişilik Tatil!
Hemen Al »
İndirim
57%
Fiyat
29,90 TL
Bugünün Groupon'u ile 2500 yıllık tarihi ile dimdik ayakta duran ve İstanbul'un sembollerinden biri olan Kız Kulesi'nde tarihe ortak olarak iki kıta arasında sevdiklerinizle birlikte enfes bir brunch keyfiyle cumartesi günlerinizi harika ... devamını gör.
Hemen Al »
İndirim
40%
Fiyat
149 TL
Uzun süredir sevdiğinizle planladığınız başbaşa tatil, bugünün Groupon'u ile doğa cenneti Ağva'da gerçekleşiyor! Mad Sea Beach Hotel'de eşsiz bir kaçamak sizi bekliyor! 4 mevsim huzur veren doğasıyla İmrenli Köyü'nde İskele Mevkii'nde ... devamını gör.
Hemen Al »
Hemen Al »
Hemen Al »
İndirim
42%
Fiyat
58 TL
Eğitim: Lisanslı Milli Takım Antrenörleri Eşliğinde Yüzme Öğrenin!

Yüzme öğrenmek, yüzerek sıkılaşmak ya da daha sağlıklı bir vücuda sahip olmak istiyorsanız İstanbul Su Sporları Kulübü Beylerbeyi'ndeki merkezi konumuyla profesyonel eğitmenleri ile yüzme eğitimini sizinle buluşturuyor! Lisanslı Milli ... devamını gör.

Hemen Al »
İndirim
25%
Fiyat
749 TL
Kurs: Ataşehir Fenerbahçe Koleji Yaz Spor Okulu'ndan 1 Dönem Yaz Kampı

Bugünün Groupon'uyla Ataşehir Fenerbahçe Koleji Yaz Spor Okulu çocuklarınızın hem zihinsel hem de fiziksel olarak gelişmesine yardımcı oluyor! Okulların kapanmasına sayılı günler kala çocuğunuz için yaz programı arayışları içerisindeyseniz ... devamını gör.

İndirim
45%
Fiyat
249 TL
Kurs:Yeşil Işık Sürücü Kursu'nda Ehliyet Kursu ve Direksiyon Dersleri

Bugünün Groupon'uyla Yeşil Işık Sürücü Kursu'nun deneyimli eğitmenleri ile ehliyetinizi kolayca alın, trafiğe rahatça çıkın! Ya da hayal ettiğiniz arabayı aldınız; fakat bir türlü cesaret edip trafiğe çıkamadığınız için arabanıza bir tente ... devamını gör.

İndirim
62%
Fiyat
19 TL
Bakım: Magic Touch'ta Modern Manikür-Pedikür, Spa Bakım ve Peeling

Bugünün Groupon'uyla Magic Touch ile bakımlı el ve ayak tırnaklarına sahip olabilirsiniz! Yaz gelmesi ile birlikte kapalı ayakkabılarınızı rafa kaldırıp, sandalet ve topuklu ayakkabıları meydana çıkarmakla iş bitmediğinin farkındasınızdır. ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
9,90 TL
Yeme/İçme: BBQ Chicken'ın 7 Şubesinde Geçerli Enfes Tavuk Lezzetleri

Bugünün Groupon'u ile tavuğun efsanevi hali BBQ Chicken'da benzersiz tavuk menüsü sizi bekliyor! Bu zamana kadar yediğiniz tavukları unutun ve kendinizi BBQ Chicken'ın muhteşem lezzetine bırakın! Zeytinyağında kızartılan ve özel soslarla ... devamını gör.

İndirim
65%
Fiyat
98 TL
Spor: Fit Concept'te Reformer Pilates ile Forma Girin!

Hollywood yıldızlarının formda kalma sırrıyla bedeninizi güçlendirmek, duruş bozukluklarınızı düzelterek ideal ölçülerinize kavuşmak, ağrılardan kurtulmak ve daha sağlıklı hissetmek istiyorsanız bu Groupon'a bir göz atın! Fit Concept'te 4 ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
24,90 TL
Yeme/İçme: Bağdat Caddesi Sporest Cafe'den 2 Kişilik Lezzetli Atıştırmalıklar!

Bağdat Caddesi'nin günün her saati dolup taşan eğlenceli sokaklarından birinde konumlanmış Sporest Cafe'de sevdiklerinizle birlikte keyifli saatler geçirebilir, sohbetinize eşlik edecek buz gibi alkollü içecek ve sosis-patates tabağı ile ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
10 TL
Hizmet: City Mobil'den Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'na VIP Transfer

Bugünün Groupon'uyla City Mobil ayrıcalığı ile havalimanına ulaşmanız artık daha kolay! Gideceğiniz yere kısa sürede ulaşım sağlamak için hava yolunu tercih ediyor ancak havalimanına ulaşım sıkıntısı çekiyor, taksiler ve diğer ulaşım ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
7,90 TL
7,90 TL'ye Kahve Dünyası'nın 81 Şubesinde Çikolata Lezzetleri!

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Onun en gerçek hali Kahve Dünyası'nda! Kahve Dünyası, birbirinden lezzetli özel çikolataları trüf ve spesiyal çikolataları denemeniz için 4x4 ve 5x5 kutularda satışa sunuyor. ... devamını gör.

İndirim
51%
Fiyat
79 TL
Konaklama: Şile'de Doğa ile İçiçe Lüks Konaklama!

Best Western Şile Garden Hotel'de şehirden uzaklaşmadan, doğa ile içiçe geçireceğiniz muhteşem bir tatil sizi bekliyor! Şile'nin Kumbaba Mahallesi'nde bulunan Best Western Şile Gardens, özgün mimarisi, her tür ihtiyacı karşılayan ... devamını gör.

İndirim
42%
Fiyat
29 TL
Aktivite: 5* Green Park Hotel Bostancı'da Havuz Keyfi!

Bugünün Groupon'uyla 5* Green Park Hotel Bostancı'da havuz keyfi sizleri bekliyor! Hafta içi ve hafta sonu kullanım seçenekleri sunan Groupon'unuzla havuz keyfi ve eğlence sizi ve sevdiklerinizi bekliyor! Sizleri bunaltıcı yaz sıcaklarına ... devamını gör.

İndirim
43%
Fiyat
199 TL
Konaklama: Cevahir Hotel Asia'da 2 Kişilik Hafta Sonu Kaçamağı!

Cevahir Hotel Asia'da unutamayacağınız bir konaklama deneyimine davetlisiniz! Bugünün Groupon'uyla İstanbul gezinizi taçlandırın! İstanbul sevdalıları çok iyi bilir, İstanbul deyince akla adaların fonda olduğu o muhteşem manzara gelir. ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
24,90 TL
Yeme/İçme: Büyük Erzurum Sofrası'nda Cağ Kebabı Ziyafeti Çekin!

Erzurum'un Türk mutfağına kazandırdığı en ünlü lezzet Cağ Kebabı, bugünün Groupon'uyla sofranıza geliyor! Ünlü gurme Vedat Milor'un lezzetine 5 yıldız verdiği Büyük Erzurum Sofrası, bu muhteşem lezzeti Erzurum'dan gelen ürünlerle, ... devamını gör.

İndirim
78%
Fiyat
42 TL
Autowax'ta Aracınız için Süper Cila ve Bakım Paketi!

Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren Autowax'ta aracınızın bakımını yaptırın; detaylı temizlik paketiyle onu ilk günkü ışıltısına kavuşturun!   Bakım ve Temizlik Paketi Quantum Diamond Blue Cila  Cilalı Oto Yıkama  Jant Temizliği  ... devamını gör.

İndirim
87%
Fiyat
45 TL
Güzellik: Mina Güzellik'te Zahmetsizce Kilo Verin!

Bugünün Groupon'u hala yaz vücuduna sahip olamadan fazla kiloları ile başı dertte olan kadınlara Mina Güzellik'ten mucizevi çözümler sunmak için geliyor! Kış mevsimi boyunca alınan fazla kilolar hala başınızı dertten kurtarmadıysa, ne ... devamını gör.

İndirim
54%
Fiyat
69 TL
Yeme/İçme: Beylerbeyi Tike'de 2 Kişilik Ocakbaşı Ziyafeti!

Bugünün Groupon'u sizi Anadolu yakasının en güzel sahillerinden birinde; Beylerbeyi Tike'de ağırlıyor! Alkollü veya alkolsüz tercih edebileceğiniz zengin menünüz ile enfes bir ziyafet sizleri bekliyor! Başlangıçlar Yeşillik tabağı (nane, ... devamını gör.

İndirim
76%
Fiyat
49 TL
49 TL'ye Dalyan'da Tüm Sezon Boyunca Geçerli Kahvaltı Dahil 2 Kişilik Tatil!

Bugünün Groupon'u Dalyan'ın eşsiz güzellikleri ile Rota Hotel'de muhteşem bir tatil yapmanız için geliyor! Tüm dünyanın gözü üzerinde olan ve soyu tükenmekte olan Caretta Caretta'ların yaşama alanı olan Dalyan'da gözlerden uzakta ... devamını gör.

İndirim
50%
Fiyat
29,90 TL
Güzellik: Trend London'da Yenileyici Cilt Bakım Paketleri!

Bugünün Groupon'uyla nemlendirici, yenileyici veya anti-aging etkili leke gideren cilt bakımlarından dilediğinizi seçin, cildinizi tazeleyin! Anneler ve Babalar Günü'nde de geçerli bu çok özel Groupon'la dilerseniz anne-babanızı ... devamını gör.

İndirim
19%
Fiyat
89 TL
Konaklama: Ölüdeniz Montaverde Hotel'de Rüya Gibi Bir Tatil

Bugünün Groupon'uyla Ölüdeniz'de muhteşem bir tatile hazır olun! Montaverde Hotel ve Montaverde Villaları, Çam ağaçlarıyla kaplı dağların çevrelediği muhteşem bir doğada Ölüdeniz Beldesinin Ovacık Köyünde yer almaktadır. Otelin en önemli ... devamını gör.

iPhone'unuz için Groupon »
Bu e-posta size İstanbul - Anadolu Groupon bültenine üye olduğunuz için gönderilmiştir.
Bu e-postayı almak istemiyorsanız, tek bir tıkla aboneliğiniz iptal edebilir ya da aboneliklerinizi düzenleyebilirsiniz.
© SehirFirsati.com bir Groupon Bilişim Pazarlama ve Turizm Hiz. Tic. Ltd. Şti. markasıdır.  |  Şirket Hakkında
İstanbul Ticaret Odası Sicil No: 732177  |  Groupon bir Groupon Inc. Amerika kuruluşudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yap